Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במספר החודשים האחרונים של מכות חשמל מהמים בכיור של המטבח, הותכנה צנרת SP לפני מספר שנים.

הבניין הוא ישן כבן 35 שנה. כך שההארקה לערכתי היא מהצנרת הראשית.

איך ניתן לפתור\לאתר את הבעיה? התקנת כבל הארקה 10מ"ממהיכן להיכן?

אולי הבעיה היא מאחד השכנים? מכשיר חשמל שמקצר בביית?

פורסם

בבנינים רבים ההארקה מחוברת לצנרת המים. החלפת את הצנרתל-SP בלי להתקין הארקה מספקת? זו בעית בטיחות קשה, ומוטב שתשכור את שירותיו של חשמלאי לפני שמכת החשמל תהיה מסוכנת.

עם זאת - לא ברור לי כיצד יגיע הזרם לברז המטבח - האם יש שם קטע של צינור מתכת שאולי מתקצר לרשת החשמל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם זאת - לא ברור לי כיצד יגיע הזרם לברז המטבח - האם יש שם קטע של צינור מתכת שאולי מתקצר לרשת החשמל?

אולי עשו שימוש בצנרת הישנה מהקיר אל הברז, אני אבדוק את זה (זה לא אצלי בבית, אלה אצל משהו מהמשפחה)

פורסם
בבנינים רבים ההארקה מחוברת לצנרת המים. החלפת את הצנרתל-SP בלי להתקין הארקה מספקת? זו בעית בטיחות קשה, ומוטב שתשכור את שירותיו של חשמלאי לפני שמכת החשמל תהיה מסוכנת.

עדכון, אכן יש קטע של צנרת ישנה ליד נקודת נהשמל מתחת לכיור, אכן התקינו הארקה לצנרת שהוחלפה אך היא היתנתקה, האם לחבר אותה לברזל של הצנרת מתחת לכיור(צנרת חדשה) או לחוט הארקה של הנקודה מתחת לכיור שאליה מחובר גם הצינור הישן?

פורסם

צריך להוציא חוט הארקה ישירות מהלוח חשמל לצינור מים הראשי היכן שהמונה נמצא.

חשמלאי מנוסה ימצא את הדרך הנוחה והזולה.

כנראה שהזרם שאתה מקבל זה מהמים שגם הם מוליכים חשמל ולא מהצנרת למרות שבצנרת SP יש מתכת.

• תוכן חדש...