Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון שנתקלתי בו רק עכשיו אולי גם אתם לא ראיתם

השוואה בין מאזדה 3 2 ליטר סקיאקטיב עם 6 הילוכים ידניים שבצד שכנגד , הפורד פוקוס 2 ליטר כפול המצמד.

וגם סרטון מבחן תאוצה ל60 מייל

שני החברה האלה בכלל עם הומר ויש להם די הרבה סרטונים משעשעים.

פורסם

חמודים!

רוב רובם של האנשים לא יראו מכונית ידנית כאלטרנטיבה לאוטומאטית (לא משנה אם זו דו מצמדית).

במקרה הזה, המאזדה המהנה יותר באה עם הגיר המתאים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מעניין שהוא אומר שהמנוע של הפוקוס הוא 155 כ"ס, במפרט של פורד הוא 160 כ"ס בכל העולם,

ורק בארץ הוא 170 כ"ס.

גם המדידה של התאוצה שלהם נראית קצת מפגרת. 11.8 שניות זה נצח. זה אמור להיות סביב ה-9 שניות.

לא ברור לי מה הם עשו שם מעבר לעובדה שיש דיליי בין מתי שהנהג אומר לו לעצור את השעון, לבין העצירה בפועל של השעון.

למה זה שמודד לא מסתכל לבד על המהירות ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

והשאלה הנשאלת אם בארה"ב יש כבר את הסקיאקטיב למאזדה 3 בסוף אוקטובר 2011 למה לקראת סוף יוני 2012 היא לא בארץ? למה בדיוק יבואני מאזדה מחכים?

הנה עוד סרטון על מאזדה 3 סקיאקטיב

פורסם

כי יש להם מלאי ענק של ה3 הישנה שצריך להעיף?

גוף עסקי כמו יבואן מעוניין בדבר אחד בלבד, כסף, לא הצעה דגמים או להיות חוד החנית של המשפחתומטיות בארץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בקשר ליחס דחיסה ושאר הדברים מצאתי באתר מאזדה , סרטון והסבר על סקי אקטיב , ובכלל יש שם מקום עם הסבר על הטכנולוגיה

http://www.mazda.co.il/skyActive/

סבלנות עם הסרטון הוא עולה אחרי חצי דקה בערך.

אני מתכוון לסרטון בנושא המנוע , יש שם כמה

פורסם

אני מסכים לגבי מה שההו עם המשקפיים אומר לגבי העיצוב. הפוקוס נראת כמו מיליון דולר בזמן שהמזדה זקוקה נואשות למתיחת פנים כדי להשתוות. אני לא מבין למה לא כל היצרנים מעיזים כמו יונדאי/קאיה ופורד.

• תוכן חדש...