Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע הקטע של הציוד אם הוא גנוב או לא זה באמת בעיה , אבל

גנבים בד"כ לא מוכרים ציוד באריזה מקורית - שזה משהו שלפי דעתי חייב לבקש בעת הקנייה - (קופסא מקורית)

אפשר לבקש קבלה או אישור מהוויזה ...

וכמובן להתרשם מבן אדם שאתה קונה ממנו - עושה רושם של עבריין - תתחפף משם ואל תתפתה לקנות ציוד גנוב

והמערכת הזו של LG נמצאת ביד 2 כבר כמה חודשים - בגלל זה המחיר נמוך

SCANSPEAK

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אז אולי יש סיבה לכך שהיא כבר כמה זמן שם, הה? :)

בכל מקרה, צודק...מסכים איתך לגמריי, אבל אתה יודע איך זה בישראל. אנשים קונים משהו - ישר זורקים ת'אריזה..ת'קבלה..

אולי איבדו אותה ויחפפו אותך שלא צריך. או שבכלל עברה כבר שנה וזה לא משנה כבר, כאילו.

אני שומר אריזות של מוצרים יקרים ובהחלט שגם קבלות. יכול להיות שיהיו כאלה שימכרו משהו שהוא Legit, איך שאומרים, אבל בלי כל המסביב שהמלצת. לכן חשבתי להתפשר על "שם"..ולקנות חדש מחברה כאילו מעאפנה יותר..Premier..

בינתיים הבנאדם עם ה LG לא עונה גם ככה. הטלפון לא מחובר בכלל.

אולי המשטרה תפסה לו את כל הסטוק :)

פורסם
טוב, אז אולי יש סיבה לכך שהיא כבר כמה זמן שם, הה? :)

בכל מקרה, צודק...מסכים איתך לגמריי, אבל אתה יודע איך זה בישראל. אנשים קונים משהו - ישר זורקים ת'אריזה..ת'קבלה..

אולי איבדו אותה ויחפפו אותך שלא צריך. או שבכלל עברה כבר שנה וזה לא משנה כבר, כאילו.

אני שומר אריזות של מוצרים יקרים ובהחלט שגם קבלות. יכול להיות שיהיו כאלה שימכרו משהו שהוא Legit, איך שאומרים, אבל בלי כל המסביב שהמלצת. לכן חשבתי להתפשר על "שם"..ולקנות חדש מחברה כאילו מעאפנה יותר..Premier..

בינתיים הבנאדם עם ה LG לא עונה גם ככה. הטלפון לא מחובר בכלל.

אולי המשטרה תפסה לו את כל הסטוק :)

לא הייתי עושה כזה ביג דיל מסחורה גנובה.

זה לא שאתה פשעת, זה לא מכשיר סלולארי שאפשר לעלות על הקומבינה, הוא גנב שה' יעניש אותו, אני שם את הכסף וזהו, ראיתי משהו שמצא חן בעיני, קניתי.

גם אני מכרתי דברים ביד 2, אנשים לא ביקשו חשבונית בכלל.

מכרתי שתי אייפוד טאץ', במקרה מצאתי קבלות ואריזות מקוריות, נתתי להם אותם כאקסטרה, כעדות לכמה זמן המכשיר פועל וכמה זמן הוא ברשותי.

פורסם
לא הייתי עושה כזה ביג דיל מסחורה גנובה.

זה לא שאתה פשעת, זה לא מכשיר סלולארי שאפשר לעלות על הקומבינה, הוא גנב שה' יעניש אותו, אני שם את הכסף וזהו, ראיתי משהו שמצא חן בעיני, קניתי.

גם אני מכרתי דברים ביד 2, אנשים לא ביקשו חשבונית בכלל.

מכרתי שתי אייפוד טאץ', במקרה מצאתי קבלות ואריזות מקוריות, נתתי להם אותם כאקסטרה, כעדות לכמה זמן המכשיר פועל וכמה זמן הוא ברשותי.

כל עוד יש ביקוש , ואנשים קונים סחורה גנובה , הגנבים ימישכו לגנוב אותה, אם לא היה לחרא הזה ביקוש לא היו גונבים אותו , ועצם העובדה שמישהו קונה ציוד גנוב רק אומר שבאותו היום יהיה איזה חסר מזל שיגנבו ממנו....

מה גם שדינו של מחזיק ציוד גנוב כדינו של גנב ואין זה משנה האם הציוד הגנוב נקנה מהגנב בכסף,(אפילו אם ניתן איך שהוא להוכיח שלא אתה גנבת אותו ) ...

זה סתם התעסקות מיותרת , לא אתית ,וניבזית ,שעלולה לסבך את הבחור שניסה לחסוך כמה שקלים

לפותח השרשור יש ביד 2 רדיו דיסק יעם בלוטוס ב 450 שקל של סוני ....(חפש באיזור צפון)

SCANSPEAK

פורסם

...

האמת, חייב לציין, שהמערכות שמוכרים ביד-2 ..כל ה LG או ה CLARION במחירי 400 שקל...נראות די "נוצצות".

מזמינות את הגנב. טוב, כבר אין לי מושג אם היום בכלל אנשים פורצים לרכבים בשביל המערכת. הרי זה כבר לא דבר יקר כמו שהיה בעבר. אבל יש לי הרגשה שמערכת "צנועה" כזו:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RU436BT&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

תהיה פחות קורצת ממערכת כזו:

http://www.pompa.co.il/pl_product~CZ302A~61~172.htm

עכשיו, לפני ההתנפלות. כן, ראיתי כמה עולה המערכת השניה. אבל ביד-2 מוכרים ממש מערכת זהה אחד לאחד במראה שלה, רק מסדרה כנראה זולה יותר של 400-450 שקל.

קיצר, אז סתם מחשבה שלי. העיקר שהמערכת תפעל כמו שצריך ותנגן מוזיקה. היא לא צריכה להיות כוסית ועם דולפינים.

פורסם

תשמע אף אחד לא שאל אותך אם יש לך בפיוניר כניסת צינג'יר מאחורה (פלג מרובע צבע כחול), יש שיטה נוספת לבדוק זאת כבה את המכשיר לחץ על הFUNCION לחיצה ממושכת ותבדוק אם יש AUX מקורי ברדיו ,90 אחוז מהפיוניר זה קיים.

כך תוכל לחבר כבל צינג'יר אם PL 3.5 ויהיה סאונד מעולה כאילו חיברת צינג'ר רק שבמקום יהיה מחובר הטלפון ולא משנה הסוג בהצלחה

פורסם
תשמע אף אחד לא שאל אותך אם יש לך בפיוניר כניסת צינג'יר מאחורה (פלג מרובע צבע כחול), יש שיטה נוספת לבדוק זאת כבה את המכשיר לחץ על הFUNCION לחיצה ממושכת ותבדוק אם יש AUX מקורי ברדיו ,90 אחוז מהפיוניר זה קיים.

כך תוכל לחבר כבל צינג'יר אם PL 3.5 ויהיה סאונד מעולה כאילו חיברת צינג'ר רק שבמקום יהיה מחובר הטלפון ולא משנה הסוג בהצלחה

טיפ מגניב ביותר, אחי! כל הכבוד.

מה אז אמור לקרות אחרי לחיצה על ה FUNCTION בדיוק? מעין MENU חדש?

מקווה שהחיווט מאפשר למי ששוקל זאת- לחבר ת'פלאפון בצורה טובה.

אני אבדוק ת'נושא, ואראה אם שווה להשקיע בזה או פשוט לרכוש מערכת חדשה וזולה :]

• תוכן חדש...