Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתתפתי בעבר במספר שרשורים על ספקיות סלולר ובמיוחד זו שאני עובד איתה ב-13 השנים האחרונות - והיא גומלת לי בשעות רבות של הנאה בהתעסקות עם נציגי השירות שלה - חברת אורנג'.

רק לאחרונה הצלחתי סוף סוף לחשוב שהגעתי לסטטוס-קוו חיובי איתה (אפשר לקרוא בסוף השרשור הזה). והנה, לחשבונית החדשה צורפה הפתעה חדשה. הנה העובדות:

1. הייתי בהונגריה בין ה-9.5 ל-13.5 ומכיוון שהיה WIFI במלון החלטתי שלא לעשות חבילת שיחות/סמסים לחו"ל.

2. במהלך השהות שלי בהונגריה לא עשיתי ולו טלפון אחד וגם לא עניתי לאף טלפון למעט אחד (חבר שהתקשר אלי 3 פעמים ברצף ולבסוף עניתי לו ודיברתי בדיוק 24 שניות).

3. החשבונית החודשית שהגיעה עכשיו מציגה לא אחת אלא שלוש שיחות נכנסות שעליהן עניתי. בפירוט השיחות ניתן לראות מתי בדיוק (תאריך ושעה) הן התקבלו וגם כמה זמן ארכה השיחה.

4. כמעט מיותר לציין שלמעט השיחה היחידה שאני זוכר במדויק, אין לי שום זכרון של שתי השיחות האחרות (שארכו 33 שניות ו-43 שניות).

5. יותר חשוב מזה - גם לטלפון הנייד שלי, הכולל פירוט שיחות מדויק בחלוקה לנכנסות, יוצאות ושלא נענו, אין שום זכרון של שתי השיחות הללו. הוא כן זוכר, למשל, שיחות שלא נענו בזמן השהות בחו"ל, וכמובן שהוא זוכר את השיחה שנענתה וארכה 24 שניות, אבל מבחינתו (ומבחינתי) שתי השיחות האחרות לא התקיימו.

6. למה אני נזעק כל כך בגלל שתי שיחות קצרצרות? כיוון שהחיוב עליהן הוא לא לפי השניות אלא לפי הדקות. כלומר שלוש דקות בסה"כ, מתוכן רק דקה באמת התקיימה. וכמה עולה דקה, תשאלו? 14.3 שקלים. לשיחה נכנסת.

7. בקיצור ולעניין, אורנג' גונבים אותי ב-28.6 שקלים (שלא לדבר על ה-14.3 ה"לגיטימיים". פאקינג שיחה נכנסת!) ואין לי דרך להוכיח שהם שקרנים. פירוט השיחות, כך מסתבר, הוא מסמך אמין וקביל בבית משפט.

וכאן אני מגיע לשאלה - מה אפשר לעשות? איך להוכיח את חפותי?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמממ לא רוצה להיות פוץ אבל אתה באמת הולך להתעצבן ולזעוף בגלל עלות של בירה(גולדסטר, לא גינס) בפאב?

אז זימברו אותך, קורה. חבל לתת לזה להשפיע עלייך בכלל. אם באמת זה עניין של עיקרון ויש לך איזה 20 דקות של שעמום, אז הייתי מציע להתקשר אליהם, להסביר להם את המצב, ולקוות שזה יספיק. מעבר לזה, חבל על העצבים.

פורסם

וככה שיטת מצליח דופקת אותנו בכל פעם מחדש :roll:

פה 15 שקל, שם 20 שקל, אבל למה להתעצבן בגלל כסף? זה לא שזה רווח נקי שאורנג' משלשלת (סליחה: גוזלת) לכיס שלה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Keyser, זה פה 15 ושם 20, אבל בכול תחום עושקים אותנו ובהרבה יותר כסף ואני לא רואה שמישהו מתעצבן מזה או יוצא למלחמת חורמה נגד זה. אמנם זה מעצבן שאורנג' באים וגוזלים 24 שקל, מעצבן מאוד,

אבל אותי יותר מעצבן שיבואן ישראלי מוכר לך רהיטים מסין ב-4000 שקל שלו הם עולים 600 שקל. או שסאני תקשורת מוכרים פלאפון ב-4200 כשלהם הוא עולה בסביבות ה-2000. ואפילו בירה בפאבים שעולה להם 3 שקל במקרה הטוב ולי הם מוכרים ב-28.

אחרי שאנשים יצאו בעצבים נגד דברים כאלה, אז יהיה אפשר להגיד "למה להתעצבן עבור 28 שקל?"

פורסם
האמממ לא רוצה להיות פוץ אבל אתה באמת הולך להתעצבן ולזעוף בגלל עלות של בירה(גולדסטר, לא גינס) בפאב?

אז זימברו אותך, קורה. חבל לתת לזה להשפיע עלייך בכלל. אם באמת זה עניין של עיקרון ויש לך איזה 20 דקות של שעמום, אז הייתי מציע להתקשר אליהם, להסביר להם את המצב, ולקוות שזה יספיק. מעבר לזה, חבל על העצבים.

התשובה היא כן, כן ובוודאי שכן!!!!!!!!!!!

ובכוונה הדגשתי והגדלתי כדי שיהיה ברור. הרי ברור לך שה-28 שקלים הללו לא יורידו אותי מנכסיי. העניין פה הוא לחלוטין עקרוני. אני לא אתן שחברה גדולה תעשוק אותי, המנוי שלה, לא ב-28 שקלים ולא בשקל אחד.

יודע מה, אני אגדיל ואפתח פה תיאוריית קונספירציה מעניינת בנושא הזה. אדגיש מראש רק שכל מה שאכתוב למטה הוא פרי דימיוני הקודח.

נקח מפעילה סלולרית פיקציונלית. נקרא לה "גרין" (יענו green).

גרין נמצאת במצב כלכלי קשה עם עתיד לא ידוע, בגלל איזה שר תקשורת אחד שטובת האזרח עומדת לנגד עיניו. היא תוהה: מאיפה אשיג עוד מזומנים? רוב המנויים כבר עובדים לפי חבילות כך שאני לא יכולה להוסיף להם שיחות או סמסים בלי שישימו לב... אבל רגע, יש לי רעיון!

אני אמצא את האנשים שנמצאים בחו"ל ללא חבילת שיחות. מתוכם אקח את אלו שעשו או ענו לשיחות בזמן שהיו בחו"ל, ופשוט אוסיף להם עוד שיחה או שתיים! כל שיחה כזו היא עשרות שקלים בשבילי, כי הרי שיחות לחו"ל עולות היום 14.3 שקלים לשיחה נכנסת ו-12341685 שקלים לשיחה יוצאת (אתם יודעים, זה הרי לא עידן האינפורמציה, בו יש ויפי, סקייפ ו-וואטסאפ... אה רגע).

בקיצור, אני אדחף לאותם מנויים עלובים עוד כמה שיחות נכנסות ואדאג שזה יופיע גם במסמך פירוט השיחות כדי שהם לא יוכלו להתלונן. שיחות יוצאות אני לא אדחף להם, כי אז הם יוכלו להוכיח למי הם עשו את השיחות. בשיחות נכנסות לחו"ל לא ניתן לדעת ממי התקבלה השיחה דרך פירוט השיחות, וכך תרגיל העוקץ מושלם.

נו, נשמע כל כך מופרך? :evil:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני - עכשיו תלמד משהו: בחו"ל קונים סים מקומי ומכבים את הקו הישראלי. את המספר המקומי מעבירים למשפחה בארץ ב-SMS ומאותו רגע אפשר להתקשר אליך במחיר שיחה בינלאומית ובלי טריקים של המפעיל הישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Keyser, זה פה 15 ושם 20, אבל בכול תחום עושקים אותנו ובהרבה יותר כסף ואני לא רואה שמישהו מתעצבן מזה או יוצא למלחמת חורמה נגד זה. אמנם זה מעצבן שאורנג' באים וגוזלים 24 שקל, מעצבן מאוד,

אבל אותי יותר מעצבן שיבואן ישראלי מוכר לך רהיטים מסין ב-4000 שקל שלו הם עולים 600 שקל. או שסאני תקשורת מוכרים פלאפון ב-4200 כשלהם הוא עולה בסביבות ה-2000. ואפילו בירה בפאבים שעולה להם 3 שקל במקרה הטוב ולי הם מוכרים ב-28.

אחרי שאנשים יצאו בעצבים נגד דברים כאלה, אז יהיה אפשר להגיד "למה להתעצבן עבור 28 שקל?"

ברמת העיקרון אתה צודק - אלא שבתחומים שציינת אתה תמיד יכול לבצע סקר שוק / לקנות בחו"ל. אני מנחש שפותח האשכול מחוייב לאורנג' בצורה כזו או אחרת שלא מותירה לו ברירה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קונספירציה מעולה חייב לציין :), אבל בוא אני אשנה טיפה את הסיפור שלך:

נקח פאב פיקציונלי שמוכר בירה מסויימת, נקרא לה "סילברסטאר" (יענו silverstar).

הפאב נמצא במצב כלכלי קשה עם עתיד לא ידוע, בגלל שהוא צריך לשלם מיסים,ארנונה,משכורת לעובדים וגם אבטחה, ואז הוא תוהה: מאיפה אשיג עוד מזומנים? מהמיסים אני לא יכול להתחמק, כך גם מהארנונה,חשמל, ומים, אבל רגע, יש לי רעיון!

אני אמצא את האנשים שרוצים לבוא אלי להנות, לנוח, ולצאת עם חברים, להם אני אמכור בירה במחיר מופקע, אני אחייב(סוג של) אותם לשלם 10% טיפ, וכך גם 3 שקל אבטחה, כל חשבון כזה הוא מימון אדיר של הוצאות משכורת לעובדים ולאבטחה, שהרי לא עובדים בחינם.

בקיצור, אני אדחף לאותם לקוחות עלובים עוד כמה חיובים בחשבון ואדאג שזה יהיה משהו לגיטימי וגם כתוב בקבלה כדי שהם לא יוכלו להתלונן. תשלומי מים וחשמל אני לא אדחף להם, כי בבת אחת להפיל עליהם את כול התשלומים שלי, זה כבר יותר מדי. לאט לאט, פרה פרה. וכך תרגיל העוקץ מושלם.

האם אתה מתעצבן ככה בכול פעם שאתה יוצא לפאב?

פורסם

יש סוד קטן שמעט ישראלים מכירים: יש בעולם חברות סלולר שמחייבות תמורת שיחות מרגע שאלה הגיעו למרכזיה - גם אם לא היה צלצול!השיטה מקובלת בארה"ב. איני יודע לגבי הונגריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש את המספר שהתקשר אליך, תבקש שיוציא פרוט שיחות.

ותלמד לקח:

בחו"ל מוציאים את הסים הישראלי ושמים אותו בצד. משתמשים רק בוויפי ובסים מקומי. לחברים ומשפחה נותנים את הטלפון של המלון ומספר החדר.

ובשבילך:

תתלונן למנהל קשרי הלקוחות, למנהל יחסי הציבור וכו'. שלח להם פקסים ותנסה לעלות לשידור בתוכניות של גבי גזית, נתן זהבי וכו'.

ודבר אחרון - זה הזמן להיפרד מהספק סלולר שלך

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
פירוט השיחות, כך מסתבר, הוא מסמך אמין וקביל בבית משפט.

אם פירוט השיחות גם מפרט מי התקשר אליך, ניתן לברר עם השיחות היוצאות שלהם, מתאימות לשיחות שנכנסו אליך.

אם אין מידע כזה בפירוט השיחות, לדעתי (הלא מקצועית) זה לא מסמך קביל בבית המשפט.

יהודה

פורסם

וכאן אני מגיע לשאלה - מה אפשר לעשות?

רוני

אורנג' מזיינים אותך חדשות לבקרים (בלי ווזלין) בתחת ואתה זועק בפורום - ולא לומד את הלקח !!!

הפתרון לבעיה שלך הוא פשוט: תן צ'אנס גם לאחרים ולא לאורנג' הנבלות ! היית מספיק סבלני איתם. אורנג' הם חארות מסריחים ונכתב כאן בפורום, חדשות לבקרים, על כל מעלליהם (אם תחפש מספיק טוב, תמצא גם את מעלליהם עליי לפני כמה שנים).

www.hotmobile.co.il

www.golantelecom.co.il

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קרה לי בדיוק המקרה שלך, אבל לעומתך לא עניתי לשיחה אחת וחוייבתי גם כן.

צעקתי על אורנג' והם הסכימו להחזיר לי את הכסף אבל מבלי שהם מודים בטעות (ככה אמרו) והם עושים זאת כדי לרצות אותי.

קיבלתי החזר בחשבונית.

• תוכן חדש...