Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי a1 צמיגים וג׳נטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בימים הקרובים אני אמור לקבל רכב אודי a1 חדש ואני מעוניין לרכוש עבורו ג׳נטים 17 או 16 במקום הגנטים שמגיעים מהיבואן. מאחר האם במקרה יש למשהו המלצה על סדנא טובה שתמכור לי ג׳נטים וצמיגים איכותיים במחיר טוב?

תודה מראש ,

עמית

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לפנות אל צמיגי ראשון בר דוד.

יש להם כרגע מבצע סט גאנטים 15'' ב-1500 ש"ח, סט 16'' ב-1600 ש"ח, אני מאמין שסט 17'' לא יעלה הרבה יותר.

בנוסף אם תקנה אצלו רביעיית צמיגים תקבל תיקון תקרים חינם לשנה.

פורסם
שלום ,

בימים הקרובים אני אמור לקבל רכב אודי a1 חדש ואני מעוניין לרכוש עבורו ג׳נטים 17 או 16 במקום הגנטים שמגיעים מהיבואן. מאחר האם במקרה יש למשהו המלצה על סדנא טובה שתמכור לי ג׳נטים וצמיגים איכותיים במחיר טוב?

תודה מראש ,

עמית

סתם לצורך הידיעה, בדקת אצל היבואן?

ברור לך ששינוי מידות שלא בתהליך רכישת הרכב מחייב אותך לעדכון הפרטים ברישיון הרכב?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ה-A1 היום מגיעה עם ג'אנט 16" לא רע בכלל, מקורי, חבל להחליף, אם אתה ממש רוצה תשדרג ל-17" של אאודי (ג'אנט מדהים).

פורסם

כשהזמנתי את הרכב לפני יותר משלושה חודשים אז במפרט הם התחייבו לג'נט 15, ומאז הם שינו את המפרט והיום מי שמזמין את הרכב מקבל ג'נט 16, הרכב צפוי להגיע מגרמניה בימים הקרובים. דיברתי עם היבואן והוא לא יודע להגיד לי איזה ג'נט יהיה על הרכב. לא יודע מה לעשות ... אין לזה צורה

פורסם
ה-A1 היום מגיעה עם ג'אנט 16" לא רע בכלל, מקורי, חבל להחליף, אם אתה ממש רוצה תשדרג ל-17" של אאודי (ג'אנט מדהים).

מצטרף ! ראית בכלל את הג'אנט המקורי של ה17 ? פשוט מדהים, בכלל הגרסא המאובזרת והיקרה יותר נראית בהרבה יותר קרבית מהגרסה הבסיסית. לדעתי גג פנורמי מוסיף המון !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ממליץ לך קודם לנסוע כמה ימים / שבועות עם הג'אנט הנוכחי (גם ללמוד את הרכב + להרגיש את שיכוך המהמורות על הכביש בתצורה הנוכחית) במידה ועדיין המראה / כל דבר אחר שמציק עם הג'אנטים הנוכחיים עדיין ישאר אז תחליף.

נראה לי ביזבוז להחליף ישר ג'אנטים ברכב חדש.

פורסם
ממליץ לך קודם לנסוע כמה ימים / שבועות עם הג'אנט הנוכחי (גם ללמוד את הרכב + להרגיש את שיכוך המהמורות על הכביש בתצורה הנוכחית) במידה ועדיין המראה / כל דבר אחר שמציק עם הג'אנטים הנוכחיים עדיין ישאר אז תחליף.

נראה לי ביזבוז להחליף ישר ג'אנטים ברכב חדש.

אם יש איזה שווי מסויים על הזדכות על החישוקים והג'אנטים כחדשים הרי שהוא יאבד זאת אם יסע עליהם.

השאלה הגדולה האם ההחלפה היא משקולי אסטתיקה או אחרת?

מוזר מאוד, מאוד, שקינת רכב ולא יכולים למסור לך איך יראה החישוק שתקבל אותו. מוזר!

פורסם
אם יש איזה שווי מסויים על הזדכות על החישוקים והג'אנטים כחדשים הרי שהוא יאבד זאת אם יסע עליהם.

השאלה הגדולה האם ההחלפה היא משקולי אסטתיקה או אחרת?

מוזר מאוד, מאוד, שקינת רכב ולא יכולים למסור לך איך יראה החישוק שתקבל אותו. מוזר!

אני לא מתבייש לומר שההחלפה תהיה מטעמי אסטיקה ותו לא. לדעתי הדגם הזה עם ג'נט 15 פשוט לא נראה מספיק טוב.

פורסם

לא רק שלא נראה טוב , ממש לא מחמיא לרכב !! אני לא מבין מה האודי חשבו בכלל ! ג׳אנט מכוער. מה שכן הג׳אנט 17 מדהים !

אוטו-מאניה :-)

פורסם
אני לא מתבייש לומר שההחלפה תהיה מטעמי אסטיקה ותו לא. לדעתי הדגם הזה עם ג'נט 15 פשוט לא נראה מספיק טוב.

הבנת מדברי שמדובר בבושה?

הרי במהותה, בחירה ב A1 נובעת מאסטטיקה...

• תוכן חדש...