Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ רום כרמל מודל 1978

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בפתח תקווה רום כרמל\סוסיתא סטיישן יד 1 לא נסעה מאז שנות ה 80 המוקדמות , עומדת מכוסה עטופה כמו עוגת יום הולדת ומי שלא יודע על קיומה בחיים לא ינחש שהיא נמצאת איפה שהיא נמצאת (ברחוב ראשי ממש ליד הכביש מתחת לעץ עטופה היטב מאחורי גדר ומאד מאד קשה להבחין בה) שייכת לזקן ערירי ותמהוני שמתגורר בצריף מט ליפול .

יש כתובת?

פורסם

שלום לכולם כמו שהבטחתי מצורפים תמונות מהצביעה ושיוף הרכב .

לפני כן הרכב היה במוסך שופץ מיכל דלק כולל החלפת מצוף,החלפת שמנים פילטרים פלגים.

את האמת לא מצאתי את המפתחות אז הייתי זקוק לסוויץ חדש "קלוש חלקי חילוף" אמיר עזר לי בכך ובעוד חלקים אין עליו.

ואחרי כ 22 שנה מאז אבי נסע עליו הרכב הניע(כמובן מצבר חדש שיפוץ סטרטר ושיפוץ משאבות בלם אצל "הבלם" ליד רחוב ריבל בתל אביב.

נא לשים לב לפרווה על הדש בורד לא מזהה באיזו חיה מדובר חייב לשאול את אבי מעניין עם יזכור.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

פורסם
שלום לכולם כמו שהבטחתי מצורפים תמונות מהצביעה ושיוף הרכב .

לפני כן הרכב היה במוסך שופץ מיכל דלק כולל החלפת מצוף,החלפת שמנים פילטרים פלגים.

את האמת לא מצאתי את המפתחות אז הייתי זקוק לסוויץ חדש "קלוש חלקי חילוף" אמיר עזר לי בכך ובעוד חלקים אין עליו.

ואחרי כ 22 שנה מאז אבי נסע עליו הרכב הניע(כמובן מצבר חדש שיפוץ סטרטר ושיפוץ משאבות בלם אצל "הבלם" ליד רחוב ריבל בתל אביב.

נא לשים לב לפרווה על הדש בורד לא מזהה באיזו חיה מדובר חייב לשאול את אבי מעניין עם יזכור.

את הפרווה הייתי מוריד ויפה שעה אחת קודם. גם מסיבות הומניות אנושיות וגם מסיבות אסטתיות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תיתחדש באמת רכב יפה, דווקא די אהבתי

את הפרווה אם כי תבטח היא היתה מלאה באבק.

אם אפשר עוד תמונות והסברים על תהליך השיפוץ

זה יהיה מצויין.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...