Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי H1 דיזל אוטו מנוע 2500 שנת 2002

עשיתי לה טימינג לפני חודש לאחר כמה ימים הרגשתי שהרכב לא סוחב

פתחתי את המכסה של הטיימינג ובדקתי האם הכיוון כמו שצריך וזה היה בדיוק בסימונים

ואז הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של האינטרקולר לא עובד כי השקע לא היה מוכנס בצורה טובה

חיברתי אותו והמצב הישתפר אבל עדיין לא סוחב כמו שצריך

אז פרקתי את האינטרקולר ועשיתי לו ניקוי עכשיו הוא עדיין לא סוחב כמו שצריך

אני יציין שהבעיה היא לאחר כמה דקות כשהרכב חם (בכמה דקות הראשונות) הוא נוסע פיקס

לאחר שהוא מתחמם הוא לא סוחב והטורים אפילו לא מצליחים לעבור את ה-3000 סל"ד

אשמח לעזרתכם!!

פורסם

מספר שאלות טרם דיאגנוזה . האם הרכב מעשן ? משאבת ההזרקה היא אלקטרונית או מכנית, כלומר יש לה כבל גאז ?

האם בניוטרל , כשהמנוע חם , הוא מצליח לעבור לסל "ד גבוה ?

תחזור עם תשובות ונמשיך הלאה .

פורסם

אז ככה הרכב לא מעשןבכלל

המשאבה היא מכנית ‏

והטורים לא עוברים אתה3000‏ בסרק!‏

כמובן

אחרי שהרכב החם.‏ תודה רבה!

פורסם

הבנתי . במצב חם כבה את המנוע , תבקש מחבר שילחץ על דוושת הדלק עד הסוף ותראה אם ידית הגאז על המשאבה מגיעה עד בורג הגבלת הדלק . זה קצת לא נוח אבל אפשרי מאוד .

פורסם

אני מציע לך לבדוק שוב את הסימונים, האם זאת פעם ראשונה שאתה עושה ברכב כזה טיימיניג?

צריך לפרק משאבת הגה אם אני לא טועה.

אני חושב שאם הבעיה לא הייתה לפני הטיימינג אז סבירות גבוהה מאוד שהטיימיניג לא במקום(תבקש מחבר מכונאי שיסתכל גם על הסימונים, הם לא מסובכים למיטב זיכרוני) או שבטעות שמת איזה סמרטוט או משהו שנשאב לתוך הצינור של הטורבו/אינטרקולר(יצא לי לראות מקרה כזה).

קובי

פורסם

ייתכן וזה בעיה של טיימינג. סתימה במערכת האויר היתה גורמת לבעיות מהרגע הראשון ללא קשר לחום המנוע .

סתימה כזו היתה גורמת לענני עשן מטורפים ולא זה המקרה שלנו .

פורסם

זה לא פעם ראשונה שאני עושה טימינג.‏ זה טיימנג כמו של מגנום ‏

והסימונים מאוד פשוטים בדקתי כבר שלוש פעמים ואני בטוח ‏

שהוא יושב בדיוק לפי הסימונים .

פורסם

בדקתי כבשהרכב חם והדוושה לחוצה עד הסוף

זה מגיע עד הבורג כוונון.

אני חושב שזה איזה כיוון במשאבת סולר מישהו אולי יודע

איך לכוון?

פורסם

יש בורג כיוון דלק על המשאבה . אבל זה לא רלוונטי למקרה שלך . גם אם חסר דלק עדיין בניוטרל המנוע צריך להגיע למקסימום טורים ללא בעיות , כי אין עליו עומס .

תנסה עוד משהו . מדומם המנוע נמצא על ראש החלוקה של המשאבה צמוד לצינורות שיוצאים מהמשאבה למרססים .

יתכן ומורכב עליו קודן שהוא מקור להרבה בעיות . אם כן , תנסה לחתוך את החלק העליון שלו ולהפריד אותו ממדומם המנוע .

אם אין קודן תפרק את מדומם המנוע עם מפתח 24 מ"מ , תוציא את הבוכנה והקפיץ שלו ותרכיב בחזרה ביד את בית המדומם .

תבדוק אז כשהמדומם מנוטרל .

אם זה מסובך מידי תפנה אלי בה"פ ואנסה לעזור לך דרך הטלפון .

• תוכן חדש...