Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש Z3M קופה בארץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לפחות אחת שיובאה בייבוא אישי

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כן, כחול-מטאלי. אם אני לא טועה הצבע נקרא Estorial blue.

הרכב מוכר שנים ארוכות, כרגע בבעלות של מכר. תמונות עדכניות אפשר לראות מהגלריות של אירוע מועדון ה5 בכרמיאל לכבוד חג השבועות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

האוטו הזה עבר הרבה... הביא אותו בחור חיפאי בזמנו והתקין לו כל מני שיפורים בקומבינה (סופרצ'ארג'ר וכו'). לא יודע לגבי תאונות אבל מבחינה מכאנית הוא עבר התעללות קשה.

We are the Human Race

פורסם

תסלחו לי אבל החלק האחורי שלה פשוט מכוער ! כמעט הקאתי כשראיתי את הרכב בפרופיל !

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
האוטו הזה עבר הרבה... הביא אותו בחור חיפאי בזמנו והתקין לו כל מני שיפורים בקומבינה (סופרצ'ארג'ר וכו'). לא יודע לגבי תאונות אבל מבחינה מכאנית הוא עבר התעללות קשה.

קומבינה?????!!!!!

מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה???!!!

אכן הרכב היה של בחור בשם דודי

מהיכרות של הסצנה החיפאית הושקע ברכב הנל המון חום אהבה וכסףףףףף

פורסם

זה לא לגמרי נכון, אמנם אפשר להגיד "שקרעו" את הרכב, אבל בתכלס הוא ננהג כמו שיעדו אותו - זה הכל.

בזמן שהיה אצל החיפאי הוא הושקע בכל-טוב, כולל באמת ספורצ'ארג'ר כמו שציינת, ברקסים טארוקס (שאם אני זוכר נכון) 8 בוכנות עצומים עם דיסקים מחומר שברח לי שמו אבל היה יקר מאוד ועמיד מאוד בפני חום והתעללות.

כרגע עד כמה שידוע לי הרכב חזר למקורות (אטמוספרי) עם מנוע חדש, הברקסים עדיין שם.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
תסלחו לי אבל החלק האחורי שלה פשוט מכוער ! כמעט הקאתי כשראיתי את הרכב בפרופיל !

לקרוא למציל ?

נכון, האוטו לא יפה או לפחות לא עומד באמות המידה הקלאסיות של יופי, זה מכוון, הוא לא נועד להיות יפה.

האוטו עוצב בסגנון אגרסיבי-מעודן, כן אני יודע שזה על משקל מפלגת מיינסטרים-קיצוני, אני מתכוון בהקשר זה שחלוקת המשקל

80 אחוז אגרסיבי ו- 20% לירי.

העיצוב נראה לי דווקא כמחווה לסגנון הספורט סטיישן-האצ'בק האנגליות, אאל"ט סאנבים ועוד כמה יצירות משנות ה 70-60 על גבול הנפלאות-גרוטסקיות ולו לשם הייחוד, עם קמצוץ מחווה לבאטמן.

וכשמסתכלים עליו (אני בכוונה בוחר בלשון זכר) דרך הפריזמה הזו, העיצוב שלו הוא לא פחות ממושלם !

עכשיו יש מבין ???

פורסם

אל תדאגו לרכב,

אומנם פגשתי את הבעלים החדש רק פעם אחת, אבל הרכב ביידים טובות והבעלים מתכוון להחזיר אותו למקור :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...