Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30K

amiwei
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפשים לקנות רכב למשפחתינו הקטנה (זוג+תינוקת).

התקציב: כ- 30,000

דרישות: אוטומט

אמין

חסכוני

מסוגל לטפס בהצלחה ולסחוב את העליות לירושלים כל בוקר (ליתר דיוק העליות ממעלה-אדומים לירושלים).

מתלבטים בין מספר דגמים:

דייהטסו YRV (יוצר עד שנת 2005)

דייהטסו סיריון (רק הדגם הישן נכנס בתקציב, סביבות שנת 2002-2003)

מאזדה דמיו (שנת 2001-2003)

יונדאי גטס (אפשר למצוא שנת 2007-08 במסגרת התקציב)

יונדאי אקסנט (סביבות שנת 2006-07 במסגרת התקציב)

נשמח לתגובותיכם המלומדות, והצעות לרכבים אחרים שיתאימו לדרישות - יתקבלו כמובן בברכה.

תודה!!

ננעל עקב כותרת שאינה עומדת בכללי הפורום. נא לשלוח בהודעה פרטית כותרת בהתאם לכללי הפורום לאחד מאחראי הפורום לשם פתיחת השרשור לתגובות.

פורסם

אפשר למצוא סיריון מהדגם הנוכחי מ-2006 בכ-35 אלף שקלים, למרות מדובר על רכבים שהיד הראשונה שלהם היא ליסינג אבל זה ככה גם בגטס ובאקסנט.

לדעתי היא עדיפה בעיקר בגלל צריכת הדלק ותא נוסעים דיי שימושי עם המון מקומות אכסון.

אפשרות נוספת אמנם משפחתית פול סייז אבל תתאמץ פחות בכדי לספק ביצועים ותהיה הרבה יותר מרווחת היא פורד פוקוס, רצוי האצ'בק, שנתונים רלוונטיים 2004 ואולי אפילו 2005.

בהצלחה.

פורסם

אני (או יותר נכון אבא שלי) יכול להמליץ בהחלט על דיהטסו YRV, למה?

אבא שלי רכש בשנת 2002 דייהטסו חדשה מהסוכנות, הדגם הכי פשוט.

במהלך 6 שנים ומעל 100 אלף קילומטרים, שים לב - רק טיפולים.

במהלך כל הזמן הזה חשוב לציין שלא הוחלף המצבר, והרפידות הקדמיות הוחלפו ב90K, גם זה, כחלק מטיפול שגרתי (אבא שלי אמר שהוא לא הרגיש או שמע בעיות בבלימה)

האוטו הזה, לפי אבא שלי, הוא תדלק וסע לתקופה מאוד ארוכה, אולי אפילו עד שתחליט למכור אותו.

סיבת המכירה שלנו הייתה תאונה שגרמה לנזק בשלדה (נכנסו בנו מאחורה, מהירות של כ-40-50 קמ"ש בעיר, לא נגרם נזק לאף אחד מהיושבים ברכב) ואבא שלי החליט שהגיע זמנה (כאמור, 6 שנים ו100KKM)

הרכב היה עולה קבוע את העליה של כביש 85 (עכו צפת לכיוון כרמיאל) ובלי להתאמץ יותר מדי עם מזגן ו3 אנשים ברכב (2 מבוגרים + אני שאז הייתי ילד)

באמת שהרכב היה מספק ואבא שלי היה מרוצה מאוד.

החסרונות:

*צריכת דלק מאוד רחוקה מלאפיין מנוע 1.3 עם 87 כ"ס

*תא מטען סביר מינוס, אולי זה בגלל שאני משווה אותו לתא הענק בג'אז, אבל בכל זאת הוא לא מאוד נוח.

היתרונות:

*אמין וזול לאחזקה בצורה יוצאת מן הכלל.

*זריז יחסית לסגמנט

*מראה לא מיושן (כאמור יצור הפסיק ב2005)

*מספיק מקום מאחורה, הייתי שם את זה באמצע, גם כיתרון וגם כחסרון (לא הרבה, אבל גם לא צפוף).

מקווה שעזרתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...