Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

eclipse 5030 + iphone

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקום שאני קורא כתוב שהמכשיר תומך באייפוד, אבל לא ראיתי יותר מדי אזכורים על תמיכה באייפון.

מישהו מבעלי האקליפס יכול לתת תשובה, האם המכשיר תומך באייפון, ולא רק באייפוד?

פורסם
בכל מקום שאני קורא כתוב שהמכשיר תומך באייפוד, אבל לא ראיתי יותר מדי אזכורים על תמיכה באייפון.

מישהו מבעלי האקליפס יכול לתת תשובה, האם המכשיר תומך באייפון, ולא רק באייפוד?

אני בספק אם זה משנה

מדבר בתור בעל אייפון 4S, אייפון 4, אייפוד 4, אייפד 3. :lol:

JL Audio

פורסם
אני בספק אם זה משנה

מדבר בתור בעל אייפון 4S, אייפון 4, אייפוד 4, אייפד 3. :lol:

יכול להיות שזה משנה.

קודם כל, מוזר שבחוברת הסברה של מוצר שיצא בערך בשנת 2010 מוזכרת תמיכה באייפוד, אך לא באייפון (לרוב כשמזכירים תמיכה במכשירים הנ"ל - התמיכה באייפוד ובאייפון מוזכרת בנפרד).

דבר שני, התגובות בפורומים בחו"ל מעורבות. יש כאלה שאומרים שזה עובד להם עם אייפוד אך לא עם אייפון, ויש כאלה שאומרים שעובד עם הכל.

פורסם

היה לי 5030 ואייפוד עובד מעולה כולל טעינה.

לגבי האייפון הבעיה בניגוד למכשירים אחרים שאי אפשר לשמוע איתו מוזיקה דרך השן כחולה.

אז אם דרך ה USB לא עובד לך, נידפקת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
היה לי 5030 ואייפוד עובד מעולה כולל טעינה.

לגבי האייפון הבעיה בניגוד למכשירים אחרים שאי אפשר לשמוע איתו מוזיקה דרך השן כחולה.

אז אם דרך ה USB לא עובד לך, נידפקת.

למה? האייפון לא תומך A2DP?

ולגבי תמיכה או חוסר תמיכה באייפון דרך הUSB.. תשובה? מישהו..?

פורסם

אצלי alpine iva-205r

דובר שם רק על אייפוד ועד לרגע זה קורא כל אייפון.

כרגע מחובר 3GS בעל זיכרון 32GB כאשר העברת השירים נעשו באמצעות האייטונז.

נבדק גם על 4G.

יכול להיות מצב דומה אצלך.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

אם תעשה בדיקה יותר מעמיקה באינטרנט אז תמצא דפי התאמה (לפני כמה ימים חיפשתי).

הם אומרים שיש תמיכה בכל המכשירי אפל שיש להם קונקטור הרחב, אבל לא מבטיחים עבודה תקינה מול מכשירי אייפון.

אבל אין סיבה מיוחדת שלא יעבוד.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

אייפון 4 שלי עבד מעולה בלי שום התאמה. ברגע שהייתי מחבר אותו לאקליפס האייפון היה רושם שאין תמיכה אך למרות זאת היה עובד חלק.

פורסם

כבעל eclipse 5030 אני יכול להגיד לך בוודאות שהHU תומך בBT מאייפון.

למרות שלא נסיתי להשתמש בתור דיבורית, הHU זיהה את המכשיר וניגן דרכו MP3, וזוהה גם כטלפון.

• תוכן חדש...