Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקרא שוב, נדמה לי שמסרתי הסבר מלא - אבל אני מוכן לחזור עליו:

דניאל פרידמן כיהן כשר משפטים בממשלת אולמרט, האיש ניסה לעשות סדר בפרקליטות, לשנות תהליכי בחירת שופטים וגם רחמנא ליצלן אפילו ניסה לבדוק את יעילות בתי המשפט.

מבחינת המערכת האיש היה קוץ בתחת (תזכר בכל העימותים הפומבים שהיו לו עם ביניש), אבל להרחיק אותו היה קשה כי הוא לא היה מספיק זמן במערכת הפוליטית, סגפן קיצוני וגם חתן פרס ישראל במשפט - בקיצור בעיה.

הדרך היחידה להוריד אותו היה בדרך של הפלת כל ממשלת אולמרט, דבר שנעשה עם סיפורי טלנסקי לילדים מפגרים.

רמון ניסה לשנות את שיטת הבחירות של נשיא בית המשפט העליון, ביניש עמדה להפגע מכך וכדי למנוע את זה התגייסו כל חברותיה לפרקליטות והורידו את רמון.

מה לא ברור?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נשמע לי כמו אלה שהתנגדו לחוק למניעת הטרדה מינית. מי שלא הטריד מינית - לא היה מוטרד מהחוק...

אני חוזר על שאלתי: גם אתה לא שם לב כשאתה טס עם המשפחה ביזנס ולא משלם על זה?

למה בחברות גדולות נקודות הטיסה נצברות לטובת החברה, אבל המדינה צריכה בנקודות של אולמרט (שאתה ואני שילמנו עליהן, והוא לא טס COACH, אתה יודע) לממן טיסה לילדיו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה נשמע לי כמו אלה שהתנגדו לחוק למניעת הטרדה מינית. מי שלא הטריד מינית - לא היה מוטרד מהחוק...

אני חוזר על שאלתי: גם אתה לא שם לב כשאתה טס עם המשפחה ביזנס ולא משלם על זה?

בר, ממך ציפיתי ליותר.

בעניין חוק ההטרדה - אני מכיר אישית אנשים שחוסלו באמצעות החוק הזה, ישנם מקומות עבודה שבהם החוק הזה הוא הקרדום שבאמצעותו מורידים יריבים.

אלה מיקרים שמוכרים לי מקרוב, לא משמועה, לא מסיפורים - מקרוב.

מאחל לך שהברק הזה לא יכה בך אף פעם, אבל תתפלא מה פקידת קבלה ממורמרת יכולה לעשות.

לגבי הטיסות, אתה באמת משווה אדם שטס עשרות פעמים בשנה בשליחות ציבורית, לאדם שיוצא פעמיים שלוש בשנה לנופש? :shock:

פורסם

בעניין הטיסות לא הבנתי את הקשר. אדרבה - אם חברה צוברת את הנקודות של עובדיה כדי לחסוף כסף, מדוע שרוה"מ יממן מטיסות שאני מממן לו (טוב לא רק אני), נסיעות של משפחתו במקום לממן עוד טיסות אחרות שדרושות למדינה? אתה באמת טוען שבגלל שהוא רוה"מ אז אנו צריכים לממן למשפחתו נסיעות? (למעט הצטרפות של אשתו כמובן)

ולעניין אחר: חיפשתי והתקשיתי מאוד למצוא אתר שלא שש לקפוץ על לדור. אין לי הסבר לזה. אבל קראתי חלק מפסק הדין, והתחושות שלי קיבלו ביטוי מסוים כאן: http://www.news1.co.il/Archive/003-D-73997-00.html, על ידי עיתונאי מהאתר היחסית נידח הזה. משום מה, להיבטים האלה אף אחד לא מתייחס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תקרא שוב, נדמה לי שמסרתי הסבר מלא - אבל אני מוכן לחזור עליו:

דניאל פרידמן כיהן כשר משפטים בממשלת אולמרט, האיש ניסה לעשות סדר בפרקליטות, לשנות תהליכי בחירת שופטים וגם רחמנא ליצלן אפילו ניסה לבדוק את יעילות בתי המשפט.

מבחינת המערכת האיש היה קוץ בתחת (תזכר בכל העימותים הפומבים שהיו לו עם ביניש), אבל להרחיק אותו היה קשה כי הוא לא היה מספיק זמן במערכת הפוליטית, סגפן קיצוני וגם חתן פרס ישראל במשפט - בקיצור בעיה.

הדרך היחידה להוריד אותו היה בדרך של הפלת כל ממשלת אולמרט, דבר שנעשה עם סיפורי טלנסקי לילדים מפגרים.

רמון ניסה לשנות את שיטת הבחירות של נשיא בית המשפט העליון, ביניש עמדה להפגע מכך וכדי למנוע את זה התגייסו כל חברותיה לפרקליטות והורידו את רמון.

מה לא ברור?

או קי, עכשיו הבאת את האלמנטים הסופיים שמצריכה תאוריית קונספירציה ועכשיו לדעתי האישית היא גם זכאית לכותרת שמתאימה למרבית התאוריות האלה...הזויה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמע מר בגירה, גם אני חשבתי שזה הזוי, אבל רשימת האנשים שהתעסקו עם מערכת המשפט וחטפו תיק מתחילה להעיד על מובהקות סטטיסטית. אולי אין פה התארגנות עם ראש יחיד, אבל בהחלט יש מוטיבציה בלתי מוסברת של מערכת שלרוב יכולה להיות עצלה עד זרא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא בקיא בסטטיסטיקה אבל אתה לא חושב שמרבית התיקים שהפרקליטות פתחה כנגד אנשי ציבור הסתימו בהרשעה?

קצב, דרעי, הירשזון, בניזרי, פנחסי, יאיר לוי, יאיר פרץ, עופר חוגי, רמון, יחיאל חזן, נעמי בלומנטל, איציק מרדכי, גונן שגב (שם זה באמת סיפור הזוי עם האקסטזי M&M), גורלובסקי האידיוט עם ההצבעות הכפולות, סלאח טריף, עמרי שרון, ג'קי מצע וחבר שלו ואנונו וכו'

מה, כולם הורשעו על לא עוול בכפם רק בכדי "להגן על המערכת המשפטית"?

פורסם

בגירה, מדובר בשרי משפטים, אין כמעט אחד שמילא את התפקיד הזה ויצא ממנו בשלום.

תעדכן מחדש את הרשימה שלך.

פורסם

מזלו של אולמרט שהעד המרכזי טלנסקי סובל מבעיות זקנה ולכן עדותו הייתה הזויה משהו כיאה לאדם בגילו.

לפני 10 שנים עדותו הייתה יותר טובה וגורמת להרשעתו של הזכאי.

זה לא רק הפרקליטות זה גם אגף החקירות במשטרה כולם בקונספירציה. הרי לפני שהתיק מגיע לפרקליטות המשטרה חוקרת ובד"כ גם מגישה את המלצתה .

ואיך בודקים מי יגיע לפרקליטות , מבחן השמאל , או מה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדיין, יש קו מקשר בין שרי המשפטים שחטפו תיק. הם לא חיממו כיסא אלא ניסו לעשות שינויים:

צחי הנגבי

יעקב נאמן

חיים רמון

אולמרט (שהיה ממונה על דניאל פרידמן שכנראה היה נקי מדי).

לעומת זאת, שרים שבעיקר חיממו את הכסא או הלכו עם הקו המקובל במערכת, נותרו זכים, לרבות שטרית, לבני ולפיד.

אני מאמין קטן מאוד בקונספירציות ונוטה ללעוג לאנשים שמאמינים בהן, אבל במקרה הזה, אני מאוד מודאג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ולמה אף אחד לא מתייחס לחלק ההרשעה בעניין הפרת אמונים?

זה בסדר? זו הנורמה?

האיש חוגג כאילו זוכה מכל אשמה, ולא כך הוא המצב.

ועוד לא ידוע מה יהיה במשפט הולילנד.

לגבי ראשונטורס-יש הודאה שבני משפחתו טסו על חשבון המיילים/הנקודות שצבר.

זו עבירה כשלעצמה.

במקום להטיס אנשי ממסד בתפקיד, הטיסו את בני משפחת המלוכה,

והציבור שילם את עלות הטיסות של אנשי הממסד.

למה מנסים להצניע את העובדות האלו?

סלע

פורסם
בגירה, מדובר בשרי משפטים, אין כמעט אחד שמילא את התפקיד הזה ויצא ממנו בשלום..

בא נזרום איתך, תן שמות של שרי משפטים שהועברו מתפקידם, הועמדו לדין וזוכו.

פורסם

פרום דה טופ אוף מי הד: יעקב נאמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

דווקא לגבי הטיסות, מהכרותי עם כמה וכמה חברות מאוד גדולות,

הנקודות/מיילים נצברים לזכות העובד, זוטר או בכיר, זה לא משנה.

הסוכנות שאיתה כל חברה עובדת, שואלת את העובד מראש אם יש

לו נוסע מתמיד וכדומה, כדי שיוכלו לציין לחברת התעופה לזכות את

חשבונו.

לגבי כל השאר, כבר ציינתי שזה עצוב שהרמיה והתחמנות הפכו לנורמה,

שהיא נמצאת בכל מקום ובכל השירות הציבורי.

ולדעתי 60-70 אחוז מכל חברי הכנסת יכולים להמצא אשמים בעבירות

דומות. פשוט לא היה מי שיתלבש עליהם, וינבור קצת בפרטים.

וניטש, יעקב נאמן הוא ממש לא טלית שכולה תכלת, וזה בלשון המעטה.

וזה מהכרות של הנפשות הפועלות, וקצת של מאחורי הקלעים.

פורסם

אושרי

זו בדיוק הבעיה.

הנוסע(אולמרט), לא שילם בפועל עבור הטיסות,

אבל מקבל את הזיכוי.(מיילים או נקודות).

אחר כך הוא בוחר,(כמה מפתיע), שבני משפחתו

יטוסו על חשבון הצבירה הזו.

זה בדיוק מה שפסול, ניצול ציני של בונוס שניתן ע"י

חברה מסחרית, למען טובת הנאה פרטית.

ראוי היה שכרטיסי הבונוס היו מנוצלים לנסיעות

עבודה בתפקיד של שרים, חכי"ם וכו' וכך היו נחסך כספו

של משלם המסים.

אם זו לא שחיתות, אני כבר לא יודע שחיתות מהי.

סלע

• תוכן חדש...