Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דין פרוטה כדין מאה

דרוש את כספך עד לטיפת דמם האחרונה.

שתי שיחות אתה שתי שיחות ההוא וככה מתמלאת לה הקופה !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני - עכשיו תלמד משהו: בחו"ל קונים סים מקומי ומכבים את הקו הישראלי. את המספר המקומי מעבירים למשפחה בארץ ב-SMS ומאותו רגע אפשר להתקשר אליך במחיר שיחה בינלאומית ובלי טריקים של המפעיל הישראלי.

מצטער לאכזב אותך :lol: אבל לא גילית לי את אמריקה. העניין הוא שלי אין שום צורך ושום עניין לדבר בטלפון בחו"ל, וגם אין סיבה שאחזור להונגריה בעתיד הקרוב, כך שזה לא רלוונטי עבורי.

האם אתה מתעצבן ככה בכול פעם שאתה יוצא לפאב?

ההבדל המשמעותי (מאוד!) הוא שבפאב אני מקבל תפריט ויודע בדיוק כמה אשלם לפני שהזמנתי. הפאב גם לא יכול לשים על החשבון שלי משקאות של מישהו אחר.

תבקש מהחבר פירוט שיחות ותראה מה מופיע אצלו.

איזה חבר? זה שדיברתי איתו שיחה אחת? עם זה אין לי בעיה. אני מדבר על שתי השיחות האחרות, שמן הסתם לא הגיעו ממנו.

יש סוד קטן שמעט ישראלים מכירים: יש בעולם חברות סלולר שמחייבות תמורת שיחות מרגע שאלה הגיעו למרכזיה - גם אם לא היה צלצול!השיטה מקובלת בארה"ב. איני יודע לגבי הונגריה.

גם אם זה נכון - פה מדובר על שיחות שארכו 43 ו-33 שניות. כלומר שיחות שבוודאות עניתי עליהן (אם התקיימו).

אם יש את המספר שהתקשר אליך, תבקש שיוציא פרוט שיחות.

ותלמד לקח:

בחו"ל מוציאים את הסים הישראלי ושמים אותו בצד. משתמשים רק בוויפי ובסים מקומי. לחברים ומשפחה נותנים את הטלפון של המלון ומספר החדר.

ובשבילך:

תתלונן למנהל קשרי הלקוחות, למנהל יחסי הציבור וכו'. שלח להם פקסים ותנסה לעלות לשידור בתוכניות של גבי גזית, נתן זהבי וכו'.

ודבר אחרון - זה הזמן להיפרד מהספק סלולר שלך

כמובן שאין את המספר שהתקשר אלי. אחרת לא הייתי נזעק בפורום.

ואין כאן עניין של ללמוד לקח. אני לא מטומטם. אני מודע היטב להשלכות של שימוש בסלולרי בחו"ל. בשביל שיחות וסמסים השתמשתי אך ורק ב-WIFI במלון.

אם פירוט השיחות גם מפרט מי התקשר אליך, ניתן לברר עם השיחות היוצאות שלהם, מתאימות לשיחות שנכנסו אליך.

אם אין מידע כזה בפירוט השיחות, לדעתי (הלא מקצועית) זה לא מסמך קביל בבית המשפט.

יהודה

לצערי דעתך לא מקצועית אז אני לא יכול להסתמך עליה. נציגת השירות טענה בפניי שהמסמך קביל בבית משפט (ולא שעליה אני סומך, מן הסתם).

אורנג' מזיינים אותך חדשות לבקרים (בלי ווזלין) בתחת ואתה זועק בפורום - ולא לומד את הלקח !!!

יאצק, לא צריך להתרעם. סוף סוף הגעתי איתם לסיכום שאני משלם 47 שקלים בחודש ועכשיו לברוח? למה? בשביל לשלם כמעט 200 אצל המתחרים? (100 או 90 על השירות ועוד להפסיד את ה-98 שקלים החזר ניתוק זיקה שאני מקבל כיום...)

דין פרוטה כדין מאה

דרוש את כספך עד לטיפת דמם האחרונה.

שתי שיחות אתה שתי שיחות ההוא וככה מתמלאת לה הקופה !!

בדיוק. עדיין לא אמרתי את המילה האחרונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יכול להיות שהשיחות נענו על ידי המזכירה האלקטרונית (הישנה והטובה) שבנייד? במקרה כזה למיטב ידיעתי יש חיוב רגיל.

פורסם

האם אתה מתעצבן ככה בכול פעם שאתה יוצא לפאב?

מקרה עם הפאב לא קשור בכלל. המקרה המקביל היה חיוב הלקוח על בירה שלא שתה בכלל בפאב.

אם תבוא לפאב ותהנה לך, בסוף תזמין חשבון ותגלה שחייבו אותך בבירה שלא שתית( כולה 28 שקל, לא? ),

אתה לא תטפל בעניין ותדרוש החזר כספי?

בכל מקרה sronis - אם למספרים שהתקשרו אלייך כביכול אין את השיחה בפירוט שיחות יוצאות אין לך מה לדאוג.

אני הייתי שוקל אף לנקוט מולם צעדים(משפטיים או דורש פיצוי) רק מתוך העקרון.

כיום הרבה חברות(סלולר, טלוויזיה, קבלני בנייה ועוד) מרשות לעצמן לנסות לזמבר לקוחות. חוצפה ישראלית בשיאה.

אסור לתת להן להתחמק מזה.

פורסם
יכול להיות שהשיחות נענו על ידי המזכירה האלקטרונית (הישנה והטובה) שבנייד? במקרה כזה למיטב ידיעתי יש חיוב רגיל.

גם אם הייתי משתמש בשירותי תא קולי (ואני לא) - החיוב עליהם מתבצע רק כשאני ניגש לתיבה הקולית ושולף את ההודעות. מה שכמובן לא עשיתי. וגם אז - הטלפון שלי היה זוכר את זה. אני מזכיר שוב שבמכשיר המשוכלל שלי, שיודע מתי בדיוק הייתה כל שיחה וכמה זמן היא ארכה, אין זכר לשתי השיחות הללו.

בכל מקרה sronis - אם למספרים שהתקשרו אלייך כביכול אין את השיחה בפירוט שיחות יוצאות אין לך מה לדאוג.

אני הייתי שוקל אף לנקוט מולם צעדים(משפטיים או דורש פיצוי) רק מתוך העקרון.

כיום הרבה חברות(סלולר, טלוויזיה, קבלני בנייה ועוד) מרשות לעצמן לנסות לזמבר לקוחות. חוצפה ישראלית בשיאה.

אסור לתת להן להתחמק מזה.

זה לא עניין של דאגה, זה עניין של מה אני מתכוון לעשות בשביל לקבל את הכסף הזה בחזרה. צעדים משפטיים הם מגוחכים בקונטקסט הזה, אבל פיצוי - בוודאי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רוני - עכשיו תלמד משהו: בחו"ל קונים סים מקומי ומכבים את הקו הישראלי. את המספר המקומי מעבירים למשפחה בארץ ב-SMS ומאותו רגע אפשר להתקשר אליך במחיר שיחה בינלאומית ובלי טריקים של המפעיל הישראלי.

נו באמת, רוני היה 4 ימים בהונגריה ולא היה לו שום צורך לביצוע שיחות טלפון במהלך התקופה הזאת (כך הוא צפה וזה מה שהיה) אלא החליט להסתמך על רשתות אלחוטיות. בשביל מה לקנות במצב כזה סים מקומי?

בכל גיחה שהיתה לי לאירופה לימים בודדים הסתדרתי בלי סים מקומי. כשהייתי בארה"ב לשבועיים וחצי כולל טיול של שבוע עם הרכב וצורך אמיתי בגישה לאינטרנט כל הזמן אז היה הגיוני לרכוש סים מקומי+חבילת שיחות+חבילת דאטה.

ולרוני...אתה יכול להמשיך להתווכח איתם ובסוף תקבל 50% החזר כ"מחווה שירותית", תחליט כמה זמן אתה מעוניין להקדיש לכך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

טוב, לאחר התייעצות עם גורם בעל השפעה באורנג' (שגם הבטיח לפתור לי את הבעיה), הגעתי לתובנות הבאות:

א. דברים כאלה קורים הרבה ולא נעשים בכוונה, וגם לא תמיד לטובת החברה ונגד הלקוח. יש אפילו מחלקה שלמה שתפקידה למנוע את התקלות הללו.

ב. ללקוח הקטן אין ממש אפשרות להלחם נגד התופעה, למעט להרים קול צעקה וכמו שכספר כתב - לקבל חלק מהכסף בחזרה.

ג. הפתרון הוא להמנע ממצב כזה מראש. יש מספיק דרכים: ביטול ה-roaming דרך אורנג' או דרך המכשיר אם לא רוצים לדבר, קניית "פספורט" או סים מקומי אם כן רוצים, וכן הלאה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מפתיע אותי, שאתה כמהנדס תוכנה שמכיר את יכולות המחשב, מתייחס בכזו סלחנות וקלות דעת ל"תקלות".

אם יש באג ידוע מי כמוך יודע שאפשר וצריך לפתור אותו.

גם אם יש מחלקה שלמה שעוסקת בזה (שזה לכשעצמו נשמע לי מצוץ מהאצבע) זו עדין לא סיבה להגיע לפינות האלו.

אני כבר שנתיים עם SIM של SINGTEL הסינגפורית, מסתובב כל הזמן ברחבי אסיה ומעולם לא נתקלתי בחיובים שגויים.

אם יש רצון ויש יכולת...גם פיל יכול ל@@@@ תרנגולת!

השאלה אם הם רוצים, לדעתי...לא ממש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל, אתה מהנדס תוכנה, במקרה?

דווקא בגלל שרוני מהנדס תוכנה הוא יודע בדיוק איפה יכולים להיות באגים:

בכל מקום.

אין תוכנה / חברה / לא-משנה-מה שרצה בלי מאות או אלפי באגים

שב-99.99 אחוז מהמקרים לא מתגלים או לא מפריעים "מספיק". :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם לי זה קרה עם אורנג', חיוב של 10 שקלים על סביבות 5 שיחות נכנסות (שעניתי לטענתם) שלא נבראו בכלל.

הוצאתי פירוט לראות מי מהספרים שעניתי להם, ובמקביל שלחתי מייל למשרד התקשורת. הזיכוי הגיע מהר מאוד אחרי שמשרד התקשורת התערב.

אם אתה מכיר את המספרים שדיברת איתם כביכול, תבקש מהם שיוציאו פירוט שיחות, גם הפירוט שלהם נחשב למסמך משפטי מחייב שיכול לעמוד מול זה של אורנג'.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אגב עכשיו נזכרתי שלפני מס׳ שנים כשהיינו באורנג׳ הופיע בחשבונית של הוריי חיוב על שיחות בחו״ל(ירדן) כשהורי ביקרו בים המלח.

הרמתי צלצול לשירות לקוחות ובלי שום בעיה תיקנו את התקלה.

פורסם
אגב עכשיו נזכרתי שלפני מס׳ שנים כשהיינו באורנג׳ הופיע בחשבונית של הוריי חיוב על שיחות בחו״ל(ירדן) כשהורי ביקרו בים המלח.

הרמתי צלצול לשירות לקוחות ובלי שום בעיה תיקנו את התקלה.

זו בעיה מוכרת וידועה שמקורה ביתרון של טכנולוגית GSM שהפכה לחיסרון עבור המשתמש הישראלי הממוצע שרגיל שאנחנו בישראל סגורים מכל הכיוונים...רק שרשתות סלולריות לא מתחשבות במדיניות חוץ עם השכנים.

אגב, גם במקרים האלו אורנג' לפחות היתה מזכה על השיחות הנכנסות עד שהלקוח היה מוציא שיחה כי כאשר היה מנסה להוציא בחיוג מקומי לא היה מצליח ואז מבין שהוא על רשת ירדנית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מפתיע אותי, שאתה כמהנדס תוכנה שמכיר את יכולות המחשב, מתייחס בכזו סלחנות וקלות דעת ל"תקלות".

אם יש באג ידוע מי כמוך יודע שאפשר וצריך לפתור אותו.

גם אם יש מחלקה שלמה שעוסקת בזה (שזה לכשעצמו נשמע לי מצוץ מהאצבע) זו עדין לא סיבה להגיע לפינות האלו.

סלחנות? מה פתאום. זה לא צריך לקרות. זה פשוט שבמשך שנים אורנג' היא חברה שלא מנוהלת כראוי, אני כבר לא מצפה ליותר מזה... בכלל, שלוש המפעילות הגדולות היו רגילות לשלוט בשוק ביד רמה וכתוצאה הן הפכו שבעות ומנומנמות. היום זה מתנקם בהן.

אם אתה מכיר את המספרים שדיברת איתם כביכול, תבקש מהם שיוציאו פירוט שיחות, גם הפירוט שלהם נחשב למסמך משפטי מחייב שיכול לעמוד מול זה של אורנג'.

לצערי אני לא יודע איך להשיג את המספרים שדיברתי איתם כביכול - כי מדובר על שיחות נכנסות לחו"ל ובפירוט השיחות המספר לא מופיע. כמובן שהוא גם לא מופיע בטלפון שלי - כי השיחות הללו לא התקיימו!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
סולל, אתה מהנדס תוכנה, במקרה?

דווקא בגלל שרוני מהנדס תוכנה הוא יודע בדיוק איפה יכולים להיות באגים:

בכל מקום.

אין תוכנה / חברה / לא-משנה-מה שרצה בלי מאות או אלפי באגים

שב-99.99 אחוז מהמקרים לא מתגלים או לא מפריעים "מספיק". :wink:

לא...אני מוכר נעלי נשים!

כתבתי פעם בבייסיק, קצת אסמבלר של 8085/6 ו 6502 אני מניח שזה לא הופך אותי למהנדס תוכנה :roll:

נכון באגים יש בכל מקום אבל אם הם מזוהים קל ואפשר לפתור אותם.

אני מניח שאם הבאג היה בכיוון השני שמזכה את הלקוחות על השיחות שביצעו בחו"ל, הפרצה הזאת היתה נסתמת מיד.

זה רק מחזק את עניין החזירות וחוסר האכפתיות (שגובלת בפלילים) של המונופולים בישראל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...