Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וקיץ קריר ונעים לכולם.:-)

בסלון ביתי הקיץ התחיל להיות בלתי נסבל. לכן הוחלט להתקין מזגן בסלון הדירה.

איזה מזגן מומלץ היום בשוק המזגנים? אני חושב ללכת על מזגן מנימום 2 כ"ס עד 2.5 כ"ס האם זה מספיק לסלון 21 מ"ר?

מה אומרים על המזגנים של טורנדו? או עדיף בכלל אלקטרה? אשמח לתשובות

תודה

שי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לסלון של 21 מ"ר אם תשים מזגן של 2 כ"ס זה מעל ומעבר, לכן אין מה לחשוב בכלל על 2.5 או יותר.

מבחינת מוצר - לכל היצרנים יש מבחר של דגמים, הנפוצים ביותר הם הזולים וה"נדירים" יותר הם הבכירים, שנחשבים למעוצבים יותר וברוב המקרים גם שקטים יותר.

רוב רובם של היצרנים נותנים שנה אחת של אחריות, למעט "טורנדו" ו"תדיראן" שמידי פעם יוצאים במבצעים על 2-3 שנות אחריות (בטורנדו אתה מקבל שנה ראשונה מלאה ועוד שנתיים בעלות של ביקור בלבד).

מבחינת איכות, היום כולם פחות-או-יותר עומדים באותם הסטנדרטים. המזגנים של אלקטרה רועשים (ברירת מחדל), תדיראן מצויינים אבל ברוב המוצרים הדירוג האנרגטי (למי שזה מזיז) לא-מי-יודע-מה חסכוני, ובמזגנים של "טורנדו" יש הרבה דגמים עם דירוג אנרגטי טוב - ורוב הדגמים גם שקטים. חשוב לציין כי מאז ומתמיד "MIDEA" יצרו ל"טורנדו" את המזגנים וזו נחשבת לחברה טובה מאוד והמזגנים שלה מוכחים זאת.

בשורה תחתונה כל עוד מדברים על מזגנים בסדר גודל המחירים של תדריאן\טורנדו\אלקטרה, אין כאן משהו יוצא דופן אצל אף אחד. במזגנים של מיצובישי (שעולים כפול ממזגן רגיל במקרה הטוב) יש ערך מוסף של אחריות מלאה לכמה שנים וכמובן ביקורת של החברה על ההתקנה וציון מידת הרעש של היחידה הפנימית\חיצונית, דבר שרוב החברות לא תמיד ששות לפרסם.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה איציק.

לגבי מזגן של midea ראיתי ב2700 2 כ"ס בטרקלין חשמל האם זה מחיר טוב?

כמה אמורה לעלות התקנה למזגן כזה כיום?

פורסם

המחיר נשמע הגיוני ל 2 כ"ס.

התקנה בסיסית זה 700-750 ש"ח וברוב המקרים זה יותר (כי 2 מ' צנרת זה ברוב המקרים מעט מידי, וגם צינור ניקוז של 3 מ' לא תמיד מספיק אם אתה גר בקומה שניה ומעלה וצריך להוריד צינור עד למטה).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מתגורר בקומה האחרונה קומה 4 בבניין.

דירוג B זה מזגן חסכוני בחשמל לפי מה שאני מבין נכון?

פורסם
אני מתגורר בקומה האחרונה קומה 4 בבניין.

דירוג B זה מזגן חסכוני בחשמל לפי מה שאני מבין נכון?

חיובי.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רציתי לערוך את ההודעה אבל כבר אי אפשר.

איציק,האם למזגן 2 כ"ס צריך לעשות שקע חשמל מיוחד למזגן? אין לי שקע חשמל בכיון שאני חושב להתקין בו מזגן.

תודה.

פורסם
רציתי לערוך את ההודעה אבל כבר אי אפשר.

איציק,האם למזגן 2 כ"ס צריך לעשות שקע חשמל מיוחד למזגן? אין לי שקע חשמל בכיון שאני חושב להתקין בו מזגן.

תודה.

אין צורך. מזגן של 2 כס צורך בממוצע 7-8 אמפר, פחות ממפזר חום ושווהערך לקומקום חשמלי של 1600-1800w.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

רוצה להוסיף עוד שם טוב לרשימה של היקרים יותר: LG.

קניתי לפני חודש 2.5 כ"ס (נדמה לי בסביבות 24K BTU) - ב5,300 ש"ח.

אינברטר, דרוג A, חסכוני מאד - ובעיקר מקרר נפלא ושקט במיוחד (כולל היחידה החיצונית, שזה שיקול בפני עצמו בבית משותף...). אתה יכול להסתפק במידה אחת פחות.

שיהיה לך בהצלחה במציאת מתקין!

יש לי שם של מישהו באזור נהריה אם צריך.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תודה על ההמלצה על LG.

מתקין בנהריה קצת רחוק לי אבל תודה בכול אופן.

מעניין מה המחירים של הLG ב2 כ"ס כי ה2.5 יקרים משמעותית.

• תוכן חדש...