Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז 6X9 לזרוק...ולחבר סאב.. זה יתרום לך הרבה יותר למערכת. ולמה אתה מתקש על 6X9 כל כך? אפשר לשאול?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
אז אתה רוצה סאב ומגבר מונובלוק.

זה הרעיון.?

מה התקציב שלך.?

הוא לא רוצה להוסיף עוד מגבר...

פורסם
אז אתה רוצה סאב ומגבר מונובלוק.

זה הרעיון.?

מה התקציב שלך.?

הרעיון הוא למצוא סאב מוגבר. רמת ה-SONY שהצגתי סיפקה אותי, כל מה שאני צריך זה אחד באותה רמה אבל מוגבר.

אני לא רוצה מונובלוק כי אין לי איפה לתקוע אותו ברכב - תא המטען כבר גם ככה קטן.

אז 6X9 לזרוק...ולחבר סאב.. זה יתרום לך הרבה יותר למערכת. ולמה אתה מתקש על 6X9 כל כך? אפשר לשאול?

אני רוצה את הסאונד ההיקפי שמקבלים ע"י רמקולים אחוריים. האידיאל הוא כמובן 2 זוגות של קומפוננטים אבל זה מה יש בנתיים.

Bimmer

פורסם

האידאלי, וזה מה שגם כל אחד שמבין בסאונד יגיד לך זה זוג קומפוננט מקדימה וסאב. תבין ה דבר מאוד פשוט. הסאונד אמור לשמע מקדימה ,זאת אומר מלפני הפנים שלך. כך הוא מוקלת וכך הוא אמר להישמע. אנשים עובדים שעות , עושים בניות בדלתות בשביל לתת זוית מסויים וכל זה רק בשביל לקבל מה שנקרה בימה קידמית טובה. עכשיו אתה בא עם רמקולים אחוריים ומה בדיוק אתה רוצה שנגיד לך? אז כך יש לך 2 אפשרויות

1. לשמוע מה שאנשים כאן אומרים לך. ולעשות מה שנכון

2. שני להגיד שבעצם על הז!$## שלי מה שאתם אומרים, אני בכל מיקרה עושה מה שבא לי

אחי, בשביל זה אתה לא צריך את הפורום.

3. להגיד אני בעצם לא צריך סאונד ברכב, אלה זה מוזיקת רקע ולא יחפת לי איך זה נשמע, וכאן שוב פעם, אתה לא צריך את הפורום, תכנס לכל מתקין, תקנה לך סאב מוגבר, ותהנה מהרעש שהוא עושה...

פורסם

אין דבר כזה בלי מגבר

"סאב מוגבר" הוא סאב שהמגבר שלו קטן ונמצא בתוך התיבה

הוא עדיין צריך את כול החיבורים בדיוק כמו מגבר מונובלוק רגיל

ומעבר לזה כבר אמרתי לך מדובר בדרך כלל בקומבינציה יקרה יותר

אם אתה מחפש פתרון זול וטוב ,יש לך את הדיל הבא:

http://ahuvishay.co.il/aecommerce/c412/108213.php

פורסם

שלא תבין לא נחון אני לא בא בקטע רע.

יש 2 סוגי אנשים, אחד רוצה לבנות מערכת ולא משנה לא איך זה נשמע, העקר שיש רעש. ויש סוג שני שרוצה להתקדם ולהבין גם מה זה בעצם מערכת, איך היא עובדת. ואצל סוג השני לפעמים זה יוצא מאוד כואב בכיס. לקנות מוצר ואחרי זה להבין שהוא לא צריך אותו בסוף. לנסות למכור אותו בגרושים ולהפסיד על זה כסף. אני פעם גם הייתי כך, הייתי קונה ואחרי זה מוכר בהפסד. לכן כן באים להגיד לך אילו טעויות לא כדי לעשות.

פורסם
האידאלי, וזה מה שגם כל אחד שמבין בסאונד יגיד לך זה זוג קומפוננט מקדימה וסאב. תבין ה דבר מאוד פשוט. הסאונד אמור לשמע מקדימה ,זאת אומר מלפני הפנים שלך. כך הוא מוקלת וכך הוא אמר להישמע. אנשים עובדים שעות , עושים בניות בדלתות בשביל לתת זוית מסויים וכל זה רק בשביל לקבל מה שנקרה בימה קידמית טובה. עכשיו אתה בא עם רמקולים אחוריים ומה בדיוק אתה רוצה שנגיד לך? אז כך יש לך 2 אפשרויות

1. לשמוע מה שאנשים כאן אומרים לך. ולעשות מה שנכון

2. שני להגיד שבעצם על הז!$## שלי מה שאתם אומרים, אני בכל מיקרה עושה מה שבא לי

אחי, בשביל זה אתה לא צריך את הפורום.

3. להגיד אני בעצם לא צריך סאונד ברכב, אלה זה מוזיקת רקע ולא יחפת לי איך זה נשמע, וכאן שוב פעם, אתה לא צריך את הפורום, תכנס לכל מתקין, תקנה לך סאב מוגבר, ותהנה מהרעש שהוא עושה...

אני מבין ומסכים איתך - כבר לפני שנתיים קראתי כל מיני מאמרים והבנתי כי הדבר המקובל הוא זוג קומפוננים מקדימה וסאב.

אבל, בכל מאמר ומאמר ובכל פורום שאי פעם קראתי ובעיקר בגלל שאני מרגיש ככה, כתוב שהכי חשוב זה שהמשתמש, כלומר אני יאהב את מה שהוא שומע. כל השאר - ירקות.

השורה תחתונה היא איך אני אוהב לשמוע ולא איך רשום בספרות.

אני מעריך ומודה לך על העזרה, גם אני לא בא בקטע רע :)

אין דבר כזה בלי מגבר

"סאב מוגבר" הוא סאב שהמגבר שלו קטן ונמצא בתוך התיבה

הוא עדיין צריך את כול החיבורים בדיוק כמו מגבר מונובלוק רגיל

ומעבר לזה כבר אמרתי לך מדובר בדרך כלל בקומבינציה יקרה יותר

אם אתה מחפש פתרון זול וטוב ,יש לך את הדיל הבא:

http://ahuvishay.co.il/aecommerce/c412/108213.php

תודה, זה בדיוק מה שרציתי לשמוע. כלומר, אצטרך לוותר על כל הסיפור של סאב מוגבר כי אני מעדיף שלא יהיה בכלל מאשר שיהיה זבל.

Bimmer

פורסם

אבל, בכל מאמר ומאמר ובכל פורום שאי פעם קראתי ובעיקר בגלל שאני מרגיש ככה, כתוב שהכי חשוב זה שהמשתמש, כלומר אני יאהב את מה שהוא שומע. כל השאר - ירקות.

השורה תחתונה היא איך אני אוהב לשמוע ולא איך רשום בספרות.

אני מעריך ומודה לך על העזרה, גם אני לא בא בקטע רע :)

מסכים איתך לגמרי! גם לי יש מערכת "לפי הספר" קומפ'+סאב+מגבר וגם לי חסר לי משהו מאחורה כמו הצליל ההיקפי שדיברת עליו.

אז אני חושב ש "shakim" ,יצאת על חברינו קצת יותר מדי כי מה שחשוב בסוף זה האם זה שיושב מאחורי ההגה אוהב את מה שהוא שומע או לא.

בסה"כ הבחור רוצה להוסיף קצת באס למערכת והוא לא כל כך בטוח מה הדרך הכי פשוטה וזולה.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

שקים צודק בכל מילה, אין דבר כזה צליל היקפי ואני אתן לך את הדוגמא הכי טובה.

מערכת קולנוע ביתי, 5.1 או יותר, כאשר אתה מנגן דיסק מוזיקה אתה רוצה להגיד לי שהרמקולים האחוריים מנגנים??

אני אענה בשבילך, לא.

גם לא הסנטר.

במצב של מוזיקה רק השניים הראשיים עובדים ואני מאמין שהסלון שלך יותר גדול מפנים הרכב שלך.

צליל היקפי זאת הנפצה, פשוט כולם רגילים מפעם לרמקולים על המגש וזה נטו פסיכולוגיה שיותר רמקולים זה יותר טוב.

פורסם

scoob - אתה טועה.

אני לא מבין איך אפשר להתווכח על טעם של אדם מסוים.

עד לא מזמן היו לי רק זוג הקומפוננטים וסאב.

אני יכול להגיד לך בוודאות שאם מגבילים אותי ל-4 ערוצים בלבד, אני נשאר עם 2 אחוריים ו-2 קדמיים ולא עם הסטאפ המקובל של 2 קדמיים וסאב.

מה איכפת לי מה המומחים אומרים אם אני לא נהנה מהסאונד?

מה איכפת לי מה השף אומר אם לא טעים לי?

על טעם ועל ריח.......... !

Bimmer

פורסם
scoob - אתה טועה.

אני לא מבין איך אפשר להתווכח על טעם של אדם מסוים.

עד לא מזמן היו לי רק זוג הקומפוננטים וסאב.

אני יכול להגיד לך בוודאות שאם מגבילים אותי ל-4 ערוצים בלבד, אני נשאר עם 2 אחוריים ו-2 קדמיים ולא עם הסטאפ המקובל של 2 קדמיים וסאב.

על טעם ועל ריח.......... !

זה בגלל 2 דברים

המערכת שלך לא מותקנת כמו שצריך , ובגלל זה היא גם לא מכוונת כמו שצריך.

• תוכן חדש...