Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי משעבד לחברת מימון, ואני רוצה לטוס לכמה חודשים לחו"ל.

אני רוצה את הרכב שלי איתי, האם זה בכלל אפשי לרכב משועבד ?

תודה .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

בגלל שאתה מתגורר בישראל האפשרות שתקח את האוטו לחו"ל בנסיעה אינה אפשרית כי מאיפה תנסע ? ירדן ? מצרים ? סוריה ? אתה מוקף באוייבים... ככה שאם היית גר במדינה אירופאית מההיבט הזה זה היה עוד אפשרי לחצות את הגבול עם האוטו ( אם זה לא דורש אישורים מיוחדים ), מההיבט הכלכלי זה בכלל לא כדאי יש לך מושג כמה עולה להעביר רכב על ספינה ?? חוץ מזה אני לא חושב שזה אפשרי בכלל כי כמו שאתה מציין הרכב משועבד לחברת המימון כלומר הם כרגע הבעלים של הרכב ולא אתה , ואני בטוח שיהיו להם השגות על כך

פורסם

הגבלה בחוק אין

צריך לקרוא את חוזה ההלוואה כדי לראות אם ישנה כזו הגבלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

zhr112 - כמה תיקונים:

1. ברוב אירופה, לפחות המערבית, חלה אמנת שנגן, ועל כן מעבר הגבול חופשי לחלוטין ולמעשה אתה חש שעברת את הגבול רק לפי השלטים בצידי הדרך ולעתים תחושת אספלט שונה.

2. בהחלט אפשר להוביל רכב ישראלי לאירופה, ויצא לי לראות מספרים ישראליים בכמה מקומות, כולל קבוצה גדולה של עשרות קטנוענים של מועדון של אחד היצרנים (איני זוכר איזה) בטיול באוסטריה. עם זאת - צריך לבדוק אם עלויות ההובלה הימית לא הופכות את המבצע ללא כדאי.

3. איני יודע אם יש מגבלה על הוצאת רכב משועבד מהארץ, אם בכלל מישהו חשב על סעיף מתאים בחוזה ההלוואה. עם זאת - רכב משועבד אינו שייך לחברת המימון אלא ללווה, עם מגבלה על מכירתו - בדיוק כשם שדירה ממושכנת אינה שייכת לבנק אלא לרוכש הדירה, עם הגבלות על האפשרות להעביר בה את הזכויות.

4. צריך ללמוד גם את התנאים לשימוש ברכב במדינה המארחת - מבחינת רישוי (למשל - מה בדבר מבחן שנתי, אם אינו מתבצע בזמן והרכב מאבד את הרישוי הישראלי), ביטוח (עשוי להיות הוצאה משמעותית) וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אם קיימת הגבלה בחוזה, לא נראה לי שהיא ניתנת לאכיפה, שהרי אין גורם שימנע הוצאת הרכב מהארץ.

הביטוח בישראל מכסה את הרכב בגבולות ישראל. במקרה של אובדן, הוא יכסה את מחיר הרכב כפי שהוא בישראל, כלומר כולל מיסים.

אם אתה יוצא לחו"ל, האם חשבת על האפשרות לבטח בחו"ל ? אם כן, האם מחירו דומה למחיר בישראל? אם מחירו נמוך מידי, אתה תקבל את ערכו כפי שהוא בחו"ל ועם זה לא תוכל לקנות רכב בארץ. אולי תוכל לקנות רכב אחר בחו"ל, אבל אז תצטרך לשלם מיסים בהגיעך חזרה לארץ וזה כמובן בתנאי שהרכב החדש עונה לדרישות היבוא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר

אולי המכס מונע את היציאה במקרה של שעבוד ? לא נראה לי אבל אפשרות קיימת.

לגבי הביטוח לא בטוח שאי אפשר לבקש הרחבה גם לשימוש בחו"ל.

דבר אחר לא משוכנע שכל הטרארם יהיה יותר בזול מאשר לשכור בחו"ל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב שלי - משועבד לבנק - יצא לירדן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לגבי עלויות: מדובר על השטה ליוון בספינה, סד"ג של עלות 400-500 יורו לכיוון, פלוס מיסי נמל. הסוכן נקרא רוזנפלד ויושב בחיפה מול הנמל.

עריכה: בהנחה שאתה טס לאירופה. אפשר גם להגיע לארה"ב וכו' אך אין לי מושג מה המחירים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...