Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כמה שנים עוקף אותי סנטה פה שחור שיצא ממודיעין. לאחר כמה דקות החלון נפתח יד נשית מושטת החוצה ומחזיקה חבילה קטנה ולבנה. אצבעותיה הענוגות של הגברת שחררו את החבילה שהתעופפה שניה באויר ואז התנפצה אל השמשה הקדמית שלי.

למזלי הרב היה מדובר בחיתול משומש כך שהפגיעה הייתה רכה וכמעט ולא השמיעה רעש....

נכון שהייתי קצת מופתע....

נכון שלרגע אחד קטן נבהלתי...

נכון שהייתי צריך לעצור בצד ולנקות את החלון ואת השאריות של החיתול שנפתח על השמשה....

נכון.

יש לך מזל, אני קיבלתי בקבוק קולה חצי ריק (או חצי מלא, תלוי איך מסתכלים על זה) מחבורת צעירים שנסעו לפני ישר לשמשה הקידמית תוך כדי נסיעה בעיר...

נשבע שלא עשיתי להם כלום! :mad:

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק נותר לאחל לאלו אשר מלכלכים את כדור הארץ,

שפקחים יתנו להם קנס מאוד גדול, ולא יהיו סלחנים וקשובים לתירוצים העלובים שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלא תעז לצלם וידיאו תוך כדי נסיעה, הראיה הזאת עוד יכולה לפעול כנגדך!!

אם יש לך עוד מישהו ברכב תן לו לצלם בוידיאו את כל האירוע ואז תלך לזמבר את המטנף בתחנת המשטרה הקרובה, מה שגם אם אין אף אחד לידך יש מצלמות וידיאו שמקובעות עם נשיקת פומפה על השמשה והן עושות עבודה טובה.

ברור לי שעכשיו זה לא רלוונטי, רק רציתי לרשום כיצד אני הייתי פועל (:

מה שגם יכול לקרות זה שהמשטרה לא ממש תשים פס על התלונה שלך כי יש נערים בני 14-15 שעסוקים כל היום בלדקור אחד את השני..

אם יש לך הרבה חברים בפייסבוק זה גם יכול לעבוד טוב מאוד בתנאי שהם יעזרו לך לשתף, לפעמים זה יכול להיות יותר אפקטיבי מהתלונה במשטרה!

פורסם

אני דווקא ראיתי היום משהו קצת מטריד בעודי עומד ברמזור

אני לא מרבה להשתמש במכשיר נייד במהלך הנסיעה אבל את זה הייתי חייב לצלם

שימו לב למיקום הפלאפון שלה

uploadfromtaptalk1337159570733.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אשפה אורגנית לא משליכים במקום שממילא לא תתמחזר בפרק זמן קצר. לא בעיר ולא באזורים של אדמה צחיחה כמו הנגב.

המקום היחיד שאני מרשה לעצמי להשליך קליפות,וגם זה נדיר, זה בשטח שיש הרבה צמחייה ורקבובית.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם
האמת, גם לחטוף קליפת בננה או שאריות תפוח זה לא נעים. שאירות פיצוחים או קליפות תפוזים, אורגניים ככל שיהיו, זה לא דבר אסטטי כשזה ממלא תחנת אוטובוס או ספסל ציבורי.

אני לא זורק את זה על אנשים או מכוניות.. חוץ מזה מי אוכל פיצוחים או מקלף תפוז בזמן נסיעה??

פורסם
כי הזן הנחות בעם ישראל הוא מאלו ששומרים על ביתם ורכבם נקי אבל זה לא תקף כשהם יוצאים לאויר העולם,

אצל מרביתם זו אידיאולוגיה כלכלית שסיסמתה "אם אני אשמור נקי ואתה תשמור נקי אז העולם יהיה נקי ואז לא תהיה עבודה למנקה הרחובות".

דרך אגב,פעם אחת אספתי לכלוך מהרצפה שמישהו השליך בזמן פקק,יצאתי מהרכב ונקשתי על השמשה שלו-הוא נבהל ופתח את החלון ואמרתי "נראה לי שנפל לך משהו" .הוא כבר הבין את הפואנטה.

לצערי במדינה שלנו היום, אני לא אעז להעיר למישהו ובטח שלא לנקוש לו על החלון.

שלא תיפול על איזה פסיכופת שיצא אלייך מהאוטו. במקהר הקל זה יכול להסתיים רק במכות וחבלות, במקרה הקשה בדקירה.

צר לי. בימים אלו עדיף להיות חכם ולא צודק. לתפארת מדינת ישראל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אני לא זורק את זה על אנשים או מכוניות.. חוץ מזה מי אוכל פיצוחים או מקלף תפוז בזמן נסיעה??

איפה שאתה לא זורק את זה, זה מלכלך.

אני התכוונתי לזה שזורקים את זה על המדרכה, לאו דווקא תו"כ נסיעה.

אם כי פיצוחים בזמן נהיגה נשמע כמו משהו שיכול להלהיב (בעיקר נהגי מוניות).

פורסם
אני דווקא ראיתי היום משהו קצת מטריד בעודי עומד ברמזור

אני לא מרבה להשתמש במכשיר נייד במהלך הנסיעה אבל את זה הייתי חייב לצלם

שימו לב למיקום הפלאפון שלה

מילא שקיבלתי עקמת.אני כבר 5 דקות מנסה למצוא את כוונת המשורר ולא מצליח.ממש הציור השבועי לילד...:lol:

מה מסתתר שם בפנים???

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הטלפון מחובר למעלה ומסתיר את המראה המרכזית ואיזה שליש משדה הראיה בחלון הקדמי. יא האופנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי כבר כמה חכמולוגים שתוקעים את הסלולרי שלהם בין החלק העליון של בסיס ההגה וחישוק ההגה. מה שמבטיח כי כל המספרים ב-SIM של הטלפון יכנסו, תרתי משמע, למוח הלא ממש מבריק של הנהג(ת) במקרה וכרית האוויר תפתח.

The older you get, the better you used to be

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזרוק דברים מהחלון תוך כדי נסיעה זה לא רק מגעיל ומלכלך אלא גם מסוכן ויכול לגרום לנהג שמאחור לסטות מהמסלול.

התופעה הזאת היא אחת המאפיינים לזרם הראשי פה - לחשוב רק על עצמך ולא לשים על אף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סליחה על העקמת, העליתי את התמונה ישירות מהנייד כשהגעתי לעבודה בלי לעשות יישור ולא ידעתי שזה יעלה ב90 מעלות.

הפלאפון נמצא על ההגה, בין הקשת העליונה למסתור כרית האויר.

מה שגם מסתיר את לוח השעונים, גם מוריד את העיניים מהכביש, גם יש כיסוי הגה זול שתקוע מתחתיו האפלפון

גם אם אתה מקבל שיחה במהלך פניה זו סכנת חיים בשביל כל מי שבחוץ

וגם במקרה של תאונה כמו שהזכירו פה, אתה מקבל דיבורית קבועה למוח שלך.

הנה היא עם רמז קל

IMG_20120516_091324.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...