Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. כבר שבועיים שאני מתרוצץ בין כל חברות הרכבים ואולמי התצוגה, בניסיון למצוא ולהחליט על רכב לרכוש למשפחה.

הדרישות:

רכב אמין.

צריכת דלק סבירה

כמה שיותר מפנק .

בעל בגאז בינוי -גדול (שעגלת נכים תוכל להכנס)

בעל שמירת ערך לא גרועה.

עלויות ביטוח וכדו' יחסית זולות

לא ארוך מידיי.

הרכב ישמש זוג מבוגרים ואדם נכה כך שעדיף שיהיה מרווח

הנסיעה תהיה ברובה עירונית בלבד

אני יודע שזה הרבה בקשות:?:

התקציב הוא עד 130K

המכוניות שהתרשמתי מהן הן:

סיטרואן c4

הונדה סיוויק החדשה

קיה ריו.

אשמח לעוד המלצות ולתגובות על הרכבים שציינתי אני ממש מיואש ומבולבל , כך שאשמח לכול עזרה.

תודה מראש :-)

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

האם רכב גבוה מהווה יתרון? סקודה ייטי יכול להתאים, המכונית לא ארוכה, ותא המטען גדול מהאצ"בק קלאסית, גם קיה סול באותה סירה.

אם הכוונה בפינוק זה נוחות ובידוד רעשים, גולף מתאימה מאוד. אם הכוונה באבזור, I35 ופוקוס, הגרסא היקרה של הI35 מאובזרת מאוד, נוחה, חסכונית, ועם מוניטין טוב (שמירת ערך), הפאול היחידי הוא מרווח ראש מאחור, לפוקוס אותם המאפיינים רק תא המטען קטן בהאצ"בק.

פורסם
שלום לכולם. כבר שבועיים שאני מתרוצץ בין כל חברות הרכבים ואולמי התצוגה, בניסיון למצוא ולהחליט על רכב לרכוש למשפחה.

הדרישות:

רכב אמין.

צריכת דלק סבירה

כמה שיותר מפנק .

בעל שמירת ערך לא גרועה.

לא ארוך מידיי.

התקציב הוא עד 130K

סיטרואן c4

הונדה סיוויק החדשה

קיה ריו.

אשמח לעוד המלצות ולתגובות על הרכבים שציינתי אני ממש מיואש ומבולבל , כך שאשמח לכול עזרה.

אם נושא האורך לא מאוד קריטי אז הייתי ממליץ על סקודה אוקטביה (4.57 מטר) בנזין ברמת הגימור הגבוהה שעולה 130 אלף.

אם חשוב אורך קומפקטי ושיהיה גבוה ומרווח, אז אכן סקודה ייטי היא הפתרון, אבל האוטומטית עולה קצת יותר

ולכן אולי הרומסטר תבוא בחשבון עם בגאז' גדול מאוד (והיא צרה יותר, אבל הבנתי שלא צריך להושיב 3 מאחור) וזולה בהרבה,

למרות שלדעתי היא קצת מכוערת אבל זה ממש לא נורא... גם עם מנוע בנזין היא ממש חסכונית (בדומה לאחיותיה שהזכרתי קודם)

אופציה נוספת: הונדה ג'אז (אוטומטית רגילה, לא היברידית שבה הבגאז' קטן יותר) שעולה כ-121 אלף וטויוטה ספייס-וורסו שעולה 115.

שתיהן נמצאות בקטגוריית ה"קטנות" אבל מרווחות מאוד במרווח הרגליים ובבגאז', יותר מהרבה "משפחתיות" שארוכות מהן בהרבה.

הג'אז היא הכי קצרה ולמרות זאת הכי מרווחת (למעט ברוחב ל-3 מבוגרים מאחור) שזה פשוט מדהים.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=1&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם

הדרישות:

רכב אמין.

צריכת דלק סבירה

כמה שיותר מפנק .

בעל שמירת ערך לא גרועה.

לא ארוך מידיי.

התקציב הוא עד 130K

סיטרואן c4

הונדה סיוויק החדשה

קיה ריו.

היי,

הייתי ממליץ לך לבדוק גם את הקרוז טורבו,

מבין המשפחתיות היא המרווחת ביותר

דגם הטורבו מגיע עם מנוע מתקדם, איכותי וחדשני שיספק לך חווית נהיגה נפלאה,

מומנט נמוך במיוחד שישמור על צריכת דלק טובה

לרכב 5 כוכבי בטיחות ומפרט בטיחות מלא.

תא המטען רחב שכולל גם פתח הטענה רחב ושימושי

שמירת הערך טובה, הממוצע בסגמנט הוא 38% והקרוז מתנהגת טוב מהממוצע באחוז!

מחיר הרכב כעת במבצע מיוחד- 129,900 ₪

עוד פרטים תוכל לקבל בלינק

אשמח לתאם לך נסיעת מבחן שתוכל להרגיש ולהתרשם מהרכב בעצמך,

גיא משברולט.

פורסם

שלום לכולם ותודה על העזרה.

לגבי אוקטביה -ארוכה מידי

לגבי היטי - אוטו מהמם שנותן לדעתי תמורה מצויינת אבל הוא גבוה מידי וקשה מידי להורי להכנס אליו.

הרכב ישמש את אימי שהיא נמוכה גובה 1.50 אבי ואחי שהוא הנכה כך שצריך שיהיה לו נוח להכנס ולא גבוה מידיי היות והוא באותו גובה של אימי.

לגבי הספייס וורסו באמת אוטו מצויין שהתרשמתי ממנו , נראה לי קצת יקר ביחס למה שהוא נותן.

והונדה ג'אז הבגאז קטן ועגלה בקושי נכנסת.

אשמח לעוד הצעות .

והתיחחסות למכוניות : סיטרואן c4

הונדה סיוויק

ושברולט סוניק

היום הייתי בשברולט וקיבלתי הצעה מצויינת מחיר של 105K על הסוניק ברמת אבזור מקסימלית כוללת חלון גג , מגנזיום בלוטוס מובנה , קרוז קונטרול, בעלת רמת בטיחות טובה.

בגאז גדול ולא קטנה מידי בפנים.

תודה על העזרה.

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם
שלום לכולם ותודה על העזרה.

היום הייתי בשברולט וקיבלתי הצעה מצויינת מחיר של 105K על הסוניק ברמת אבזור מקסימלית כוללת חלון גג , מגנזיום בלוטוס מובנה , קרוז קונטרול, בעלת רמת בטיחות טובה.

תודה על העזרה.

אם תצטרך ממני עזרה נוספת,

או שיש לך שאלות על הסוניק אני פה,

גיא משברולט

פורסם

גיא, קרוז טורבו במבצע של 129 אלף נשמע כהצעה מצוינת ובהחלט נותן בונוס ענק לשברולט.

אני חסיד של האוקטביה 1800 אך במחיר של הקרוז שאני אישית נהגתי עליה (גירסאת ה1.6) שהייתה מפנקת (אם כי לא סוחבת), ה1.4 טורבו נשמע כהצעה מעולה במחיר הזה ותקווה שיהיה אי פעם בהיצע 1800 טורבו 8)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

קורה פה משהו מאוד מוזר,מצד אחד הלקוח מקבל מידע שגוי!

ונכנסתי ללינק של מר גיא היקר,למקרה שלא שמתם לב,יש שם השוואה בין 4 רכבים!

הרכב מגיב במומנט נמוך!

בדיוק כמו הרכב הרביעי במשוואה שלו "האסטרה"!

מעניין שבשירשורים קוטלים פה את הרכב(האסטרה) ופה מגיע אותו הרכב,ואתם יודעים מה,פרט ל 10 כריות אויר לא ראיתי שום הבדל

לא במומנט.לא בגיר,ולא במרכב מהאסטרה!

תקרא שירשורים על אסטרה טורבו ואז תבין לאן אתה נכנס ,כי בעצם,כל ליכלוך שנאמר על האסטרה שקול גם לשברולט, כי זה אותו רכב.

רק שמשום מה עם שברולט כולם עדינים בניסוח.

שניהם רכבים מעולים אבל אותו הרכב בדיוק!! אני לא מבין איך בכלל עושים השוואה לאותו רכב?

עושים פה רצח אופי לאופל,שלדעתי משתלמת יותר,יפה יותר,מעניינת יותר ,ומאובזרת יותר(רואים שלא הייתם באופל לאחרונה)

לפני שנתיים האתר הזה היה "נקי" יותר וברור יותר.

הרכב הזה שקול לאסטרה,ואתה יודע מה,תבדוק ותראה!

אני אישית הייתי הולך על ההונדה!

אתה ברומא אז התנהג כרומאי!

פורסם
גיא, קרוז טורבו במבצע של 129 אלף נשמע כהצעה מצוינת ובהחלט נותן בונוס ענק לשברולט.

אני חסיד של האוקטביה 1800 אך במחיר של הקרוז שאני אישית נהגתי עליה (גירסאת ה1.6) שהייתה מפנקת (אם כי לא סוחבת), ה1.4 טורבו נשמע כהצעה מעולה במחיר הזה ותקווה שיהיה אי פעם בהיצע 1800 טורבו 8)

יותר ממוזמן לפנות אלי לתיאום נסיעת מבחן,

גיא משברולט

פורסם

והונדה ג'אז הבגאז קטן ועגלה בקושי נכנסת.

אשמח לעוד הצעות .

והתיחחסות למכוניות : סיטרואן c4

הונדה סיוויק

ושברולט סוניק

תודה על העזרה.

הבגאז' בהונדה ג'אז 399 ליטר ממש לא קטן, לשם השוואה ב-C4 הוא רק 380 ליטר.

הסיוויק החדשה עולה לפחות 5K מעל לתקציב.

הסוניק ממש לא רעה, אבל יונדאי i25 (אקסנט) יותר חסכונית בדלק ויותר יפה, וכנראה תעלה כמה אלפים יותר.

פורסם

ממתי קשה להכנס לאוטו גבוה? להפך! קל יותר להכנס לייטי כי לא צריך להתכופף (אלא אם ההורים גמדים).

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...