Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה: הפרלמנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרה חדשה בערוץ 2 שמבוססת על המערכון מארץ נהדרת.

אני לא חובב טלוויזיה גדול ורוב התכניות לא מדברות אליי אך במקרה הזה נשפכתי! באמת מומלץ!

(כל שני 21:45)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראית כמו תכנית איכותית עם מערכונים איכותיים שבאמת השקיעו בהם ולא סתם בדיחות בשקל.

קרעה אותי גם הרוסיה שהיא מדברת בדיוק כמו הרבה רוסיות שאני מכיר.

פורסם

קרעה גם אותי, יעני בקטע אחר.

באמת תוכנית חזקה, אסי כהן הוא קומיקאי מיוחד מאוד ומסוגל להחזיק כזו סדרה לבד.

לא רק שהוא לא עושה את זה לבד יש לידו עוד כמה טובים מאוד (סמו בראשם, מריאנו וזרחוביץ גם הם טובים מאוד).

וההיא מרמזור היתה מעולה באמת בקטע אחר.

פורסם

הוא התראיין אצל גיא פינס ואמר שהוא אוהב ליצור וזה התחום שלו.ומאז שהוא ניפרד מארץ נהדרת הוא לא מצא את עצמו,נישמע כאילו הוא מפחד מקיציס הוא התחנף אליו קצת שם.אבל תוכנית מצחיקה מאד

פורסם
חזק ביותר !

הקטע של הוטרינר הרג אותי ,

גם הקטע עם המכונית היה חזק והרכישה של הדירה.

בקיצור , סוף סוף משהו מצחיק בטלויזיה !

1+

גם אני אהבתי את הקטע עם הוטרינר :lol:

גם הקטע האחרון עם דלקת הפרקים היה שנון.

אסי כהן, מאור כהן ויובל סמו הם אדירים! חבל מאוד שהשניים הראשונים עזבו את "ארץ נהדרת".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ישבתי פרק שלם מול הטלויזיה, לא הבנתי מה זאת הדביליות הזאת על המסך, מהר מאוד מצאתי את עצמי מזפזפ לדברים יותר מצחיקים כמו פסוקו של יום.

אפילו לא גיחוך קל.

כנראה שאני מזדקן! :-(

מה מצחיק ב, "ה' כמו היטלר"?

מה מצחיק בקשקוש הדבילי הזה שהם אספו מישהוא מהמדרגות למניין והעבירו יעני שיעור גמרה דבילי כזה "מה זה נידברו"..."זה שהם דיברו".

ראבאק, זה אמור להצחיק מישהוא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...