Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל שתרכוש מכשיר ברמה הזו ,אתה לא מוצא אלטרנטיבות איכותיות כי אין.

למצוא מכשיר איכותי חדש בתקציב הנ"ל זה משימה בילתי אפשרית

אני ממליץ לך בתקציב הנ"ל לשקול מכשיר יד שניה.

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=40

מבין אותך לגמרי, אחי. אבל גם ביד שניה אני לא אוכל למצוא מכשיר BLUETOOTH במחיר של 400 שקל.

אני לא יודע אם באמת שימוש ב AUX הוא כזה נורא לאותן מטרות של שמיעת מוזיקה+קבלת שיחות, כפי שהבחור מהדף הקודם כתב, אבל אם אני רוצה גם ת'אופציה ש BLUETOOTH יהיה שם ו"יציל את המצב" אז לא נראה לי שיהיה מצב למכשיר כזה ביד שניה בתקציב שלי.

תבין, בהתחלה רציתי לרכוש את ה MOTOROLA T505, שזה המשדר בלותות' שמשדר למערכת על גבי תדרי FM.

חרא..פשוט לא עובד. אז במקום התקציב של ה 400 שקל לרכישה שלו- אני מפנה ת'תקציב למערכת חדשה.

מה אם אני בא לחנות..בטוח יש ת'מערכת להדגמה [הייתי שם בעבר], אתה מחבר ת'טלפון שלך לשם בבלותות' ובודק שיחה והכל עובד..אז מה ימנע בעדי עדיין לוותר על זה?

אני לגמריי בעד מותגים...פשוט לפעמים מרגיש לי כמו הקטע שקורה עכשיו בתחום הסלולר..חברות כמו סלקום מנסות להפחיד אותך שבחברות החדשות והלא ידועות לא תהיה איכות שיחה ושירות כמו אצלן...בעוד, שבעצם..הכל אותו דבר מתחת למעטפת..ואפילו גולן טלקום [=יענו משווה אותו ל PREMIER] בעצם משתמש באותן אנטנות של סלקום בעצמה! :lol:

פורסם

נראה מגניב, George, אבל אין לי אף כניסת USB \SD \AUX.

אני גם ככה צריך לשדרג בשביל זה מערכת..אז זה לא עוזר לי ממש. וזה גם 1000 שקל, שכבר במחיר הזה אפשר למצוא מערכות עם בלותות' בילט-אין.

תודה רבה לך על ההצעה, אבל. לא הייתי מודע למכשיר הזה עד כה.

פורסם

לדעתי - יש ביד 2 הזדמנויות דיי טובות שעומדות במסגרת התקציב שלך ,

לגבי מוצר חדש (פרמייר זו אמורה להיות חטיבה אמריקאית של פיונייר...אבל המחיר נראה לי דיי מגוחך בשביל מוצר חדש ואני לא קונה את זה את זה מאמין שיש פה איזה קאץ...אולי מכשיר משוחזר...)

ובסביבות ה 400 שקל באמת שכדאי לך ללכת על מכשיר יד שנייה ( יש שם הרבה מכשירים טובים - תחפש רק דגמים חדשים מהשנה האחרונה- גם ככה כל שנה יוצא ליין של דגמים חדשים ככה שאם אתה קונה משהו מהדגמים החדשיים אז הרווחת)

ראיתי שם ביד 2 לא מזמן מערכת עם בלוטווס של JVC ב 450 למשל שיכולה לעמוד במה שאתה מבקש

SCANSPEAK

פורסם
לדעתי - יש ביד 2 הזדמנויות דיי טובות שעומדות במסגרת התקציב שלך ,

לגבי מוצר חדש (פרמייר זו אמורה להיות חטיבה אמריקאית של פיונייר...אבל המחיר נראה לי דיי מגוחך בשביל מוצר חדש ואני לא קונה את זה את זה מאמין שיש פה איזה קאץ...אולי מכשיר משוחזר...)

ובסביבות ה 400 שקל באמת שכדאי לך ללכת על מכשיר יד שנייה ( יש שם הרבה מכשירים טובים - תחפש רק דגמים חדשים מהשנה האחרונה- גם ככה כל שנה יוצא ליין של דגמים חדשים ככה שאם אתה קונה משהו מהדגמים החדשיים אז הרווחת)

ראיתי שם ביד 2 לא מזמן מערכת עם בלוטווס של JVC ב 450 למשל שיכולה לעמוד במה שאתה מבקש

שמע, הקטע ביד-2 לגבי חיפוש מערכת..זה לדעתי קצת מבולבל.

חלק מפרסמים זאת תחת קטגוריה של רכב>אביזרים

וחלק מפרסמים תחת השד יודע מה- בכללי>יד שניה.

נראה, האמת שרוב המפרסמים הן בכלל חנויות. לא אנשים פרטיים.

ראיתי בתחום ה- 400 שקל מערכות עם בלוטות' של PARROT, שנראות מכוערות תיכו, אבל הבנתי ש PARROT אמורים להיות טובים?

ואם אתה אומר ש PREMIER היא חטיבה של PIONEER אז..מה רע, בעצם? :wink:

פורסם
שמע, הקטע ביד-2 לגבי חיפוש מערכת..זה לדעתי קצת מבולבל.

חלק מפרסמים זאת תחת קטגוריה של רכב>אביזרים

וחלק מפרסמים תחת השד יודע מה- בכללי>יד שניה.

נראה, האמת שרוב המפרסמים הן בכלל חנויות. לא אנשים פרטיים.

ראיתי בתחום ה- 400 שקל מערכות עם בלוטות' של PARROT, שנראות מכוערות תיכו, אבל הבנתי ש PARROT אמורים להיות טובים?

ואם אתה אומר ש PREMIER היא חטיבה של PIONEER אז..מה רע, בעצם? :wink:

שום דבר לא רע רק שאף אחד פה לא ניסה (ואם מישהו ניסה שיתן דעה)

ביד 2 רכב-אביזרים -אביזריפ פרטיות- רמקולים ומערכות- רדיו דיסק יש שם אחלה דברים

SCANSPEAK

פורסם

תראו אתם זורקים פה לינקים ב1000 שקל למוצר, לבן אדם אין תקציב לזה, למה בכוח?

יקר לא תמיד שווה, דווקא יכול לתת תמורה פחות.

אמרתי לך, "מחסני חשמל" מכיר?

200 שקל שם קניתי רדיו פרימייר עם SD USB AUX בלבד.

עוד פעם, אני לא ישקר, עם חלונות פתוחים, וואלה העוצמה חלשה, לא שוברת את האוזניים, אבל עדיין שומעים ברמה שצריך לדבר חזק.

נגמר העידן של החברות, היום הכל אותו מפעל (חוץ מהחברות הגדולות, הגזעיות, פיליפס\פנסוניק\סוני יפן\והחברות המומחיות בכל תחום).

גם טלוויזיות, עניין דומה, אני קונה אחי טלוויזיה לפי העין, לא לפי מפרט ולא לפי שם, מה בא לי טוב בעין זה מה לוקח.

(במקרה יש לי פלזמה בת 6 עוד מעט, של פנסוניק, על כל פיקסל שאתה מוצא שרוף, אני מוציא לך 1000 שקל מהבנק. וגם לפני כמה חודשים קניתי לאמא שלי למטבח LCD פנסוניק 5 שנים אחריות, באמת רואים בהם מעולה, תגיד לי LG או סמסונג, אני יצחק, (חוץ מבמסכי מחשב).

בקיצור ולעניין, תקנה מחברה עם גב כמו מחסני-חשמל, "תסתכל" על האריזה בבית, לא טוב תחזיר. (ואפשר להחזיר חופשי, גם בלי זיכוי, נכנס חזרה לחשבון בנק).

פורסם

בסה"כ, אין לי מערכת של אודיופיל במכונית. כולה 2 רמקולים קדמיים+שני טוייטרים ומגבר מאחורה. אבל שומעים סבבה לגמריי. סאונד נקי.

מערכת ה PIONEER שיש לי כרגע היא 4X50W

מערכת ה PREMIER שעומד על הפרק הוא 4X45W ...אז מעניין עד כמה הבדל בעוצמה תהיה כשהפער הוא 5W ?! :arrow:

המערכת מחוברת למגבר מאחורה. אינני יודע אם ואיך צריך לכוון את המגבר, אבל אם אני שומע מוזיקה באוטו- אז אני בדר"כ על 35-40 עוצמה מתוך 50 שזה המקסימום.

פורסם

כל עוד יש מגבר - העוצה של הר"ד לא כ"כ משנה

ופשר לפתוח את ההגברה במגבר (גיין) ככה שאם תגביר ל 10 מתוך 50 כבר תהיה חרש...

SCANSPEAK

פורסם
כל עוד יש מגבר - העוצה של הר"ד לא כ"כ משנה

ופשר לפתוח את ההגברה במגבר (גיין) ככה שאם תגביר ל 10 מתוך 50 כבר תהיה חרש...

אוקיי, הבנתי אותך אחי, תודה! :-D

עכשיו, הלוואי והייתי יודע איך מתקינים מערכת כזו. זה בטח משחק ילדים, אבל לי אין מושג ואינני אסתבך עם איזה מוכר שבסוף יגיד לי "שמע, לא בעיה שלי שלא עובד לך..אני לא התקנתי לך..אז נדפקת". השטיק הישראלי הידוע :lol: אז כפרות על ה 70 שקל..

ניסיתי בינתיים ליצור קשר עם בחור שהיה לו דגם מאוד דומה של PREMIER, ונראה מה דעתו לגביו.

חוצמזה, מצאתי מישהו מיד-2 שמוכר מערכת LG דגם LAF800IN ב -450 שקל...לא יודע איך LG במערכות ועד כמה באמת כבר תהיה איכות במכשיר שכזה...

פורסם
אוקיי, הבנתי אותך אחי, תודה! :-D

עכשיו, הלוואי והייתי יודע איך מתקינים מערכת כזו. זה בטח משחק ילדים, אבל לי אין מושג ואינני אסתבך עם איזה מוכר שבסוף יגיד לי "שמע, לא בעיה שלי שלא עובד לך..אני לא התקנתי לך..אז נדפקת". השטיק הישראלי הידוע :lol: אז כפרות על ה 70 שקל..

ניסיתי בינתיים ליצור קשר עם בחור שהיה לו דגם מאוד דומה של PREMIER, ונראה מה דעתו לגביו.

חוצמזה, מצאתי מישהו מיד-2 שמוכר מערכת LG דגם LAF800IN ב -450 שקל...לא יודע איך LG במערכות ועד כמה באמת כבר תהיה איכות במכשיר שכזה...

אז לך למתקין (חנות שמתקינה לבד) ותקנה פרימייר שם. (אז במקום 200 תשלם 250 אבל תקבל התקנה).

חוץ מזה אם יש מגבר (לפי מה שהבנתי מאחת התגובות פה) אז זה שטויות ה4X45 כבר.

פורסם

כל אחד יכול להתקין רדיו דיסק לבד , כל הענייין עם החיווט הוא ממש פשוט , ברגע שאתה יודע איזה דגם יש לך ביד אתה מוריד את הUSER MANAL שלו ושם מוסבר יופי איך מתקינים אותו ולא אמורה לצוץ שום בעיה.

סה"כ אני לא שמעתי את המכשיר של LG אבל בגדול זה נשמע סבבה, , יש יציאות למגברים AUX ו- USB , ובמחיר סבבה...

תתחדש

SCANSPEAK

• תוכן חדש...