Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז שיקרתי בקשר לתמונות של הבלונדיניות, אבל אחרי שבועות של חפירות וניסיונות עם המערכת באוטו בפורמטים שונים - לא מצליח להגיע למסקנה ברורה לגבי מה יותר טוב \ איכותי.

תנו לי להרחיב מעט (ולחפור הרבה תוך כדי)- כרגע מותקנת ברכב מערכת שמורכבת מיחידת ראש של JVC מדגם KD-R900 שאמורה להיות איכותית למדי . קומפו' קדימה MOREL DOTEC MKII 6.5 , קומפו' אחורה MOREL 6X9 , סאב 12 איכותי ומדוייק של AUDIO SYSTEM.

על ההגברה אמונים 2 מגברים - PHASE EVOLUTION על שני זוגות הקומפו' ומגבר דו ערוצי של פיניקס גולד שמגביר את הסאב.

ועכשיו שלב החפירות - נורא מדגדג לי לנגן קבצי FLAC איכותיים ישירות מסמארטפון שיושב בדוקינג עם יציאת HDMI ברכב, והשאלה הנשאלת היא האם אוכל\כדאי לוותר על יחידת הראש (שהיום אני מחובר אליה ביציאת אוזניות בכלל...) לטובת מעבד קול עם יציאה אופטית. כך אוכל להמיר את יציאת ה-HDMI שבדוקינג -> לאופטית ולשלוט על הווליום מיחידת שליטה של פרוססור כלשהו.

נכון להיום רוב המוסיקה שאני מנן מגיעה או מיציאת האוזניות של הסמארטפון ליחידת הראש או מהארדיסק (MP3) שמחובר ליציאת ה-USB שביחידת הראש. בשני המקרים לא ממש שומעים איכותי (לטעמי - אחרים חושבים אחרת:-D) ואני חושב שזה נובע מהעובדה שההמרה מקבצי ה-FLAC ליציאה אנלוגית של אוזניות פוגעת באיכות. את זה קיוויתי לפתור ע"י שימוש במעבד עם כניסה אופטית.

אופציה נוספת היא חיבור אייפון (בעעעע...) שיחידת הראש שלי אמורה לתמוך בשליטה מוחלטת בו וניגון קבצים שהומרו לפורמאט LOSSLESS של APPLE בעזרת ITUNES.

ואם לא הייתי ברור עד עכשיו :? , אז הכיוון הוא סוג של CAP PC רק בלי ה-PC חחחח, רוצה לומר - שימוש בסמארטפון במקום מחשב.

לעצת המומחים המכובדים ובעלי הניסיון הרב ממתין אני , מקווה שאוכל אחת ולתמיד להיסגר על SETUP אופטימאלי שיידע לנצל את היכולות (או חוסר היכולות) של המערכת שלי.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

תיאורטית אין שום בעיה בימינו לותר על הHU הסטנדרטי רק תיקח בחשבון שדיסקים לא תוכל לשמוע ועדיין אתה מוותר על נוחות מסויימת.

מה שאמרת נכון, קונים ממיר HDMI לאופטי ומשם לפרוססור בעל כניסה אופטית. כגון הBIT1, H701 וכו..

פורסם

מה שאתה רוצה לעשות זה להתקין טאבלט ברכב שלך - זה לא CARPC זה פשוט TABLET.

תריץ חיפוש על פרוייקט MIMICS ועל שרשיר שפתחתי כאן לגביו - לדעתי, אחת האופציות הטובות ביותר היום.

ואם כבר בלונדיניות, אז אוקיי - היא לא בלונדינית, אבל תאמין או לא - זה לא סיליקונים! זה א-מ-י-ת-י!

ג'ורדן קארוור! (שהתחילה את הקריירה שלה כדוגמנית הבית של מגזין הרכב מקס פאוור UK)

http://www.google.co.il/search?tbm=isch&hl=iw&source=hp&biw=1680&bih=907&q=jordan+carver&gbv=2&oq=jordan+carver&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=img.3...634.2997.0.3195.13.8.0.5.1.0.123.926.0j8.8.0...0.0.z2jns8hq2LU

היא תופעת טבע מהלכת על שתיים.

ScreenHunter_001.gif

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרעיון ממש טוב!

אני אומר את זה כי כבר מימשתי את זה :-D

זה עובד מצויין, רק נתקלתי ב-2 בעיות.

אצלי מחובר S2 לממיר HDMI שהוא ממיר אות לאנלוגי. הצליל נשמע טוב, כמובן גם FLAC.

הבעיה הראשונה שהיתה זה נוחות, לא כל כך נוח להעביר שירים בזמן נסיעה ויש חוסר גמישות של הגדרות.

הבעיה השניה. קניתי דוקינג של סמסונג מקורי לאוטו, היתי צריך לבצע כמה הלחמות בפנים כדי שזה יעבוד. וגם אחרי זה זה לא עבד כמו שציפיתי, הוא די הרבה מתחיל לאבד מידע והצליל מגמגם (אם לחבר כבל ישירות לפלאפון אז אין בעיה כזאת).

בכל מקרה, זה עדיין נמצא אצלי תחת בדיקות. במקביל אני קניתי עכשיו אייפוד ומתאם לראש (ECLIPSE).

ודבר אחרון, לא כל מעבד תומך בכניסה אופטית, אלו שתומחים הם יחסית יקרים, אז קיימת שאלה של עלות/תועלת.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

Kuzia - המכשיר שאני עובד איתו הוא DELL STREAK 5 , גודל המסך הוא 5 אינצ' , והמכשיר יושב בתוך הדוקינג לרוחב שזה הרבה יותר נוח. יציאת ה-HDMI בדוקינג המקורי של DELL אמורה (עדיין לא הגיע אליי מחו"ל) להוציא אות ווידאו + אודיו דיגיטאלי שאותם אני מקווה להעביר לפרוססור בעזרת ממיר HDMI לאופטי - שאותם ה BIT ONE , BIT TEN , H701 יודעים לקבל.

העניין הוא , שעל ה-BIT ONE קראתי דברי נאצה (פשוטו במשמעו) בכל רחבי הרשת על בעיות רעשים מטורפות ותקלות שונות - וממנו אני נזהר כרגע.

אופצ' נוספת היא ה-H701 שהיה מוצע למכירה במחיר סביר, אבל נמכר לבינתיים...אהבתי את העובדה שיחידת השליטה שלו תמלא את החלל הריק שישאיר ה-JVC . ואז עלה רעיון נוסף- ללכת על ה-BIT TEN מאיביי שנראה כאילו יש אחלה מחירים עליו. מישהוא שמע עליו \ ניסה אותו?

בתמונות שצירפתי רואים את המכשיר המדובר והדוקינג המקורי שהזמנתי.

14171147.jpg

פורסם

קודם כל דברי הנאצה שאתה קראת על הביט1 הם לפני גרסא 1.5, היום הגרסא עד כמה שזכור לי היא 1.7 וגרסאת החומרה היא 1.1 והבנתי שיש גם 1.1SIP

הבעיות האלה כבר לא קיימות שם והמוצר מאוד יציב ושווה את הכסף.

הBIT TEN הוא גם כן מכשיר טוב מאוד אבל אתה חייב לדעת לגבי הכניסה האופטית שהיא אופציונאלית בחבילת הבסיס ואתה צריך לרכוש אותה בעזרת כרטיס הרחבה שעד כמה שזכור לי מוסיף לו את האות D בשביל DIGITAL.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל דברי הנאצה שאתה קראת על הביט1 הם לפני גרסא 1.5, היום הגרסא עד כמה שזכור לי היא 1.7 וגרסאת החומרה היא 1.1 והבנתי שיש גם 1.1SIP

הBIT TEN הוא גם כן מכשיר טוב מאוד אבל אתה חייב לדעת לגבי הכניסה האופטית שהיא אופציונאלית בחבילת הבסיס ואתה צריך לרכוש אותה בעזרת כרטיס הרחבה שעד כמה שזכור לי מוסיף לו את האות D בשביל DIGITAL.

אכן כן - לפי מה שאני רואה ההבדל במחיר בין BIT TEN בסיסי לבBIT TEN D עם כרטיס ההרחבה הוא 100 דולר לערך.

ציטטתי את עצמי מבלי לשים לב :) -> סליחה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ראיתי את ה-BIT TEN D , שכולל את הכניסות האופטיות במחיר של 500$ כולל משלוח. להעביר דבר כזה לארץ לא תהיה בעייה לדעתי.

ועכשיו השאלה , האם לקנות מחול מעבד מתקדם יותר , או לחכות שייצוף לו כאן איזה מעבד במחיר סביר? והאם באמת תתקבל איכות קול טובה יותר ממה שיש לי עכשיו לפי המפרט הנוכחי?

נ.ב.

אם יש למישהו H701 - כולל יחידת השליטה במחיר סביר - אשמח לשמוע.

פורסם

הH700 היחידי שהיה כאן נחטף לדעתי ע"י עודד (זה שבונה מערכת ב50K )

אבל יש לך כאן לפחות שלושה עד ארבעה חברי פורום שמוכרים ביט1 באזור ה1300 עד 1500 שקלים בפורום יד 2 - למה אתה מחכה?

אוסטר73, יוגי קאר, HX-D3 (רועי) ולפחות עוד חבר פורום אחד שיצא לי לראות.

מוכרים לך כאן את הMS8 לפחות שני חברי פורום - אם כי, אין כניסה אופטית.

יש לך כאן מבחר טוב טוב ביד2

Pioneer TS-X150

פורסם

הH700 היחידי שהיה כאן נחטף לדעתי ע"י עודד (זה שבונה מערכת ב50K )

אבל יש לך כאן לפחות שלושה עד ארבעה חברי פורום שמוכרים ביט1 באזור ה1300 עד 1500 שקלים בפורום יד 2 - למה אתה מחכה?

אוסטר73, יוגי קאר, HX-D3 (רועי) ולפחות עוד חבר פורום אחד שיצא לי לראות.

מוכרים לך כאן את הMS8 לפחות שני חברי פורום - אם כי, אין כניסה אופטית.

יש לך כאן מבחר טוב טוב ביד2

ידוע לך למי מהם יש את גירסת החומרה החדשה במקרה?

פורסם

לרועי ולאוסטר (פבל) בטוח יש כי הם הביאו את המכשירים ישירות מדרור לדעתי.

יוגי - תפנה אליו בהודעה פרטית ותשאל אבל עד כמה שאני זוכר, כל החברים האלו קנו את המכשירים הרבה אחרי שאודיסון ייצבו אותם.

אני ולאון היינו שני הראשונים בפורום ליפול על גרסאות האב טיפוס בעצם - אני בהחלט אכלתי כמה תופעות עם הגרסא הראשונה ולאחר מכן שדרגתי את החומרה דרך היבואן אבל אני מראש אומר, זה משהו שנעשה במיוחד עבורי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אצלך החיבורים יותר מכובדים, אז רוב הסיכויים גם החיבור יהיה יותר יציב.

אצלי החיבור מיקרו USB והחיבור לא מחזיק מעמד, אני אצתרך לחזק או להחליף קונקטורים.

מסך 5" מקל קצת על נוחות. רק כשתחזק את הדוקינג, תוודא שזה מקום הכי נוח (כולל בנסיעה).

לפעמים זה לא נוח להתעסק בסלולרי בזמן נסיעה.

לצערי אין לי ניסיון במעבדים, עוד לא הגעתי אליהם.

LANOS כבר עוזר לך :-)

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תוכן חדש...