Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט אני בן 36 בשבוע הבא ועדיין אני מגלה כמה המצאות מדהימות ואילתורים יש לנו בני האדם :-P

פורסם

לא רוצה לבא,ס אבל אולי הוא חזר לרכב וגילה שדפקו לו את המראה ואז הדביק את המראה שהייתה במקרה בתיק של אישתו, בדרכו למוסך להחלפת המראה למקורית ותקינה?

ואולי גם לא, בכל אופן זה עדיף על הבחור שנסעתי אחריו את כל העליות לירושלים, עם 2 מראות מקופלות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

זה באמת מצחיק,

מה שלא מצחיק זה שבזמן האחרון רואים הרבה תמונות מוזרות ומצחיקות על מה שקורה בארץ, ובעבר הלא רחוק אפשר היה לראות את התמונות האלו שמצולמות בסין, אפגניסטאן, הודו, רוסיה, וזה רק מראה על שתרבות (במיוחד המוטורית) בארץ נמצאת במקום לא טוב, ולאנשים של היום ממש אין גבולות ואין מעצורים מהדחף לעשות מה שרוצים.

(כמו השרשור של "ככה לא מובילים מטען", או כל האלימות המתרחשת בכבישים)

וזה, חברים שלי, באמת עצוב.

פורסם

יותר טוב ממה שקרה לי לפני מספר שנים - יום ו', מוקדם בבוקר - הנעתי את המכונית והבטתי במראה השמאלית לפני יציאה מהחניה - ומצאתי שזה האין מראה. בלילה מישהו תלש לי את המראה. למזלי מחבר החשמל נותר שלם.

כמובן שהתקשרתי למוסך, דאגתי שיזמינו מראה חדשה וכעבור שעתים התהדרתי בה. 600 ש"ח לפח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין ספק שאם היתה לך את התמונה עם האזיקונים על הגאנטים היא היתה מקבלת מקום יותר גבוה בדירוג הטימטום מהתמונה הנ"ל.

איך לא מצלמים כזה דבר:?

פורסם
ואני פספסתי לצלם - פורד פוקוס חדשה עם אזיקונים על ג'אנטים מגנזיום :lol:

איזה פספוס זה היה!

המוח היהודי בשיאו

פורסם

לפחות יש מראה חלופית, מה שאומר שהבנאדם לפחות מודע לעצם קיומה של המראה ויכול להיות שאפילו משתמש בה!

מגיע לו פרס הזהירות בדרכים! :lol:

V5

פורסם

צילמתי גם כן תמונה נדירה של הרכב בדרך למדורה, לפני שבוע.

הוא עבר בצורה כזאת את כל רחוב עזרא בבני ברק.

העץ קשור עם חוט דק מאוד למשהו בתוך הבגאז' של הונדה.

IMAG0170.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...