Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני פשוט כבר לא קונה בחנויות שלא מציעות תשלום בפייפאל. גם כי פייפאל מגינים עלי (לא שאין סיפורי זוועה מצד הקונה, אך איתי הם היו בסדר גמור), וגם כי אני לא מעוניין לתת פרטי כרטיס אשראי לעשרות אתרים מסיבות של אבטחת מידע והונאות וגם כי פשוט יותר נוח לי ככה.

אחד היתרונות הגדולים - לפחות לקונה - הוא שעם פייפאל לרוב אני לא צריך להרשם לאתר בשביל לקנות משהו. גם לאתרים זה מקל כי זה עוזר לcasual shoppers שאין להם כוח להתחיל להכניס פרטים. הכתובת שלי וכל המידע שצריך נמצאים כבר בחשבון הפייפאל.

בקיצור, בין אם אתה מוכר חלקי מחשב, מוצרי ספורט או לטאה - פייפאל זה אחלה.

אגב, נדמה לי שגם פייפאל מספקים שירות של express checkout שרק עושה סליקה על כרטיס האשראי עבור לקוחות שלא מחזיקים בחשבונות פייפאל, כך שניתן להתנתק משירותי הסליקה הקיימים באופן מוחלט (אני לא סגור על זה, תבדוק).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב, נדמה לי שגם פייפאל מספקים שירות של express checkout שרק עושה סליקה על כרטיס האשראי עבור לקוחות שלא מחזיקים בחשבונות פייפאל, כך שניתן להתנתק משירותי הסליקה הקיימים באופן מוחלט (אני לא סגור על זה, תבדוק).

נכון - יש להם שירות מסופון וירטואלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חברים, אני שב ומזכיר- בני נוער ללא כרטיס אשראי.

אני רואה את זה כבעייה.

בגירה- אם יש סיכוי ששימוש בפייפאל יגדיל לך את המכירות בכ-50% באופן מיידי, נסה את זה. אם לא, אני אומר שוב שלדעתי עדיף לך לוותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בגירה- אם יש סיכוי ששימוש בפייפאל יגדיל לך את המכירות בכ-50% באופן מיידי, נסה את זה. אם לא, אני אומר שוב שלדעתי עדיף לך לוותר.

אל תהיה מצחיק, גידול של 50% יכול לנבוע או מהלוואות בשוק האפור או ממתן וזלין לכל העוברים ושבים ולהזמין אותם לשגל את מגוון הבנות שמוצעות בקטלוג שלך.

אלא פשוט לא מספרים שאתה פוגש בהם בעולם האמיתי (אלא אם זאת ירידה ואז יש כמה וכמה טייקונים שפגשו מספרים כאלה לאחרונה).

בנימה יותר עניינית, אם זה יתן לי גידול של 10% זה הישג אדיר שאני אחטוף אותו ב 2 ידיים בלי להסס.

50%...הצחקתני! :lol::wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...