Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש פה והתחלתי לא מזמן לעיין קצת פה בפורום...

אז ככה יש לי מאזדה לאנטיס 98 ויש לי בעיה שמציקה לי בזמן האחרון...

אחרי שהאוטו חונה בשמש רצינית כמה שעות , אני מתחיל את הנסיעה לוחץ על הגז

והוא משמיע לי רעש כל פעם שאני לוחץ על הגז מין שריקות כאלה אחרי כמה לחיצות זה משתחרר...

אני חייב לציין שזה קורה רק שהאוטו נמצא בחנייה בשמש..בצל זה לא קורה .

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

האם הרעש נשמע כמו צווחה כזו?

אם כן אז הבעיה היא במתיחה של רצועת האביזרים. האם החלפת אותה לאחרונה?

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לתיקון התקלה.

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא עניין יקר, כמה מאות שקלים (תלוי אם צריך רק מתיחה של הרצועה או האם צריך להחליף אותה).

ממליץ לך בחום לפנות אל מוסך א.חיים בפ"ת אשר מתמחה בטיפול ביפניות (וממליץ לך גם לאמץ אותו כתור מוסך הבית כי החלפת שמנים אצלו עולה רק 250 ש"ח!!!).

פורסם

הרצועה ברגע שלא יושבת מתוחה על הפולי הבלאי שלה גדל משיפשופים וחיכוכים ולא הכי בריא. רצועה שכזו לא עולה יותר מ-50 ש"ח ועם עבודה לא אמור לעבור את ה-100-150 ש"ח תלוי באיזו רצועה מדובר. ואולי דרושה רק מתיחה.

• תוכן חדש...