Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חנות וירטואלית המתמחה בציוד ואביזרים לזוחלים וחיות אקזוטיות.

 

חלק לא מבוטל מהלקוחות שלי הם בני נוער שאין להם כרטיס אשראי ולכן לאחרונה אני שומע יותר ויותר טענות על זה ש"למה אתה לא מקבל פייפל"?

 

אז תסלחו לקשיש בן 40 שבקושי מצליח להתעדכן בחידושים הטכנולוגיים, מה זה הפייפל הזה ואיך אני מקבל בסופו של דבר את הכסף שלי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תחשוב על פייפאל ככרטיס אשראי אלקטרוני. אתה פותח חשבון פייפאל ומקשר אותו לחשבון הבנק שלך.

אתה יכול לשלם על דברים באינטרנט דרך הפייפאל, כדי לא לתת פרטי אשראי.

ישנה אפשרות להטעין את החשבון פייפאל בכסף וישנה אפשרות לשלם דרך זה, והכסף יועבר מהחשבון שלך למוכר דרך פייפאל.

זהו כלי מאוד נוח (אם כי העמלות לפעמים מציקות) גם למוכר וגם לקונה, ובעיקר מאוד מאובטח.

TFSI Power

פורסם

אני (קצת יותר זקן ממך) משתמש בשירות לצורך תשלומים - אבל אם תכנס לאתר תוכל למצוא הסברים גם לגבי הצד של המוכר. האתר קיים גם בעברית (אם כי איני יודע אם רק לקונים או גם למוכרים).

מכל מקום - העקרון הבסיסי הוא שפייפאל משמש מתווך לכספים, כאשר אם אתה מוכר הכסף מועבר לחשבון הפייפאל שלך ואז אתה יכול להשתמש בו לרכישות באמצעות השירות או להעבירו לחשבון הבנק שלך.

לגבי עמלות עליך לבדוק באתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

עמלה ברוב המקרים - 3.9% עם מינימום שאני לא זוכר.

 

מה שכן - רוב הקישורים של פייפאל זה לכרטיס אשראי - אז אני לא ממש מבין מה הסיפור.

מה שכן - זו נחשבת דרך בטוחה משמעותית לשלם (גם לך כי אתה מקבל כתובת וכו מתוך החשבון פייפאל ולא צריך לנהל מערכת משתמשים - וגם למשתמש כי פייפאל כל הזמן מעדכנים אבטחה ויש למשתמש כתובת להתלונן אם אתה עסק בעייתי)

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רוני - אתה מודע לעמלות שחברות סליקה לוקחות על כל עסקה?

בא אני ארמוז לך - ש3.5 זה לא רע בכלל.

 

במיוחד שאין לך מינימום יעדים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פייפל זה הסטנדרט כיום לעשות עסקים דרך האינטרנט.

מדובר בגוף צד ג' אשר חותם את העסקה שלך עם הלקוח. פייפל זה מעין בנק אינטרנטי - דרך חשבון בpaypal הלקוח מזין את פרטי חשבון הפייפל שלו במקום מספר כרטיס האשראי באתרי מכירות שונים.

כיום קיים רוב של צרכנים, בינהם אני, שלא מעוניין לרכוש מוצרים ישירות דרך כרטיס האשראי שלהם מסיבות מובנות של אבטחת המידע (ראה מקרה דליפת מספרי האשראי בישראל לפני מספר חודשים), אם תציע חלופות לרכישה ישירה דרך כרטיס אשראי, תפתח את האתר שלך לקהל רחב ומגוון יותר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תודה על ההסברים.

 

נכנסתי לאתר, קראתי קצת ולמרות שקראתי את התקנון, לא מצאתי מה העמלה שאני כמוכר משלם להם, איפה זה מצוין והאם יש אם מי להתמקח על גובה העמלה הזאת או שמדובר בעיסקה מובניית, "רוצה, תירשם, לא רוצה, אל תעשה טובות!"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי האתר

 

עריכה:

לא הודבק טוב כטקסט, מצורף צילום מסך.

 

capturemev.png

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אוקי, אני אהיה האיש הרע ואספר לך על הבעיות של פייפל.

 

דבר ראשון, פייפל היא חברה אמריקאית עם סניף ישראלי. זה בעיקרון לא צריך להדאיג אותך אבל הסעיף הבא צריך להדאיג אותך מאוד.

פייפל היא לא בנק ולא מוסד פיננסי! מה זה אומר? פייפל לא מחויבת לכל החוקים והרגולציה שקשורים למוסדות בנקאיים (לפחות בארה"ב - זה כבר עמד למשפט, בישראל - אני לא חושב שמישהו תבע אותם). כלומר, פייפל יכולה לקחת את הכסף שמופקד אצלה ולהקפיא אותו, לשרוף אותו או כל דבר אחר שהיא רוצה (ומחויבת לפי ההסכם שאתה חותם עליו איתה).

 

פייפל דואגת לקונים הרבה יותר משהיא דואגת למוכרים. כל מי שיקנה ממך דרך פייפל ויבקש החזר מפייפל, יקבל, ואתה תיתקע עם החשבון. מבחינת פייפל, האשמה היא תמיד על המוכר.

 

עוד דבר, לפחות בארה"ב, הכסף שלך מוחזק "אצל פייפל" ואם אתה לא רוצה להוציא אותו דרך פייפל ורוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלך, אתה תשלם עמלה.

 

תעשה חיפוש קצר ותמצא מאות סיפורי זוועה של מוכרים שפייפל הקפיאה להם כספים, לקחה להם כספים וגבתה מהם עמלות מומצאות.

 

הבעיה היא שבישראל אין לך גישה למתחרים של פייפל (בעיקר Amazon Payments) וחוץ מחברות סליקה מקומיות אין לך הרבה ברירה.

פורסם
חלק לא מבוטל מהלקוחות שלי הם בני נוער שאין להם כרטיס אשראי

 

עצתי? אל תתעסק. אם אין להם כרטיס- למה ואיך יהיה להם פייפאל? :roll:

אם לקוח אחד ישתמש בפיי-פאל של ההורים שלו בלי רשות, אתה עלול למצוא עצמך בבעייה.

כמו שציינו מעלי, פייפאל הוא יותר בטוח לקונה מאשר למוכר.

תציע להם הנחה קטנה על מזומן או אשראי, במקום הפייפאל וזהו...

זו דעתי האישית בלבד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עצתי? אל תתעסק. אם אין להם כרטיס- למה ואיך יהיה להם פייפאל? :roll:

 

הברווז צודק, למי שיש חשבון פייפאל - הכסף לא מתמלא בו יש מאין. צריך להעביר לשם כסף ע"י העברה מח-ן בנק או כרטיס אשראי.

 

יכול להיות שהחנות והלקוחות של בגירה נמצאים באזור יוקרתי בו הלקוחות הצעירים מקבלים דמי כיס לח-ן פייפאל או שמא הם מרוויחים כסף מהאינטרנט. כסף שמופקד לח-ן פייפאל שלהם.

 

אגב, פייפאל לא אוטומטית לטובת הקונה.

בכל פעם שיש מחלוקת בין ספק לצרכן, פייפאל מנסה לגשר. באם לא מגיעים פתרון, פייפאל תכריע עפ"י המדיניות שלה בסופו של דבר.

 

וכן, יש הרבה שונאים מושבעים לפייפאל והמון "סיפורי זוועה". http://www.paypalsucks.com/ הוא אחד מהפלטפורמות שלהם

פורסם

אני דווקא אוהב לקבל תשלומים בפייפאל.

העמלות סבירות יחסית לחברות האשראי, משיכת כסף מעל אלף שח לחשבון בנק ישראלי היא חינם ללא עמלה, אני לא מחויב לשום נפח עסקאות, אין דמי שכירות מסוף והוצאות על נייר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

פורסם

גם כמה ממכרי מאוד מרוצים מפייפאל כשרות - במיוחד עוסקים בגודל קטן עד בינוני שבהן החברות אשראי שוחטות בעמלות והמינימום עיסקאות.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

×
×
  • תוכן חדש...