Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה אנדרויידים בבית.

יש אפליקציות שלא ״נתמכות״ בכל המכשירים.

הפיתרון הוא חיפוש ה apk שלהם והתקנתו שעל פי רוב עובדת מצויין. איך אפשר למנוע מגוגל פליי לזהות את סוג החומרה שלי ולאפשר לי לראות והתקין מה שבא לי, יעבוד אחלה. לא יעבוד, לא נורא! סתם כי כבר אין לי כוח לחפש קבצים שקיימים בגוגל פליי ולא ״חשופים״ לי.

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין אפשרות כזאת, ברגע שאתה יוצר חיבור סוקט לשרת של גוגל הוא יודע תמיד מהו המכשיר שאיתו הוא מתקשר.

הפתרון היחידי זה לעשות כמו שאמרת, לחפש את קובץ הAPK בגוגל - "שם המשחק + APK" ולהעתיק למכשיר (וכמובן לאפשר במכשיר את האופציה להתקנת תוכנות צד ג').

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אישית לא ניסיתי עדיין כי את הרוב אני משיג באלטרנטיבות אבל כן אפשר למחוק הגבלות:

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=428&t=359958&hilit=google+play

פה תמצא את רוב הדברים שתרצה וספציפית הלינק הנ"ל לגוגל פליי מוד שמסיר הגבלות חומרה.

תשוטט בפורום הנ"ל ותמצא כמעט הכל.

Veni Vidi Vici

פורסם

יש לי שאלה על גלאקסי 2, סליחה שאני מעביר נושא פה, פותח הנושא, אני מבקש סליחה.

יש לי את האנשי קשר בפלא', שהם שמורים בכרטיס סים.

אני לא יכול לשים תמונה של האיש קשר, צלצול של האיש קשר, רק כאשר אני שומר את אותו האיש קשר לא בסים.

ברגע שהוא שמור בפלא' ולא בסים, רק אז אני יכול לשים תמונה/צלצול.

כיצד משנים את זה, שאיש קשר ששמור בסים, אוכל לעשות את השינויים האלו?

תודה רבה לעוזרים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הורדתי את הקובץ, שיניתי לו את השם וניסיתי להעתיק אותו לספריית סיסטם

אבל המכשיר מסרב להעתיק לשם היות וזאת ספריית מערכת.

ראיתי שצריך לעשות לו רוט.... מה זה אומר?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ההוראות מבקשות להעתיק אותו לספריית סיסטם לפני ההפעלה והספריה כאילו חסומה

פורסם

אם אתה אפילו לא יודע מה זה רוט, אל תדחוף שום דבר לסיסטם!!!

אפליקציה שנמצאת בסיסטם יכולה לעשות הרבה מאוד דברים לא נעימים למכשיר שלך ולמידע הפרטי שלך...

לא סתם אתה לא יכול לשים בה קבצים

מעניין אותי לדעת איזו אפליקציה "דורשת" גישה לסיסטם?

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אני יודע מה זה רוט,

לא רוצה להתעסק עם זה מפאת קוצר זמן.

אבל האפליקציה שמחליפה את הגוגל פליי כדי לפתוח אותו לכל האפליקציות חייבת לשבת בסיסטם ובלי זה היא לא עובדת.

מה שאני בעצם צריך זה אמולטור לסוג המכשיר, שידמה חומרה אחרת.

מצאתי את allwiner וגם זה לא עובד לי

פורסם

תודה.

התקנתי ועשיתי מבחן על אפליקציית ynet שלא מזוהה אצלי בגוגל פליי. ועדיין גם מה שהמלצת עליו לא מוצא את ynet

למה החיים כלכך מסובכים...?

פורסם

חתיכת אפליקציית נישה מצאת... כמה כבר משתמשים באפליקציית YNET (ולמה בכלל צריך אותה?) ?

מן הסתם לא יהיה אותה באפטואיד כי אף אחד לא טרח להעלות אותה, לך על משהו קצת יותר נפוץ כמו airdroid, waze, maps brut וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כי אני גר בחול ואוהב לראות ולקרוא חדשות מהארץ. יש לי את האפליקציה בטלפון אבל לא בטבלט. סתם בא לי אותה...

• תוכן חדש...