Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחדשתי לאחרונה באיביזה 2011 ורציתי להתקין את המערכת הישנה שלי - קומפוננט מורל דוטק+ סאב hertz es250+ מגבר h4hertz

קיבלתי הצעת מחיר של 1000₪ כולל קיט= נשמע לי קצת מוגזם המחיר אבל המוכר טוען שבגלל התקנת הרמקולים המחיר יקר מאוד..

האם המחיר לדעתכם נורמלי? ואם לא אשמח לשמוע הערכת מחיר והמלצה למתקין בצפון שאפשר לסמוך עליו - עדיף חיפה קריות.

שאלה נוספת, לעת עתה חשבתי לחבר את המערכת ישירות למערכת הקיימת המקורית- במגבר יש מנחתים מובנים וחשבתי לשם התחלה להשתמש בזה ובעתיד לשדרג למסך איכותי .. מה דעתכם האם כדאי להסתפק בינתיים במבנה הזה?

פורסם

ההתקנה בדלתות של האיביזה אכן לוקחת המון זמן ודורשת מאמץ .

המחיר נראה הוגן.

שלחתי לך הודעה בפרטי על מתקין.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

כל רכב זה מחיר אחר, אני לא יודע עד כמה קשה להתקין באיביזה מערכת אבל לי יש רנו קליאו 2066 הדגם הארוך ורצו על התקנה 350 + 120 קייט.

• תוכן חדש...