Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, ידוע לי אחוזי ההרשעה, לא רחוק מאוד מ100%

אבל איך זה מתקשר? מלבד העובדה שסטטיסטית לאולמרט לא היה סיכוי גדול

לאולמרט היה סיכוי מצויין. היה לו כסף, היתה לו תקשורת, היה לו PR, היו לו חברים. זה ממש לא חלק מהסטטיסטיקה.

בלי קשר - אני לא מבין למה קוראים לזה תיק "פוליטי". מי בדיוק רצה להדיח אותו ויש לו קשרים בפרקליטות?

כי אם תגידו "ביבי", הרי שאתם כנראה לא מכירים את הנפשות הפועלות בפרקליטות.

ואם תגידו "ציפי", הרי שהיא קיבלה את ההזדמנות שלה ויצאה (בינתיים) עם הזנב בין הרגליים, כפי שאגב הגיעה לה על (אי-) פועלה ובחירתה במורשעים אחרים (שגם אולמרט בחר בהם) לתפקידים בכירים.

ואז מה שנותר זה רק "כנופיית שלטון החוק" של השמאל, אבל נראה לי מוזר שהם יפילו את אולמרט כדי לקבל את ביבי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוסף שפרינצק יו"ר הכנסת הראשון היה ידוע בין השאר בחוש ההומור שלו

יום אחד ראה במליאת הכנסת התקהלות של מברכים מסביב לחבר כנסת שזוכה במשפטו ( כן כבר אז בשנות ה -50 ) ואמר

"מעניין אותי לא זיכו אף פעם"

ישה, יש עליך כבר מאה ?

פורסם
אולי ההחלטה על הגשת התיק הייתה פוליטית אבל ברגע שיש הרשע, ברור לכל שהתיק הוא פלילי ולא פוליטי.

תיק פוליטי זה האשמות שלא היו ולא נבראו שהוגש רק בכדי להפיל ממשלה ובבית המשפט מוכחת זכותו וזכאותו המוחלטת של האומלל שהפילו.

כידוע, לא זה המקרה פה.

אבל בפועל ההאשמות שבעטיין אולמרט התפטר אכן לא היו ולא נבראו, ואני בספק אם פרקליט המדינה היה בכלל טורח לחקור את אולמרט על הסעיף בו הוא הורשע.

בסופו של דבר בוזבזו מיליארדים על בחירות שלא היו אמורות להתרחש, וזה בכלל בלי לנהל דיון על טיבה של הממשלה שהחליפה את ממשלת אולמרט.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אולי ההחלטה על הגשת התיק הייתה פוליטית אבל ברגע שיש הרשע, ברור לכל שהתיק הוא פלילי ולא פוליטי.

תיק פוליטי זה האשמות שלא היו ולא נבראו שהוגש רק בכדי להפיל ממשלה ובבית המשפט מוכחת זכותו וזכאותו המוחלטת של האומלל שהפילו.

כידוע, לא זה המקרה פה.

לא יכול להסכים אתך. ברגע שרוב התיק נופך וההרשעה היא, במקרה הטוב, אגבית - התיק פוליטי ועוד איך, מה גם שכפי שאתה רואה, מבחינת הציבור הוא זכאי לכל דבר ועניין. ייתכן שאולמרט לא צריך לחזור לפוליטיקה וייתכן שהוא מושחת - סביר להניח, ומכל מקום הוא הורשע (ככל שגם ההרשעה הזאת לא תיפול בערעור, אם יוגש) - אבל כמו שאמר אושרי - לא לשם כך נפחת התיק, לא לשם כך היו הדלפות מכוערות של שנים. התיק פוליטי בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו והוא התפוצץ לפרקליטות בפנים. זה כמו שתתבע מיליון ויפסקו לטובתך אלף ש"ח. זכית, אבל התרסקת.

כן, ידוע לי אחוזי ההרשעה, לא רחוק מאוד מ100%

אבל איך זה מתקשר? מלבד העובדה שסטטיסטית לאולמרט לא היה סיכוי גדול

כתבי אישום מוגשים כשהפרקליטות בטוחה שתזכה, בכל מקרה אחר מסתדרים. כאן נוהל כנגד אולמרט קמפיין שלם ובכל זאת הוא, מבחינה משפטית, ניצח. מבחינה ציבורית הוא זכאי חרף הרשעתו - זה ההפסד הגדול ביותר של הפרקליטות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בין אם עשה ובין אם לא זה יום עצוב.

לא מבין איך אפשר לקבוע שהוקם חשבון שאולמרט נהנה ממנו (ו 92K$ זה לא סכום שלא שמים לב אליו), להרשיע את הש"ג ולהגיד שהוא פעל בסדר.

עוד יותר עצוב זה שמחליפים שלטון בישראל באמצעות בתי משפט שקובעים אח"כ שזו שטות (כך היה גם במקרה רמון. לא יתכן שאדם שמורשע במעשה מגונה עם קלון יקבל עבודות שירות. או שהמעשה לא חמור או שתענישו בהתאם).

באגירה, לא רק שהמלך עירום אלא הוא גם משתין מהמקפצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל בפועל ההאשמות שבעטיין אולמרט התפטר אכן לא היו ולא נבראו.

היו ונבראו רק שבית המשפט החליט שזה בסדר.

מקווה שהפרקליטות תערער.

פורסם

מה שמצחיק הוא זה כשכל אחד כאן כשהוא יכול להשתמש פרוטקציה, הוא עושה זאת (שיבוץ למילואים, ביצפר אחר לילד, קיצור תורים, שמיטת קנסות וכו). אבל כשמישהו מורשע במתן פרוטקציה, אוי ואבוי...

אולמרט הורשע בפרוטקציה. זה הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בלי קשר - אני לא מבין למה קוראים לזה תיק "פוליטי". מי בדיוק רצה להדיח אותו ויש לו קשרים בפרקליטות?

לא הבנת?!

הפרקליטות זרקה אותו (בגלל פרידמן) ואת רמון...

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000098093

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא הבנת?!

רמון נישק חיילת. שר לא אמור לנשק חיילת.

וזה בלי קשר לכך שזה היה ערב מלחמה בה הוא ואולמרט שלחו חיילים (אבל לא את בניהם כמובן) למוות.

וכל מה שעולה מהקישור שהבאת זה שהוא בעד פרוטוקולים, אלא אם הוא חלק מהדיון. באמת אדם למופת. מעורר בחילה.

בין אם עשה ובין אם לא זה יום עצוב.

לא מבין איך אפשר לקבוע שהוקם חשבון שאולמרט נהנה ממנו (ו 92K$ זה לא סכום שלא שמים לב אליו), להרשיע את הש"ג ולהגיד שהוא פעל בסדר.

צודק ב- 1000%.

עוד יותר עצוב זה שמחליפים שלטון בישראל באמצעות בתי משפט שקובעים אח"כ שזו שטות (כך היה גם במקרה רמון. לא יתכן שאדם שמורשע במעשה מגונה עם קלון יקבל עבודות שירות. או שהמעשה לא חמור או שתענישו בהתאם).

ראה למעלה לגבי רמון.

באגירה, לא רק שהמלך עירום אלא הוא גם משתין מהמקפצה.

לא יכול להסכים אתך. ברגע שרוב התיק נופך וההרשעה היא, במקרה הטוב, אגבית - התיק פוליטי ועוד איך, מה גם שכפי שאתה רואה, מבחינת הציבור הוא זכאי לכל דבר ועניין. ייתכן שאולמרט לא צריך לחזור לפוליטיקה וייתכן שהוא מושחת - סביר להניח, ומכל מקום הוא הורשע (ככל שגם ההרשעה הזאת לא תיפול בערעור, אם יוגש) - אבל כמו שאמר אושרי - לא לשם כך נפחת התיק, לא לשם כך היו הדלפות מכוערות של שנים. התיק פוליטי בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו והוא התפוצץ לפרקליטות בפנים. זה כמו שתתבע מיליון ויפסקו לטובתך אלף ש"ח. זכית, אבל התרסקת.

מבחינת הציבור הוא זכאי? על מה אתה מדבר? מבחינת הציבור מערכת המשפט פשטה רגל (כבר מזמן, אגב).

התיק נופח? אם אני אקבל מעטפות עם דולרים או הטבות מלקוח בצורת טיסות אני אורשע תוך רגע.

ואני עדיין לא מבין מה פוליטי פה. באמירה "פוליטי" אתה מניח שמישהו, באמצעות סיוע מהפרקליטות, הרוויח מכך פוליטית. מיהו?

כתבי אישום מוגשים כשהפרקליטות בטוחה שתזכה, בכל מקרה אחר מסתדרים. כאן נוהל כנגד אולמרט קמפיין שלם ובכל זאת הוא, מבחינה משפטית, ניצח. מבחינה ציבורית הוא זכאי חרף הרשעתו - זה ההפסד הגדול ביותר של הפרקליטות.

שוב, אני לא יודע לאיזה ציבור אתה שייך, אולי לציבור מצביעי קדימה, כי לפחות הציבור שגולש כאן לא כולו חושב שהוא זכאי...

פורסם

אני לא שייך לציבור מצביעי קדימה, ולא חושב שזה קשור. רוב הציבור רואה לנגד עיניו הרשעה קטנה מול זיכוי גדול. מה אני חושב על אשמתו של אולמרט כלל לא רלוונטי, כי טרם מוניתי לשופט בישראל.

מי הרוויח מאישומו של אולמרט? אין לי מושג. אבל ברגע שמתחלף שלטון באמצעות אישום שבסופו של יום נופל (ואני מניח שאתה יודע יותר טוב ממני שפרקליטות, לרוב, לא תמהר להגיש כתב אישום אם לא תהיה בטוחה שהוא יתקבל, זה לא פקאקט תיק תעבורה פה), מישהו כנראה הרוויח מזה. אולי גוף פוליטי, אולי הפרקליטות עצמה. לא היה יותר ניקיון כפיים בהגשת כתב האישום וניהול ההליכים מאשר במעשיו של אולמרט עצמו.

לגבי רמון - למיטב זכרוני הוא לא הואשם בסעיף של נישוק חיילת על ידי שר מכהן, נכון? האם אדם מן השורה היה מואשם או, אתה יודע מה, אפילו נחקר, בנסיבות דומות? אני לא מסנגר עליהם ולא אומר שהם חפים מפשע, אין לי מושג, אבל אדם מן השורה לא היה מואשם בנסיבות דומות. האישומים האלה נולדו ונוהלו ככלי ניגוח והעובדה שאני (כאילו שאני חייב משהו) לא יכול להצביע על מי שעומד מאחוריהם לא מורידה מכך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
היו ונבראו רק שבית המשפט החליט שזה בסדר.

מקווה שהפרקליטות תערער.

נו, אם יש לנו את הפסיקה שלך למה אנחנו צריכים בתי משפט בכלל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
נו, אם יש לנו את הפסיקה שלך למה אנחנו צריכים בתי משפט בכלל.

קראת מה השופטת כתבה?

""כעת הגיעה שעת ההכרעה", אמרה. "הנאשמים הציגו מצג שווא לארגונים יהודיים בעולם שנצברו לחשבון פרטי ששימש את אולמרט", אמרה ארד על פרשת ראשונטורס. עם זאת, היא החליטה לזכות את אולמרט גם בפרשת ראשונטורס, וגם בפרשת טלנסקי"

אלה דברי השופטת אבל אתה החלטת שאני קבעתי.

פורסם
באמת שמפתיעה אותי הגישה של דורקי ופורטל, שני חברים מכובדים בפורום, ואני מניח שהיא נובעת מתמיכה בעבר (אני מניח שפשוט לא ניתן לתמוך גם היום ;-) ) במפלגת קדימה או היכרות כלשהי עם אולמרטורס.

תודה על הקומפלימנטים.

לידיעתך, לא תמכתי ולא הצבעתי מעולם למפלגת קדימה, שם משפחתי איננו אולמרט ואין לי שום קרבת משפחה אליו.

תראה, קח ביושר את כל המקרים שבהם נוהלו חקירות כנגד אישי ציבור ונסה לחשוב אם זה סביר.

תחשוב על יובל נאמן שהודח בקדנציה הקודמת שלו ולבסוף לא הואשם בדבר, תחשוב על צחי הנגבי שהוחזק שנים באשכיו (גם כשכיהן כשר משפטים), תחשוב על רמון - ואח"כ תבוא ותספר לי שהמסה הזו סבירה ולא מדובר בתפירת תיקים.

שים לב שכתבתי רק על כאלה שכיהנו כשרי משפטים ולא כתבתי דבר על ליברמן שאוטוטו סוגר עשר שנות חקירה...:shock:

בעיניים לא משפטיות לחלוטין אני אומר, הפרקליטות גרמה להדחת ראש ממשלה מכהן בשל חשדות מסוימים, לפחות חלקם הוכחו בבית המשפט כנכונים ולכן אני תומך במעשיהם.

במי אתה רוצה שאני אתמוך? בראש ממשלה שבזה הרגע הורשע בפלילים?

החרטא הזו הביאה להדחת ממשלה מכהנת שנבחרה כחוק, לא מפריע לך שמישהו החליט להפיל ממשלה והיה לו את הכוח הלא דמוקרטי לעשות את זה?

לא הבנת?!

בדיוק, תיאוריות הקונספירציה הזו כבר רצה הרבה זמן.

אולמרט שילם מחיר כי החליטו להדיח את דניאל פרידמן (שעליו אי אפשר היה להדביק שום דבר) והדרך היחידה הייתה להזיז אותו הייתה להפיל ממשלה.

רמון ניסה לפגוע בנוהג מינוי הסניוריטי לנשיאות בית משפט העליון, כך שאם לא הייתה חיילת ונשיקה היו מוצאים משהו אחר.

רמון נישק חיילת. שר לא אמור לנשק חיילת.

וזה בלי קשר לכך שזה היה ערב מלחמה בה הוא ואולמרט שלחו חיילים (אבל לא את בניהם כמובן) למוות.

רמון אולי מעורר בחילה במישור הציבורי.

במישור הפלילי הוא לא עשה שום עבירה, בטח שלא כשמדובר בחיילת שנימרחה עליו בכל גופה רגע אחד לפני כן...

פורסם

סליחה שאני מצפה באמת עדיין מראשי המדינה לרמה מסוימת של התנהגות.

בכל מדינה מתוקנת כשהיה מתפוצץ סיפור על נישוק חיילת או הטסת משפחה על חשבון המדינה, השר/ר"מ היה ישר מתפטר. מה לעשות שאצלנו צריך להראות להם את הדלת?

פורסם
החרטא הזו הביאה להדחת ממשלה מכהנת שנבחרה כחוק, לא מפריע לך שמישהו החליט להפיל ממשלה והיה לו את הכוח הלא דמוקרטי לעשות את זה?

...

נשאלת מספר פעמים ולא ענית ואני אשאל שוב, אין שום ערך לשום תאוריית קונספירציה ללא שלפחות יטענו מי ה"רשע" בתאוריה ומה הוא מרוויח ממנה, זה חלק אלמנטרי מכל תאורית קונספירציה.

אז בבקשה, מי זה לטענתך המישהוא הזה ומה הוא הרוויח?

בלי הסבר כזה, התאוריה שלך תישמע כאילו קנדי נרצח ביידי חייזרים !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...