Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי זה שוב אני, אחרי שירדתי מהרעיון של רכב ספורט בעל שתי דלתות מכיוון שלא מצאתי אחד מתאים או כי צריך להתפשר בכל מיני דברים..

החלטתי ללכת על רכב בעיקר עם מראה ספורטיבי אבל גם שלא יהיה חלש, מנוע 1600 ומעלה

חשבתי בכיוון של סוברו אימפרזה, מיצובישי לנסר, הונדה סיויק או אקורד, במראה ספורטיבי כזה ורכב חזק, כמה שפחות משפחתי אם אפשר תודה.

תקציב עד 35 אלף משנת 2000 ומעלה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אין שום דבר ספורטיוויבי במשפחטומטיות שמנית.

פונטו HGT תכנס לך יופי בתקציב,ספורטווית במראה ובביצועים.

אם תלך על גבולות התקציב שלך,אז קליאו ספורט גם עשויה להיות אופציה אבל כך בחשבון שמדובר ברכב הרבה יותר רציני מפונטו.

בכל הקשור להנתהגות,כח,וגם עלויות אחזקה.

עוד רעיון זה פולו GTI.

Porsche 944 turbo

פורסם

ניראה לי פשוט שאני יעלה בשנתון ובמקום הסיויק 97 שלי אני אקנה סיויק 2002 2003 עם ספויילר וסנרוף וגמרנו את הסיפור מה אתם אומרים?

פורסם

ספויילר וסאן רוף?

זה כביכול מה שיהפוך את הרכב לרכב עם מראה ספורטיבי?

לא שחלילה יש לי משהו אישי נגדך אבל לפעמים אני לא מצליח להבין מה עובר לאנשים בראש.

פורסם
ספויילר וסאן רוף?

זה כביכול מה שיהפוך את הרכב לרכב עם מראה ספורטיבי?

לא שחלילה יש לי משהו אישי נגדך אבל לפעמים אני לא מצליח להבין מה עובר לאנשים בראש.

כן שמע זה מוסיף ליופי, אולי מיצובישי לנסר

468_355_ad1829b0-adfa-4f85-9.JPG

468_355_b018fda5-a3e4-4bc5-9.jpg

פורסם
כן שמע זה מוסיף ליופי, אולי מיצובישי לנסר

468_355_ad1829b0-adfa-4f85-9.JPG

468_355_b018fda5-a3e4-4bc5-9.jpg

בטח מוסיף למראה!:?

אוחח תראה את הסבולייר הסקסי הזה.רק חסר לה מדבקה על הצד שטורבו ויש לך מיצובישי אוו.

Porsche 944 turbo

פורסם

רוצה אוטומטת עם מראה ספורטיוי,קנה יונדאי קופה אוטו מהדור הישן.

אולי אפילו, 306 קבריו תכנס לך יופי לתקציב.

Porsche 944 turbo

פורסם

זהו שמכוניות מהדור הישן זה משהו שאני פחות מחפש, אני מחפש מ 2002 ומעלה.

ומה רע במיצובישי שהצגתי פה? היא יפה לאללה לפי דעתי, היא תיתן ביצועים כמו סיויק 97 ויותר?

פורסם

זהו שאני לא רוצה רכב מהדור הישן אני מחפש מהשנים 2002 ומעלה בתקציב שיש לי.

אני לא מבין מה רע במצובישי הזאת, היא חזקה לפחות כמו ההונדה שלי ויותר נכון?

כמו שכבר הספקתם להבין אני לא מחפש אוטו בשביל תחרויות, פשוט שיראה טוב וחזק מספיק, תורידו את המילה ספורטיבי אולי זה יעזור לכם יותר להבין.

והשתי דלתות שאז רשמתי בהעדפה ראשונה, זה יותר בשביל היופי הפוזה, חוזק כמו הסיויק שלי זה מספיק לי ואם יש יותר אז עוד יותר טוב.

אז סגרנו על המיצובישי אין לה מחלות?

פורסם

שמע, אתה פותח פה כל יום שרשור חדש.

אתה שואל, עונים לך, אתה מתעלם לחלוטין ממה שנכתב עבורך, עונה ומקשיב רק לעצמך ובסוף גם מסכם.

אז תקנה לך מיצובישי, ושחרר את הפורום משרשורי סרק.

תתחדש.

פורסם

איך אפשר להעדיף מיצובישי לנסר על סיוויק האצ'בק אם רוצים פוזה?

אם ההאצ'בק בסמלון היא שלך אז היא הרבה יותר יפה מכל משפחתית אחרת שהעלת פה כאופציה.

פורסם
שמע, אתה פותח פה כל יום שרשור חדש.

אתה שואל, עונים לך, אתה מתעלם לחלוטין ממה שנכתב עבורך, עונה ומקשיב רק לעצמך ובסוף גם מסכם.

אז תקנה לך מיצובישי, ושחרר את הפורום משרשורי סרק.

תתחדש.

אבל למה אתה מתעצבן? ואני לא מתעלם, אני מנסה להגיע להחלטה הנכונה עבורי, זה שאני מקבל פה לפעמים הצעות שלא מתאימות לי זה משהו אחר.

נכון שפתחתי כבר מספר דיונים שבסוף לא הובילו לשום נקודה, אבל עכשיו זה דיון על רכב בסגנון שונה, לאחר שירדתי מהקטע של אוטו 3 דלתות.

זה שאמרתי ספויילר וסנרוף אני מתכוון למראה חיצוני בלבד, לא שזה יהפוך לי את הרכב לרכב ספורט.

צינתי את הדרישות שלי לרכב ולצערי אין לי כל כך ניסיון ברכבים אחרים ככה שאני כל הזמן אומר שאני מחפש רכב שיהיה בחוזק של ההונדה שלי כי זה מספיק טוב בשבילי, הרי לא כל המנועים בנפח 1600 הם אותו דבר ככה שאני לא יכול לדעת אם כל רכב עם מנוע 1600 הוא מספיק חזק בשבילי, כמו למשל פג'ו 206CC.

אני יודע שאני קצת מציק (אפילו קצת הרבה) ולא ממש מבין במכוניות, אבל אני פה כדי לא לעשות טעויות.

כי לבחור אוטו שניראה טוב זה לא מספיק, אני צריך לדעת אם יש איתו בעיות מסויימות, כמו שהיה עם הפג'ו 307, והאוודי 3, אלה מכוניות שממש היתי רוצה ללכת עליהם, אבל יש להם את החסרונות שלהם שגרמו לי לרדת מאותם רכבים.

פורסם
איך אפשר להעדיף מיצובישי לנסר על סיוויק האצ'בק אם רוצים פוזה?

אם ההאצ'בק בסמלון היא שלך אז היא הרבה יותר יפה מכל משפחתית אחרת שהעלת פה כאופציה.

ההונדה בתמונה היא לא שלי, אבל זאת כן..

57471747.jpg

51359555.jpg

79399721.jpg

• תוכן חדש...