Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן גיר מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה 2 שנת 2011. לאחר בדיקה אקראית של המנוע, ראיתי שמן גיר (אדום) על המנוע.

ניגשתי למוסך מורשה שיבדקו. בפעם הראשונה הם ניקו -ולדעתם זה היה שאריות או שנשפך. אמרו לי אם זה יחזור תבוא שוב ונבדוק.

ואכן הבעיה חזרה על עצמה -יש שמן גיר על המנוע באיזור של המדיד פחות או יותר. ניגשתי אמרתי הראתי...בדקו יסודי ניקו שוב, לטענתם לא היה חסר שמן, וגם עשו נסיעת מבחן ולאחר מכן בדקו אם יש נזילה, ולא מצאו כלום!!!

מה אני אמור לעשות במצב הזה??

לא מתאים לי שברכב חדש יש נזילת שמן גיר מאיפה שהוא , ולא מוצאים לזה פיתרון.

מה אתם ממליצים לעשות

חגי

נ.ב הרכב גמע עד היום 27K

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום

ברשותי מאזדה 2 שנת 2011. לאחר בדיקה אקראית של המנוע, ראיתי שמן גיר (אדום) על המנוע.

ניגשתי למוסך מורשה שיבדקו. בפעם הראשונה הם ניקו -ולדעתם זה היה שאריות או שנשפך. אמרו לי אם זה יחזור תבוא שוב ונבדוק.

ואכן הבעיה חזרה על עצמה -יש שמן גיר על המנוע באיזור של המדיד פחות או יותר. ניגשתי אמרתי הראתי...בדקו יסודי ניקו שוב, לטענתם לא היה חסר שמן, וגם עשו נסיעת מבחן ולאחר מכן בדקו אם יש נזילה, ולא מצאו כלום!!!

מה אני אמור לעשות במצב הזה??

לא מתאים לי שברכב חדש יש נזילת שמן גיר מאיפה שהוא , ולא מוצאים לזה פיתרון.

מה אתם ממליצים לעשות

חגי

נ.ב הרכב גמע עד היום 27K

שלום רב,

ראיתי את שאלתך רק היום.

גם לי מאזדה 2 2011 עם נזילת זמן גיר דומה לשלך (ע,פ התיאור שמסרת).

מה הפתרון שנמצא אצלך?

רכבי עדיין במוסך (כבר יומיים) והם "חושדים" בחיישן טורבינה נוזל וזאת אחרי שחיזקו צינור נשם בבנדים והחליפו מדיד שמן גיר.

האם מישהו נוסף נתקל בבעיה דומה? מה היה הפתרון?

תודה מראש לכולם...

• תוכן חדש...