Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפתור של הקודן חצי מתפקד חצי מת (בעיית מגעים).

האם ניתן לעשות משהו חוץ מהחלפה ?

במידה וצריך החלפה, מה העלות והיכן ניתן לעשות זאת באיזור נתניה\ת"א (רצוי נתניה :-D) ?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבדוק מה הסוג של הקודנית, לפעמים ניתן להחליף לכם את הלוח מקשים בעלות של כמה עשרות שקלים.

אם לא אז יש להחליף את הקודנית (לפני זה ברר בחברת הביטוח האם הם דורשים שתהיה קודנית ברכב).

אני ממליץ לך לפנות אל גל או אבי מרדיו סנטר אשר יושבים ברחוב דוד פנקס 2 בנתניה.

פורסם
יש לבדוק מה הסוג של הקודנית, לפעמים ניתן להחליף לכם את הלוח מקשים בעלות של כמה עשרות שקלים.

אם לא אז יש להחליף את הקודנית (לפני זה ברר בחברת הביטוח האם הם דורשים שתהיה קודנית ברכב).

אני ממליץ לך לפנות אל גל או אבי מרדיו סנטר אשר יושבים ברחוב דוד פנקס 2 בנתניה.

ברדיו סנטר אמרו לאשתי 850 שקל בטלפון בלי לראות את הקודן.

זה נשמע לי קצת הזוי ושמנסים לעשות קופה על בחורה..

פורסם

יש מצב שאתה מעלה צילום של לו"מ?

כמו ש"עזרה" אמר, לפעמים אפשר להחליף לו"מ, או אפילו רק את פלטת הגומי של המקשים וזה פותר את הבעיה.

דא"ג-ספרי מגעים דוחה את הקץ במעט, אבל זה פתרון שאני לא לוקח עליו אחריות.

הקץ עלול להגיע (למרות הספריי) בדיוק כשאתה בלו"ז צפוף,בין פגישות חשובות, באמצע יום של 40 מ' חום...

850 ש' זה סכום מוגזם לכל הדעות לקודנית שאמורה להיות מותקנת ברכב בן 10.

חצי מזה (עבור החלפה , לא התקנה חדשה) זה סביר לגמרי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• ספונסר פורום
פורסם
ברדיו סנטר אמרו לאשתי 850 שקל בטלפון בלי לראות את הקודן.

זה נשמע לי קצת הזוי ושמנסים לעשות קופה על בחורה..

אם היו אומרים לה 50 ש"ח אז ההצעת מחיר כן הייתה בסדר מבחינתך (עדיין מבלי לראות את האוטו)?

כל בעל מקצוע מתמחר את מוצריו בדרכו שלו, באחריות הלקוח לעשות סקר שוק ולבסוף לבחור את ההצעה הטובה ביותר.

הכלל הזה תקף בתחום הרכב בדיוק כמו שהוא תקף בשאר התחומים (קנית דירה, רהיטים, מזון וכו').

אם תעקוב אחרי הודעותיי תראה שאני תמיד ממליץ לחברי הפורום לקבל כמה שיותר הצעות מכמה שיותר בעלי מקצוע, נזק זה אף פעם לא יכול לגרום.

אל תשכח שיש הבדלים בין קודן מסוג X לקודן מסוג Y ולכן יכול להיות שיהיו הבדלי מחירים בין המתקינים השונים.

אני מסכים אתך שזה לא מקצועי לקבוע את מותו של הקודן דרך הטלפון אבל מה ציפית כשהתקשרת? שבעל העסק יאבחן את התקלה דרך הטלפון? ככה אתה פועל גם עם המוסכניק שלך?

לגבי המשפט האחרון שלך, הרגע התקשרתי לבית העסק מבלי להזדהות וקבלתי בדיוק את אותה הצעת מחיר כמו שאתה קבלת אז חבל שאתה קופץ למסקנות כ"כ מהר.

פורסם

תודה לכם על העזרה.

בעודנו דנים, אשתי התקשרה להגיד לי שהחליפו מקשים, עלה 70 שקל...

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפרסם חוות דעת על בעל המקצוע (לא משנה היכן תיקנת) בפורום חוות דעת כדי שחברי הפורום ידעו בשעת הצורך למי כדאי/לא כדאי לפנות.

פורסם

עזרה (במחילה מכבודו),

בתור "בעל מקצוע מומחה" -

כמה עולה (למתקין) קודנית טובה (שני ניתוקים אלחוטיים ועוד אחד חוטי,פירמה מוכרת)? (וראבאק-ברכב בן 10 אין קודנית כזו)

כמה ש"ע יש בהחלפת קודנית (החלפה לקודנית מאותו סוג,לא התקנה חדשה. כשכל הניתוקים והחיווטים קיימים)?

כמה רווח הגיוני שיגזור על העבודה?

אשמח לתשובה.

.

• ספונסר פורום
פורסם

אין לי מושג ואני מעדיף לא להכנס לכיס שלא שלי.

כשאתה הולך לסופר אתה סופר כמה עובדים יש בכל משמרת? כמה ארנונה משלם בעל המקום?

ובחזרה לנושא השרשור, לפני כמה שנים רכשתי רכב חדש וניסיתי כמו ישראלי טוב "לדפוק את המערכת" ולהתקין קודנית לא אצל היבואן כי הצעת מחיר שלו הייתה נראת לי מוגזמת, אני זוכר שאז קבלתי הצעה של 650 ש"ח.

אז הצעת מחיר של 850 ש"ח יכולה להיות הגיונית כיום.

פורסם

חו"ח. לכל אחד יש הזכות לגבות עבור עבודתו כמה שיחפוץ, ולכל לקוח יש את הזכות לקבל או לדחות את ההצעה.

רק תראה איזה טירוף הולך ממש היום, עם החברות הסלולריות.

אחרי שטחנו אותנו שנים, פתאום מסתבר שמהצעה של "הכל כלול" במאה שקל, אפשר עוד לרדת...

השאלה , אגב, היתה בלי טיפת ציניות- אני כבר המון שנים לא בתחום, וחשבתי שאתה יודע כיוונים פחות או יותר.

זה פשוט נראה לי קצת מוגזם.

פורסם

עזרה,

בתור בעל עסק, אם שואלים דרך הטלפון ואתה נותן כזאת הצעת מחיר אז:

1. או שאתה לא רוצה (לא יודע) למשוך לקוחות ונותן את האפשרות הכי יקרה.

2. רוצה להשחיל לקוחות.

עם כל הכבוד, קודן רכב זה משהו אחד וטלפון זה משהו אחר, אבל אם כפתור בטלפון היה תקול בבעיית מגעים - והיו רוצים סכום גבוה על התיקון - הייתי זורק את המכשיר.

זאת דעתי האישית.

אייל, אכן הצעה מעניינת הבאת :)

פורסם
אפשר גם לחשוב מחוץ לקופסא ופשוט להחליף קוד לקוד שלא משתמש בלחצן הבעייתי ... :)

כך עשיתי ברכב הקודם במקום להתחיל לרוץ למתקינים ולברר מחירים.

בנוסף להצעה נכונה זו, מומלץ לאחר תיקון לקבוע קוד, בו כל הספרות שונות.

כך הבלאי יהיה אחיד לכל הכפתורים.

אם הקוד שלך הוא נניח 3447- כפתור 4 יתבלה פי 2 מהר יותר מאחרים.

• תוכן חדש...