Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

ביום שישי האחרון נסעתי ברכב והמזגן עבד על "פול ווליום" היינו בטמפ' הוא היה על LO , מארוור מקסימלי ויניקת אויר מתוך הרכב פתאום הוא הפסיק לקרר והוא הוציא אויר בלבד אחרי דקה או שתיים הוא חזר לקרר וכך היה מספר פעמים במהלך שעה של נסיעה עירונית.

משהו הפסיק את הפעולת המדחס לסרוגין ואין לי מושג מה. יש לציין ששמעתי את ה"תיק" מאיזור הפיוזים כמו שאני לוחץ על "ECON" והמדחס מפסיק לעבוד ואח"כ שמעתי את אותו "תיק" והמדחס חזר לעבוד וקירר מצויין עד הפעם הבאה שהפסיק.

היום ניסיתי כל הבוקר להפעיל את המזגן גם כן על LO עם מאוורר מקסימלי ויניקת אויר מתוך הרכב או מבחוץ והוא קירר מעולה!! {וא"א להגיד שלא חם היום...} פתחתי את המכסה מנוע וראיתי שהמאוורר הקטן של המזגן לא פועל בשום מצב גם שעמדתי מס' דקות בשמש או שניסיתי להעביר לECON ושוב להחזיר למיזוג המאוורר הקטן לא פעל אבל המזגן קירר פשוט מעולה!!

האם המאוורר הקטן אמור לפעול באופן קבוע כאשר המזגן דולק? מה תפקידו של המאוורר הזה? והאם זה הגיוני שהמזגן מקרר מעולה למרות שהמאוורר לא פועל?

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

{לא יודע אם זה יכול להיות קשור אבל רק אציין שידוע לי שיש לי בעיה בטרמוסטט של הרכב שהוא תפוס במצב פתוח והוא מתקרר בירידות או נסיעה בינעירונית}

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה יכולה להיות ממספר גורמים ויש לגשת למוסך כדי לבצע מספר בדיקות.

יכול להיות שיש לך מחסור בקרר (או בשפת העם גז מזגנים), יכול להיות שהבעיה היא בפיקוד של בקרת האקלים, יכול להיות שהקלאץ של המדחס מחליק וכו'.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לתיקון התקלה.

פורסם

אם יש מחסור בגז מה ההיגיון שהיום אני נוסע ברכב משעות הבוקר עירוני ובינעירוני והמזגן מקפיא! העלתי אפי' את הטפמ' ל22 מעות שלא יהיה קר מדי.

ומה לגבי המאוורר החיצוני של המזגן? באיזה מצב הוא אמור לפעול? והאם יתכן שהוא לא פועל ועדיין המזגן פועל מצויין?

ומה זה הקלאץ של המדחס שיכול להחליק?

אני מחיפה אבל מטפל אצל רון בת"א השאלה האם יש משו שיעזור לי לאבחן את התקלה לפני נסיעה לת"א?

פורסם

אני חושב שמאוורר של המזגן צריך לעבוד באופן קבוע, כאשר המזגן דולק.

תרים טלפון לרון ותשאל את כל השאלות ששאלת כאן.

(הוא בטח עסוק ולא גולש פורום כדי לענות לך בכתב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

הכי טוב להכנס למוסך כאשר התקלה מופיעה.

מצד שני זה קצת בעיה להגיע למוסך מבלי לקבוע תור.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

• ספונסר פורום
פורסם

המאוורר החשמלי שלך לא תקין ,המאוורר הזה צריך לעבוד כל זמן שהמזגן

עובד ואפילו יש לו שתי מהירויות ובטמפרטורות סביבה גבוהות מאד הוא גם עובר

למהירות הגבוה שלו .

הסיבה שבכל זאת המדחס עובד מעט היא האויר שמוזרם על המעבה עיי המאוורר המכני

אבל מהירותו של המאוורר המכני תלויה בחום המנוע ולא בלחץ של מערכת המיזוג ולכן הוא

כמובן ל יכול להספיק לקרור המעבה .

מדחס המזגן מתנתק עיי מפסק הלחץ שמנתק אותו כשהלחץ עולה מאד כדי להגן על חלקי המערכת .

אני ממליץ דחוף להחליף מאוורר חשמלי ועד אז לא להפעיל את המזגן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...