Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למבחן שלך חיכיתי :-)

בסה"כ מאוד נהניתי לקרוא, וברשותך מספר הארות:

1. גם אני וגם אנשים נוספים שמכירים היטב את הפנדה ושהזדמן להם לנסוע בסיטרואן C1 שהסיקור שלי אודותיה התפרסם לפני כשבוע (ושזהה ל-107 של אביך) סבורים שהפנדה זריזה יותר מהסיטרואן, בין היתר בזכות חלוקה עדיפה יותר של יחסי ההעברה בתיבת ההילוכים.

2. לפנדה יש שטח חלונות גדול יותר, מה שמעניק ליושבים בה תחושת מרחב.

3. לכנות את המסך הקטן שיש ב-107 "מחשב דרך" זה עלבון הן למחשבים והן לדרכים :lol: כולה צג קטן שבו יש מונה מרחק, מונה מתאפס, תצוגת מצב תיבת הילוכים ומד דלק. מהבחינה הזאת הפנדה מנצחת בנוקאאוט, עם מחשב דרך אמיתי.

4. נקודה שלא התייחסת אליה: איכות הדיפונים וההרכבה. להתרשמותי, גם כאן הפיאט יוצאת כשידה על העליונה, אבל זה לא מפני שהיא כל כך מצטיינת - זאת פשוט ה-107 שמהבחינה הזאת היא כשלון בל יתואר.

בשורה התחתונה אלו שתי מכוניות חביבות מאוד. הפנדה יותר פרקטית וה-107 תקרוץ יותר לחובב ההגה.

שמח שנהנת לקרוא,

2-עדיין אם יושבים בשניהם בפיגו מקדימה מרגישים כאילו יש מרחב גדול יותר,לפחות זאת הרגשתי.

4-לגבי הדיפונים זה מה שהכריע אותי לבחור בפנדה,אני אוהב דיפון פלסטיק מלא,אבל זאת העדפה שלי,לדעת אבא שלי הפיגו בסיגנון רטרו יותר וזה קורץ לו,לדעתי הפלסטיק בשניהם די זול.

EXSODUS

תא המטען סביר,כמו אמרתי קניות ל3 אנשים ניתן לעשות,פשוטי שמים שקיות אחד על השני.

לגבי הגיר,לי לא ידוע על כיווני קלאץ וגם לא שמעתי בפורום על זה,רכב אצל אבא שלי 3 חודשים לכן אמינות עדיין לא אוביקטיבית.

לגבי נסיעות ארוכות גם אין שום בעיה והיא מרגישה די טוב.

"לגבי אחזקה תריץ חיפוש בפורום "סיכום שנה ראשונה עם פנדה 2011" פירסמתי שם עלות ביטוח טיפול ראשון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=432111

ביטוח חובה+מקיף עולה לנהג בן 50 ללא עבר עולה כ 3900 בביטוח ישיר,טיפול עוד לא בוצע.

אם יש עוד שאלות בבקשה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תא המטען של הפאנדה נראה פצפון!

אם עגלת תינוק לא נכנסת שם הרכב פוסל את עצמו לזוגות צעירים +1.

תא המטען באמת לא גדול במיוחד, לא יודע לגבי עגלת תינוק אבל מה שכן, בפנדה החדשה הגדילו את תא המטען (כנראה על חשבון המרווח ליושבים מאחור...). באירופה הפנדה הישנה הגיעה עם מושב אחורי שאפשר למשוך קדימה וכך לפנות יותר מקום בתא המטען אבל אין את האופציה הזאת בארץ.

פורסם
מבחן מעולה! פשוט מעולה!

דרך אגב גם בפיג'ו אפשר להכניס 5 אנשים והכנסתי אפילו מס' פעמים וטענו שלא הכי צפוף מאחור.

הבעיה שאין חגורת בטיחות אמצעית ולכן זה לא אפשרי.

אתה מסיע גמדים? 5 כמוני לא נכנסים ב-107, בעצם גם 4 לא אלא אם חותכים לי את הרגליים.

לא צריך להיסחף, יש מקום יחסי מאחור? כן, בנוחות? ממש לא.

פורסם
אתה מסיע גמדים? 5 כמוני לא נכנסים ב-107, בעצם גם 4 לא אלא אם חותכים לי את הרגליים.

לא צריך להיסחף, יש מקום יחסי מאחור? כן, בנוחות? ממש לא.

לא גמדים.

אם אתה 2 מטר שוקל 120 קילו אז לא.

מדבר על מידות ממוצעות.

אני 180, חברתי 168, וחברי מאחור בגבהים מ-175 עד 180.

אומנם נכון לא יושבים בנוחות הכי טובה, אבל הם אומרים שישבו בגרועות יותר.

אין צורך בחתימה....

פורסם

תודה רבה על הסיקור!

עכשו כשראיתי מבצעים על הפנדה ב58990 אני משוכנע שזו מכונית המיני המשתלמת ביותר בשוק-גם אם היא נראת מיושנת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
EXSODUS

תא המטען סביר,כמו אמרתי קניות ל3 אנשים ניתן לעשות,פשוטי שמים שקיות אחד על השני.

יש הבדל ענק בין סביר ל"להכניס עגלת תינוק" בעולם ההורים. :)

חבר קנה ספארק ונאלץ לפרק את העגלה כל פעם בגלל שהיא לא נכנסת לתא המטען, הוא מקלל את הרכב.

DR6633, קיפול המושב היא לא אופציה נוחה, לרוב הילד בתוך סלקל + ערכת בידורית הידוע בשמה השני "אמא" יושבים מאחורה, אין לאן לקפל את המושבים גם אם האופציה הייתה קיימת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נכון קניות ושקיות אפשר קצת לדחוס,עגלה מורכבת יותר,לצערי לא יכול להגיב בנושא זה,אין עוד ילדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תא המטען באמת לא גדול במיוחד, לא יודע לגבי עגלת תינוק אבל מה שכן, בפנדה החדשה הגדילו את תא המטען (כנראה על חשבון המרווח ליושבים מאחור...). באירופה הפנדה הישנה הגיעה עם מושב אחורי שאפשר למשוך קדימה וכך לפנות יותר מקום בתא המטען אבל אין את האופציה הזאת בארץ.

תא המטען הגדול יותר שרואים בתמונות שייך לפנדה- 206 ליטר לעומת 139 ליטר בפיג'ו.

בפנדה החדשה הגדילו את הנפח עוד יותר (ל-225 ליטר) בנוסף להגדלת המרווח מאחור (הרכב ארוך ב-11 ס"מ ורחב ב-6 לעומת הדגם הותיק).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אתה נכס לפורום, כתיבה מעולה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אחל'ה מבחן. אהבתי ליקרוא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אחלה מבחן, כל הכבוד. רק הערה אחת: משענות ראש אינן אביזר נוחות אלא אביזר בטיחות. לא אמורים להשעין עליהן את הראש.

emotion of motion

פורסם

השוואה יפה מאוד, אבל חסר אבטיח.

אני אחרי עבודה, לא קראתי הכל, אבל התמונות שוות 1000 מילים.

אם תלוי בי הייתי לוקח פנדה. (עוד לא נהגתי על הפנדה, בניגוד ל107, אבל הפנדה מדברת אלי יותר.) (בכל זאת איטלקיה מול יפנית.)

פורסם
יש הבדל ענק בין סביר ל"להכניס עגלת תינוק" בעולם ההורים. :)

חבר קנה ספארק ונאלץ לפרק את העגלה כל פעם בגלל שהיא לא נכנסת לתא המטען, הוא מקלל את הרכב.

DR6633, קיפול המושב היא לא אופציה נוחה, לרוב הילד בתוך סלקל + ערכת בידורית הידוע בשמה השני "אמא" יושבים מאחורה, אין לאן לקפל את המושבים גם אם האופציה הייתה קיימת.

לא הבנת אותי, לא התכוונתי לקיפול מושב. התכוונתי למשיכת המושב כולו קדימה (כמו שעושים עם המושב הקדמי כשמנסים למצוא תנוחת נהיגה טובה) על המסילה, אבל כאמור, זה לא קיים בארץ.

• תוכן חדש...