Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה הרכב הגיע לארץ, ואוטוטו אני אמור לקבל טלפון להגיע ולאסוף את הרכב.

עכשיו:

קראתי כאן קצת שרשורים מהעבר, ועלו לי מספר שאלות מרכזיות:

א. במעמד קבלת הרכב - איזה דברים עלי לבדוק על מנת לוודא תקינות מלאה של האוטו. (מעבר ללבדוק את אחידות הצבע בשמש)

ב. אני מניח שאף סוכנות לא תתן לי "נסיעת מבחן" לבדיקת הרכב לפני החתימה על המסמכים. האם זה משהו לגיטימי (או בכלל נחוץ) לבקש?

ולשאלה הכי חשובה (כן אני יודע אני פסימי, אבל אני מעדיף לבוא מוכן):

ג. במידה ומשהו לא תקין ברכב, לדוגמא - אני רואה פגיעת פח, או תיקון צבע, או מחסור באיזה חלק, סדקים או בקיצור כל פאק אחר שאני מקווה שתפרטו בשאלה הראשונה. מה האפשרויות שעומדות לפני??

כלומר - הרי כשהרכב מגיע, הוא כבר רשום על שמי, וכבר בעצם שילמתי עליו, אז איזה כוח יש לי מול הסוכנות במידה ואני לא מרוצה ממשהו באוטו?

למי פונים? האם לחתום על המסמכים בכל מקרה?

אשמח אם תוכלו לשתף אותי בנסיון אישי שלכם בנושא (בכל זאת זה הרכב החדש הראשון שלי).

נ.ב. מדובר ביונדאי וולוסטר ידנית :wink:

תודה מראש לכולם!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...