Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלע, נראה לי שלא הבנת אותי. אני אומר שדווקא בקטע הזה אני לא רואה איזה משהו כל כך נורא,

וזו נורמה דיי מקובלת בהרבה מקומות גדולים, והעובד טס ע״ח החברה, אבל צובר לזכותו את הנק׳

והמיילים. וזה לא משנה אם הוא זוטר או בכיר.

וכמובן שכל אותם עובדים מנצלים את הנק׳ לעצמם ולבני משפחתם, למטרות פרטיות.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טס ע"ח החברה - זו חברה עסקית, זה מקום עבודה.

ייתכן ושם זה חלק מתנאי העסקה של העובד.

כאן מדובר על כספי ציבור, כספים של משלם המסים, כסף שלך ושלי.

במקרה כזה, אסור שהבונוס יגיע לקרובי משפחה.

זה חייב לשמש עבור כרטיסי טיסה של עובדי ציבור בתפקיד,

וכך ייחסך כסף למדינה.

אם בני משפחתו יטוסו, שוב אני ואתה נצטרך לממן את

טיסותיהם הבאות של נבחרי הציבור.

זה נראה לך מנהל תקין?

לי ממש לא!

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסיבה לדעתי שהוציאו אותו זכאי היא שאם בית המשפט היה קובע שהוא אשם זה היה מוריד את האמון של הציבור במערכת באופן דרסטי, דבר שהם לא רוצים. הרי כולם יודעים שיש שם שחיתות, זה לא חדש, אבל כשבית המשפט קובע את זה חד משמעית שראש ממשלה בישראל הוא מושחת זה כבר רמה אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה ממש לא כלול או מפורט בתנאי ההעסקה של העובדים, זו נורמה מקובלת.

ואז אני אומר שאם על בעלי חברה פרטיים זה מקובל, כלומר הם מוותרים על

משהו שאמור להיות שייך להם, אז גם בשירות הציבורי זה יכול להיות בסדר.

שלא יובן, אני ממש לא יוצא כאן להגנתו של אולמרט, רק מציין שהקטע הספציפי

של הנקודות לא נראה לי חריג ובלתי מקובל או גובל בשחיתות וכד׳.

פורסם
שמע מר בגירה, גם אני חשבתי שזה הזוי, אבל רשימת האנשים שהתעסקו עם מערכת המשפט וחטפו תיק מתחילה להעיד על מובהקות סטטיסטית. אולי אין פה התארגנות עם ראש יחיד, אבל בהחלט יש מוטיבציה בלתי מוסברת של מערכת שלרוב יכולה להיות עצלה עד זרא.

אתה מתאר די במדויק גם את התהליך שעבר עלי.

החל מהליגלוג וחוסר האמון הראשוני ועד להכרה שהמסה מדברת בעד עצמה, כל מקרה לגופו זה עדיין נסבל - הצירוף של כולם גם יחד מעורר סימני שאלה קשים.

וניטש, יעקב נאמן הוא ממש לא טלית שכולה תכלת, וזה בלשון המעטה.

וזה מהכרות של הנפשות הפועלות, וקצת של מאחורי הקלעים.

יתכן ונאמן הוא איש מבחיל - יתכן, אינני מכיר אותו בכלל.

עדיין העובדות הן שבקדנציה הראשונה שלו כשר משפטים הוגש נגדו כתב אישום והוא התפטר, הפרשה נסגרה לא בזיכוי - אלא בחוסר אשמה מוחלט.

תחשוב שוב.

זה חייב לשמש עבור כרטיסי טיסה של עובדי ציבור בתפקיד,

וכך ייחסך כסף למדינה.

אם בני משפחתו יטוסו, שוב אני ואתה נצטרך לממן את

טיסותיהם הבאות של נבחרי הציבור.

זה נראה לך מנהל תקין?

לי ממש לא!

תמשיך לחשוב על החיסכון לכספי המדינה שיושג דרך צבירת נקודות הנוסע המתמיד.

חבל שאל התחשיב שלך לא הוספת מיליארד וחצי ש"ח עלות עריכת בחירות בשל נפילת ממשלת אולמרט.

מעניין כמה טיסות אפשר לממן בסכום הזה. :twisted:

פורסם

הכרעת הדין על 742 עמודיה לפניכם

מכאן ואילך כל מי שטוען משהו שיביא את הציטוט המתאים מהכרעת הדין ולא יטען דברים בעלמא

http://elyon1.court.gov.il/heb/dover/3696514.pdf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כתבה שמלמדת משהו על רוח התקופה, כשפרופ' דניאל פרידמן כיהן כשר משפטים.

שימו לב לציטוט הבא מתוך הכתבה:

שנדר כיוון דבריו לפרידמן, שאמר באחרונה כי "היועץ המשפטי העמיד לדין את שר המשפטים הקודם. עליי הוא בינתיים רק מתח ביקורת, כך שאני רואה עצמי בר-מזל".

בתוכנית "פגוש את העיתונות" אף אמר פרידמן, כי ישנה "אפשרות מאוד רחוקה" שיתפרו לו תיק, "אבל בהחלט יש אפשרות שינסו לפגוע בי בדרכים אחרות. איומים כלשהם מרחפים באוויר".

ולמי שתוהה אזכיר שוב שדניאל פרידמן הוא פרופ' למשפטים, חתן פרס ישראל ובשר מבשרה של המערכת, אם הוא חושב כך...

פורסם

דניאל פרידמן הוא לא מתוך המערכת הוא מחוץ למערכת ואולמרט הביא אותו בדיוק כדי לגרום לאנדרלמוסיה ולדהלגיטמיציה בכל השדרה שעוסקת בהבאת נאשמים לדין מהמשטרה דרך הפרקליטות וכלה ביועץ המשפטי לממשלה.

כל זה לא מוריד מבקיאותו הרבה במשפטים וכישוריו בנושא.

קרא את המאמר שהבאת עד תומו ואל תיעצר באמצע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אושרי

זו בדיוק הבעיה.

הנוסע(אולמרט), לא שילם בפועל עבור הטיסות, אבל מקבל את הזיכוי.(מיילים או נקודות).

אחר כך הוא בוחר,(כמה מפתיע), שבני משפחתו יטוסו על חשבון הצבירה הזו.

זה בדיוק מה שפסול, ניצול ציני של בונוס שניתן ע"י חברה מסחרית, למען טובת הנאה פרטית.

ראוי היה שכרטיסי הבונוס היו מנוצלים לנסיעות עבודה בתפקיד של שרים, חכי"ם וכו' וכך היו נחסך כספו של משלם המסים.

אם זו לא שחיתות, אני כבר לא יודע שחיתות מהי.

לא הרבה יותר קריא לקרוא את מה שכתבת בצורה הזו? למה אתה חותך משפטים באמצע? :?

בכל מקרה, אתה עושה הר מעכבר. מדובר במיילים שנצברים מטיסות של אדם יחיד. לא סכומי עתק. וזו אכן נורמה שאם אתה טס מטעם העבודה, המיילים נצברים לזכות החשבון האישי שלך. לצורך העניין, אם טסת 4 פעמים הלוך ושוב לאירופה בביזנס קלאס, אתה מקבל ב"מיילז אנד מור" טיסה אחת במחלקת בקר בחינם (לא כולל מיסי נמל שמגיעים בטיסות קצרות עד לחצי מעלות הכרטיס!). צריך לטוס ממש ממש הרבה בשביל להטיס הרבה בני משפחה במחלקות גבוהות ובטיסות ארוכות.

הדברים בהם נאשם אולמרט שונים לגמרי - הוא טס 71 פעמים לחו"ל (ביזנס וראשונה) ולפחות בחלק מהפעמים, המדינה שילמה יותר כסף ממה שהיה צריך בשביל הטיסות (כי בחלק מהמקרים הארגונים שהזמינו אותו להרצות בחו"ל, שילמו על הטיסות כמו גם על השהייה בחו"ל). הכסף שנותר הועבר לחשבון אישי שלו בחברת ראשונטורס, שאח"כ שימש לנסיעות פרטיות. מדובר בכ-92000 דולר, לא סכום פעוט. כל הדברים שכתבתי עכשיו הם עובדות שאין עליהן מחלוקת (קרא בפסק הדין). על מה יש מחלוקת? על אם הוא ידע מכך או לא. שולה זקן, מסיבה לא ידועה (הממ... כסף?) נשכבה על הגדר בשבילו ושתקה כל המשפט. הוא טען "לא ידעתי", וזוכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי מיילים של הנוסע המתמיד. לא ידוע לי על חברת תעופה שמאפשרת צבירה ע"י מי ששילם על הכרטיס ולא ע"י מי שטס. ברגע שהנקודות נצברות לזכות הנוסע, כמעט בלתי אפשרי לעקוב אחריהן ולעשות בהן שימוש לצרכי הארגון.

ביצוע קומבינות באמצעות הנקודות הללו הוא קל ומפתה מאוד. אני לא בטוח שהקמת אופרציה יקרה בשביל מעקב תחסוך כסף כלשהו למדינה.

לגבי ההעמדות לדין, שיהיה ברור, אני בטוח שכל אחד משרי המשפטים שהועמדו לדין נושא על גבו קופת שרצים. כמעט כל אדם נושא קופת שרצים, במיוחד אנשים שהיו במערכת הפוליטית או הציבורית, ועוד יותר מישהו שהוא גם עו"ד.

אני לא יכול להעיד על שאר חברי הפורום, אבל אני עוד לא בן שלושים (שישה ימים למנאייק), אזרח שומר חוק לרוב, ואני בטוח שאם אמונה מחר לשר משפטים, ומישהו יחקור טוב טוב בעברי, אפשר יהיה לקבור אותי.

במפתיע, אנשים מצליחים להסתובב עם קופות השרצים שלהם במשך שנים ארוכות במערכת הפוליטית וכלום לא קורה עד שהם דורכים למישהו על היבלות.

דניאל פרידמן היה יוצא דופן, אקדמאי קלאסי בכל רמ"ח איבריו. בתור שכזה, הוא לא הסתובב במוקדי כוח, ולא היו לא הזדמנויות להשחתה. לכן לא מצאו עליו כלום, וזה עדיין לא מנע מאנשי המערכת להשחיר את פניו בתקשורת.

האקטיביזם השיפוטי של ברק הוביל לשכרון כוח במערכת המשפט, שבמקום לשמור את כוחה (ויש לה) לפסיקות חשובות באמת, התירה מעצמה את האיזונים והבלמים, וע"י שימוש יתר בכוח הזה מובילה לכך שהוא נשחק, ובסופו של דבר היא תרוסן. לאחר שתרוסן, אני לא יודע אם היא תהיה מסוגלת לעזור כשבאמת נזדקק לה, וחבל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דורקי,

מה קשור הראשון לשלישי?

מאדם בדרג הבכיר ביותר בשרות הציבורי אני מצפה לנקיון כפיים מלא.

חגגו את פסק הדין, כאילו הרגע הוכרז אחד מל"ו צדיקים.

הפרת אמונים? בקטנה, משהו שלא ראוי להתעסק בו.

אל תנפנף לי בעלות הבחירות.

מתי בפעם האחרונה ממשלה השלימה קדנציה מלאה?

רק ממשלת גולדה מאיר, וגם זה היה לפני הרבה שנים.

אם ממשלה צריכה לסיים את כהונתה אם העומד בראשה חשוד בפלילים, זה בסדר גמור, מבחינתי.

את דעתי על תפקודו של האולמרט הזה עדיף שלא אפרט כאן.

סלע

פורסם

גם לטעמי אולמרט לא היה ראש ממשלה ראוי. אין זה אומר כי הפרקליטות היא זו שצריכה להוריד אותו מכסאו, אלא ציבור הבוחרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

העניין הוא שלשמחת כולנו, אוירת ניקוי האורוות שולטת כבר מימי הרשעתו של דרעי, הפרקליטות והיועץ המשפטי "מחפשים את הפוליטיקאים" ללא הפסקה ומגישים כתבי אישום.

אם בוחנים את הסטטיסטיקה של העמדות לדין ושל הרשעות של פוליטיקאים, שרי משפטים שם זניחים לחלוטין וזו הסיבה שתאוריית הקונספירציה שלך לא עומדת במבחן המציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דורקי,

מה קשור הראשון לשלישי?

מאדם בדרג הבכיר ביותר בשרות הציבורי אני מצפה לנקיון כפיים מלא.

חגגו את פסק הדין, כאילו הרגע הוכרז אחד מל"ו צדיקים.

הפרת אמונים? בקטנה, משהו שלא ראוי להתעסק בו.

נניח שבמערכת בחירות מתמודדים שני מועמדים:

ה"צדיק" - אחד שידיו נקיות, מעולם לא תיכמן ותמיד אמר אמת.

ה"תכמן" - מעגל פינות, מניפולטור פה ושם שעיסוק בקומבינות איננו זר לו.

במי תבחר? אני מניח שמועמד א' הוא ראש הממשלה שלך.

אצלי מועמד ב' יהיה ראש הממשלה המועדף, למה? כי לשלוט משמעו להוביל אנשים באף, לקמבן להונות ולהיות מנהיג.

במו"מ מול גורמי פנים וחוץ הקומבינטור ישיג תוצאות טובות בהרבה.

זה למה.

אם בוחנים את הסטטיסטיקה של העמדות לדין ושל הרשעות של פוליטיקאים, שרי משפטים שם זניחים לחלוטין וזו הסיבה שתאוריית הקונספירציה שלך לא עומדת במבחן המציאות.

בגירה, כלל אוכלוסיית המידגם היא שרי משפטים שכיהנו ב- 15 השנים האחרונות, מתוכם יש לבדוק את האחוז שהסתבך בהליכים פליליים.

אם תחשב כך תגלה נתון מבהיל, רחוק מאוד ממה שהצגת.

פורסם

בגירה, כלל אוכלוסיית המידגם היא שרי משפטים שכיהנו ב- 15 השנים האחרונות, מתוכם יש לבדוק את האחוז שהסתבך בהליכים פליליים.

אם תחשב כך תגלה נתון מבהיל, רחוק מאוד ממה שהצגת.

מאחר ואתה מסרב לעשות את העבודה השחורה ולציין שמות עם אישומים ומאחר ואני ממש לא מתכונן לעשות את העבודה עבורך, אנו תקועים ללא מוצא.

רוצה להראות לי שאתה צודק?

תביא שמות עם ההליך הפלילי נגדם ונמשיך משם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...