Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת, שוב חזרנו לימים "אפלים"?

לפיוניר אין שום בעייה עם הסאונד ובטח לא "גוון מתכתי". גם לרשום שפיוניר לא משקיעים באיכות זו אימרה די עלובה, אין דבר כזה.

ואם כבר מדברים על הסאונד - נסיוני מוכיח שדווקא ל HU יש את החשיבות הפחותה ביותר בעניין. מגברים ורמקולים הם בעלי השפעה הרבה יותר מכרעת על התוצאה הסופית שתתקבל. אחת המערכות הטובות ביותר ששמעתי הייתה בטנדר סקודה (זצ"ל) של ניר גרין מנסטר. ה HU היה משהו סופר בסיסי ופשוט של JVC.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זהו, שלא, חברת פיוניר לא משקיע באיכות צליל לרכב, היום הם מוכרים טכנולוגיה ולא סאונד, כמם BT, USB, חיבור לאייפון. יש להם את הליין הגבוה P99, וגם שם אומרים שלצליל יש גוון. הדגם המוצלח שלהם לפי הפורומים הוא P90. זאצ גם הסיבה שלא תמצא מערכות רציניות בנויות על HU של פיוניר.

תוכל להסביר מה זאת "מערכת רצינית" שלא כלול בה פיוניר? :roll:

ליאור

פורסם

אני לא יכול להסכים עם הבחור לגבי הכל , אבל אני כן יכול להסכים איתו שבעבר הסאונד של פיוניר אופיין כבעל צבע מתכתי .

לא רק במערכות סטריאו לרכב , אלא בכלל השווקים שהם התעסקו בהם .

כאמור , אני לא יכול להתייחס למוצריהם בתחום הרכב בימינו (ושוב , משימוש קצר ב-7350BT לא שמתי לב לתופעה הזו , ואני דווקא רגיש אלייה מאוד) , אך יכול גם יכול לתת ביקורת על שאר מוצריהם (מכרתי , התקנתי ותיקנתי במעבדה לא עשרות , ולא מאות - אלפים של מוצריהם) ועומד מאחוריי הטענה שהם עשו שיפור עצום באיכות הסאונד .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
תוכל להסביר מה זאת "מערכת רצינית" שלא כלול בה פיוניר? :roll:

ליאור

מערכצ בנויה למשל על AUDISON THESIS, או על כל מוצרי HI-END

הבדיקה הטובה ביותר לחבר לאותה מערכת רדיו דיסק אחר.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

ברור שהבדיקה הטובה ביותר זה לחבר הד יוניט שונה על אותה המערכת.ככה עשו כמה חברים ועברו לפיוניר עם "הגוון המתכתי". :wink:

ייתכן שמכשיר אחד יהיה "חם" ומכשיר אחר "קר" והשלישי יהיה "צלול" והרביעי בכלל יהיה "FLAT".

יש יתרון ענק למוצרי קצה של כל חברה ובהחלט מאפשרים רמה אחרת והדוגמה שנתת על אודיסון היא אחת מהן אבל באיפיון התמחור-זו לא דוגמה ריאלית.

אבל יש כמה מערכות מעל הממוצע עם פיוניר P99 למשל שגם נשמעות מעל הממוצע ו"שפויות" בתמחורן.

ליאור

פורסם

אבל שוב פעם אתה מדבר על דגם קצה של פיוניר, ולא על דגם שהבחור קנה. לאומת זאת לקחת דגמים של קלריון באותו סדר מחיר הצליל שלהם פחות "צבוע". וכמו שאמרתי זה עיניין של טעם, יש אנשים שאוהבים את הצליל הזה, כמובן לא מדובר על אותם 5% שמוכנים לשלם הרבה כסף בשביל לקבל סאונד כמה שיותר נקי ושקוף.

פורסם

זה שלהגיד שמערכת HIGH-END חייבת להכיל HU של אלפיין/קלריון זה שטויות במיץ.

תחפש באינטרנט ותראה שהמצב ממש לא כך, במיוחד אם עובר פרוססור בדרך.

פורסם

לא הבנתי מילה ממה שכתבת....

מה זאת אומרת לא חייב HU...?

ובאיזה מערכת HI-END משתמשים בפרוססור?

פרססור טוב למערכות פשותות-בינוניות, למערכת HI-END הוא רק מוריד מאיכות. חוץ מזה רוב ראשי HI-END יש להם פרוססורים משלהם או אפשרות לחיתוך דרך ראש , לכן אין צורך בפרוססור חצוני בכלל? ואלו שאין להם אז גם כן, עדיף לעבוד עם קרוסים פסיביים.

פורסם

Shakim, תסלח לי, ההודעות שלך רוויות באי ידע משווע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...