Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000753461

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4236889_184,00.html

אז מה עם נתניהו והפודל שלו הבטיחו הוזלה של הדלק ב-40 אג' ...

כשהדלק אמור לרדת הם מקזזים חצי מההורדה וכל המנגנון עובד לאט וכשהדלק אמור לעלות הם מעלים פי 2 את המחיר פתאום דחפו לפקידים בממשלה בטריות של אנרג'ייזר ל**ת.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

ואני לא יודע כמה זה משמעותי אבל גם העלו את מרווח השיווק של חברות הדלק - לדעתי בצדק רב הקיצוץ הקודם ממש לא היה נכון, במקום לקצץ במס הבלו הם קיצצו לחברות במרווח השיווק.

לא בוכה בשבילם, יש להם מספיק רווחים אבל הקיצוץ פשוט לא היה במקום הנכון.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

וגם לא לישכוח שבחודש הבא הנחה של 15 אגורות מהבלו מבוטלת! LOL!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ואני לא יודע כמה זה משמעותי אבל גם העלו את מרווח השיווק של חברות הדלק - לדעתי בצדק רב הקיצוץ הקודם ממש לא היה נכון, במקום לקצץ במס הבלו הם קיצצו לחברות במרווח השיווק.

הקיצוץ היה במקום נכון מאוד, זה לא אומר שאי אפשר לקצץ במקומות אחרים אבל הקיצוץ היה מוצדק.

אני לא צריך תחנת דלק כל 20 מטר, גם כל קילומטר יספיק לי העיקר שיירד המחיר המטורף של הדלק;ביחס ישיר למשכורת כמובן;.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אתה יורה לעצמך ברגליים !

דווקא מההודעה שלך נראה שאת כן בוכה בשבילם, באמת יצחק תשובה וכל שאר הטייקונים באמת מסכנים ירד להם המחזור מכירות מ-120 מיליון ל-117 מיליון כנראה שעוד שניה הם הולכים לחתום בלשכה .

תתעורר גבר !

ידעת שכל פעם שמעלים את מחירי הדלק וזה קורה הרבה במדינה שלנו כל חברות הדלק קונות דלק בכמויות מטורפות (כי זה במחיר הישן לפני העלייה) ומוכרים אותו במחיר החדש של לאחר העלייה ? אז נראה לי שהם לא כאלה מסכנים ומרווח השיווק שלהם הרבה יותר גבוה מימה שנראה לך, ותאמין לי שהטייקונים לא בוכים עלינו שאנחנו מפסידים דווקא ההפך !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...