Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו דירת דופקלס קומתיים, עם כניסה נפרדת, אנחנו גרים למעלה והמשפחה למטה, יש למשפחה חבילת טריפל, עם ממירים ואצלנו למעלה שני ממירים, אחרי ביקור טכנאי, התקשר אליי מפקח של הוט, ואמר שיש לי חיבור פיראטי, והוא שולח מפקח, מה עליי לעשות?

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אני התחברתי למעלה לאינטרנט של הוט, ואחרי תקלה על האינטרנט הזמנתי טכנאי, הוא ביקש להיכנס למטה ולבדוק את התשתית. ואז הוא ראה שיש כניסות נפרדות

פורסם

לא ממש הבנתי אם החיבור הוא אכן פיראטי או לא.

מה כתוב בחוזה שלכם איתם?

כמה נקודות וכמה ממירים?

על מה אתם משלמים?

במידה והחיבור הוא אכן פיראטי, מה שהם בדרך כלל עושים, זה מחייבים אותך להתחבר אליהם. (חבר התחבר אליהם אחרי שגילו שהוא פיראט, לחבילה שהחודשיים הראשונים הם בחינם. יום לפני סיום החודשיים, התקשר והתנתק :lol: ).

בכל מקרה, הדרך הכי טובה להמנע ממצבים כאלה, היא מראש לא להיות לקחות של הוט! :evil:

בהצלחה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש למעלה תשתית, והמשפחה משלמת על 5 ממירים, ואני לא חיברתי שום דבר. אני התחתנתי וסגרנו את הכניסה מהמדרגות מהדירה למטה. זה הכל

פורסם

אם זאת אותה דירה (זאת אומרת מבחינת רישום והבעלים הם אותם בעלים), ויש מנוי לכל הממירים - הם יכולים לחפש אותך בסיבוב. אף אחד לא אמר שאם אתם משנים את הדירה הוט יכולים לחייב אותכם על שני מנויים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

טוב עידכון: המפקח התקשר אליי, ביקש לבוא לראות את מה שהטכנאי אמר לו שיש יחידת דיור. הסברתי למפקח שהמשפחה נמצאת שנים רבות כלקוחות הוט, ואנחנו משלמים על כל הממרים שלנו, ולא גונבים ערוצים כמו שזה היה מקובל פעם. אני שמתי אינטרנט בקומה למעלה בנפרד, כי הקליטה חלשה מהראוטר למטה, לכן התחברתי לאינטרנט לבד. אני הבהרתי לו שאם הוא מאוד רוצה לבוא לבקר אותנו שיבוא כבר על הדרך עם טכנאי שיפרק את כל הממירים והאינטרנט, והטלפון, כי אנחנו לא נשארים לקוחות שלכם. אחרי שהוא הבין שאני לא חייב לו כלום. הוא אמר לי טוב אני מבין שיהיה לך יום טוב. רק רציתי לברר שזאת לא יחידת דיור.

פורסם

גם אם זו יחידת דיור זה לא משנה,

יש טאבו אחד לבית.

נניח שלפני שבעל הבית פיצל את הדופלקס הוא החליט לרשת את כל הבית בתשתיות כבלים ואינטרנט,מאוחר יותר הוא פיצל את הדופלקס והשכיר את הקומה השנייה והחליט לפנק את הדיירים בכבלים חינם .

Gn'f'R

פורסם

כך זה אמור להיות לפי ההגיון (והחוק?) אך בפועל הוט פועלת בשיטה ביריונית ומחפשת בעלי בתים פרטיים שמשכירים יחידות דיור,

גם אם זה לבן המשפחה ושולחת מכתבים מאיימים מעורכי דין וכו' .

אני מכיר עשרות מקרים כאלו ובאינטרנט אפשר למצוא מאות. אני אישית ראיתי מפקח מגיע לבית פרטי שגרתי בו ביחידת הדיור ומנסה לסחוט את בעל הבית באיומים שאם לא ישלם בנפרד על הנקודה ביחידת דיור הוא שולח לו מכתב מעורך דין אלא אם כן הוא מוכן להתחייב ל 3 שנים.

פורסם
תמשיך להיות לקוח של החברה הכי גרועה בארץ, ותמשיך גם לבוא בטענות.

אתה בכלל קולט שהאשימו אותך בפלילים ?

הייתי דורש פיצוי על הביזיון הזה.

לעניות דעתי, לא חושב שיש מקום.

היה פה חשד למשהו לא תקין (מבחינת HOT, לא מישהו הגיוני כן?), אחרי שיחה, הגיע למסקנה אדון "מפקח" כי המצב תקין, ונגמר.

לזה הייתי קורא חשד/ניסיון מצליח. להגיע למצב של האשמה זה באמת להוציא מכתב מעו"ד, וכו'.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...