Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כמה ימים נדלקה לי מנורת ה CHEK ENGINE בזמן נסיעה, ונסעתי עד היום ושום דבר לא השתנה והכל עובד מצויין,

אז היום היה לי קצת זמן פנוי וניגשתי לחשמלאי רכב שיש לו סורק תקלות והוא מתמחה באיתור תקלות,

אז הבחור חיבר את המחשב לשקע ומצא שיש לי 3 תקלות רשומות,

אבל אמר לי שהתקלה הראשית היא " חיישן דוושת בלם" שיושב על הדוושה וכנראה הוא התקלקל,

אז השאלה האם באמת יש דבר כזה?

ולה שהוא יתקלקל?

והאם זה מסוכן לנסוע ככה עכשיו?

וכמה עולה בערך החיישן הזה?

והאם כדאי להזמין את החלק דרך UMI והם יתקנו את זה או דרך החשמלאי הוא יזמין לי אותו והוא יתקין אותו?

והוא אמר לי שהוא רוצה להזמין את החלק הזה ולהתקין אותו ולנסוע כמה ימים ואם התקלה לא תדלק שוב אז זה אומר שזה התקלה הראשית ולא צריך לדאוג מעוד 2 התקלות האחרות.

אז מה דעתכם?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, היום החשמלאי התקין לי את החיישן החדש נסעתי נסיעה של שעה ואז המנורה נדלקה עוד הפעם, אז זה אומר שזה לא זה.

מה לדעתכם הסיבה לתקלה הזו?

כמובן אני אחזור אליו עוד הפעם לבדיקת מחשב.

ויש לי עוד תקלה שהתחילה מאז שהתחילה התקלה של החיישן, כל הזמן נשרף לי פיוז של אור הבלם האחורי, החלפתי כבר פעמיים אבל מיד אחרי תחילת הנסיעה הפיוז נשרף ואין לו תאורת בלם מאחורה בכלל, וזה מסוכן.

אז מה לבדוק?

יש קצר במערכת או שזה קשור לחיישן?

פורסם

עדכון מצב:

היום חזרתי לחשמלאי, הוא עשה בדיקה עם המחשב בזמן שהמנורת תקלה דלוקה ואמר לי ככה, יש לך 3 תקלות לפי המחשב:

1- חיישן דוושת בלם(זה שהוא החליף אתמול לאחד חדש)

2-חום שמן גיר

3-חיישן ידית הילוכים (גיר אוטומתי)

אז הוא אמר לי שיכול להיות שכל התקלות האלה זה סתם מופיע כי אולי הם עובדים על צמה אחת אז אם יש תקלה למש בדוושה של הבלם אז הוא גם מקפיץ עוד תקלות, אז לתקלות של הגיר אני לא מתייחס כרגע אבל נחזור ונבדוק.

לגבי הבלמים והפיוז שנשרף כל כמה דקות:

הוא אמר לי שהוא מנתק את החוט שהולך למנורת הבלם העליונה בארגז מאחורה( יש לי ארגז סגור והם העבירו את הפנס של הבלם גם לארגז מלמעלה)

אז הוא מנתק אותה ונסע עוד יום ונראה אם זה קשור,

אז הוא ניתק אותה ונסעתי עם פיוז חדש איזה 50 קילומטר וברוך השם הפיוז עדיין בסדר גמור וגם התקלה לא נדקלה והוא גם עשה איפוס תקלות במחשב.

אז הגעתי הביתה ואמרתי אני חחיב לבדוק משהו:

אני זוכר שהחוט של המנורת בלם העליונה עובר בפנים בתוך הארגז בצד כזה, אז פתחתי שם וראיתי שאחד הכלים שלי שהוא עם דפנות של ברזל כנראה נגע בחוט הזה וכרגע קצת את הבידוד שלו ואז הוא נוגע בגוף של הכלי.

אז בקיצור חתכתי את הקטע הזה וסידרתי אותו מחדש עם ליפוף טוב והגנה קשיחה,

וכרגע הכל בסדר גמור, אני מקווה שזה באמת הסיבה, ונראה עוד יום יומיים מה יהיה,

עכשיו לגבי שמן גיר, יתכן והוא באמת מתחמם יותר מדי עכשיו בקיץ?

יש אפשרות להתקין קולר גיר חיצוני בטנדר הזה?

וזה טוב ומומלץ או סתם?

וכמה עולה בערך?

אם למישהו יש רעיון אחר אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...