Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני סטודנטית ואני רוצה להחליף את האוטו שלי התקציב הוא עד 25 אלף... אין אפשרות ליותר מידי חריגות...

רציתי לדעת אם יש המלצות לרכב שווה ( אני מחיפה אז יש להביא בחשבון הרבה עליות...) אין בעיה עם רכב ידני.. להפך מומלץ..

תודה רבה מראש!

פורסם

איזה רכב יש לך עכשיו?

בתקציב הזה יש הרבה אפשרויות למשל הפולקסווגן גולף,יונדאי אקסנט,פורד פוקוס וסיאט איביזה זה מה שעלה לי לראש.

פורסם

אם אין לך בעיה עם אוטומט אז אפשר ללכת על יונדאי אקסנט.

יש גם את האפשרות של הפיאט פונטו ספייס,פז'ו 206 והיונדאי גטס ששלושתן ידניות והן נכנסות בתקציב שלך.

הפונטו יותר זולה לאחזקה אך האמינות לא ממש.

פורסם

אני מאוד רציתי פיג'ו 206 אך הבנתי שהרכב לא הכי אמין...

אשמח לדעת אם הסטיגמה לא נכונה..

תודה רבה מראש

פורסם

בתור סטודנטית,שאני מאמין שאת צריכה רכב חסכוני וזול לאחזקה,לא מבין למה היא צריכה רכבים כמו הפוקס שהוא לא חסכוני,גולף שהיא יקרה יחסית לרכישה?

סופר מיני ידנית תהיה טובה,לדעתי בחיפה עדיף אוטומט עם כול העליות,יותר נוח.

הספייס יכולה להיות אופציה טובה,לדגם הפשוט SX יש גיר רובוטי לכן הוא יתן צריכה כמו של ידני,רק מעביר הילוכים פחות חלק מהידני,צריך להתרגל אליו,יש גם גירסה חזקה יותר ELX שם הגיר הוא רציף ועדיף מבחינת הפעולה שלו.

דייהטסו סריון עם מנוע 1.3 תתן לך רכב די זריז,אמין ופשוט.

הגיר של 206 אוטומטית לא ממש מוצלח,הידנית עדיפה בהרבה,מבחינת אמינות זה מתחלק,יש פה בפורום לא מאט אנשים שמרוצים,יש כאלה שלא,דעתי? הרבה עניין של מזל.

הגטס בעיר עם עליות תהיה לא חסכונית,מעבר לזה היא די זולה לאחזקה,כדי להימנע מגירסאות ה GLF שהם ללא ABS ועם כרית אוויר אחת.

עוד רכב שהוא יותר קטן והכי חסכוני הוא הפיאט פנדה,היא יותר קטנה מהספייס,גם עם גיר רובוטי,היא קטנה לכן תהיה נוחה בחניות,זולה לתחזוקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על ההעזרה! ומה בנוגע לC3? לא טובות?

אני חושבת שבאמת אני אשתמש בעצה שלך ואקנה ספייס... תודה רבה!

פורסם

הסיטרואן C3 והפיז'ו 206 זה בעקרון אותו רכב, אם את רוצה רכב זול לאחזקה עדיף את הספייס יותר חסכוני והטיפולים

שלו זולים יותר מהצרפתיות.

פורסם

אם אתה צריך רכב זול לאחזקה וזול בדלק לדעתי זה הרכב הטוב ביותר שאפשר למצוא בתקציב.

למרות שיהיו כאלה שיגידו אחרת אבל זה תמיד ככה יש כאלה שנהנו מהרכב ויש שלא.

פורסם

המחיר דיי גבוהה.מה הקילומטרז' של הרכב?

תמצאי רכב שיתאים לך שהקילומטרז' לא יהיה גבוה שיהיו כמה שפחות ידיים ושלא הייה רכב השכרה או ליסינג בעבר.

פורסם

מה דעתך על יונדאי אטוס..

מצאתי אחת למכירה ליד הבית שנת 2001 אוטמט שמורה מבחינה חיצונית שעשתה רק 95 אלף קילומטר,לגבי המחיר עוד לא בדקתי..

האוטו מומלץ ?

• תוכן חדש...