Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי לא מעט על התוספים שלהם, מה שנכתב כאן בפורום ומה שכתבו בחו"ל.

יש לי 2 רכבים ואני אשתף אתכם.

ראשית לסקודה עם 160000 ק"מ דגם אמביאנט לקחתי רק את התוסף מנוע וחיכיתי לנסיעה ארוכה (אילת) על מנת לאפשר ייעילות מיטבית לתוסף לעבוד לאורך זמן ברציפות.

לאחר כ150 ק"מ הרגשתי כי המנוע מתחיל לעבוד מעט יות בנינוחות, מגיב יותר טוב לשינוי הילוכים של הגיר יותר זריז. כאילו בהשוואה לבני אדם - חזר להיות בן 18. אני כרגע עם 2 טיובות במנוע, ה3 תיכנס בדרך חזרה :-D

הרכב השני ניסאן סאני 250000 שהולחף לה מנוע מייבוא (נטען כי המנוע שופץ במפעל ניסן טרם יבואו) וגיר משופץ. המנוע רועש מעט בגלל שרשרת תיזמון (אמרו לי ללמוד לחיות עם זה) הגיר לא מחליף הילוכים יפה, מעט מושך ובין 2 ל3 נותן מכה.

שמתי ברכב תוסף לגיר ותוסף מנוע. אשתי נסעה אתמול עם הרכב כ100 ק"'מ וטענה לשיפור מסוים. כמובן שהכל בתחילת הדרך.

אמשיך לעדכן בהמשך.

פורסם

לפי ההבטחות של היבואן \ יצרן רואים שזה לא רציני.

ועוד בכלל שלל השטויות במיץ שהם רשמו על התוסף מצברים החדש שלהם....

רק חסר תוסף לטנק דלק שפותר את הבעיה של למלא דלק כל פעם מחדש.

פורסם

במקרה של ה-XADO אפילו אדוארד אטלר הספקן טוען שזה עזר לאלפא 33 המתבגרת שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים אין פה קסם.

גם אני התעניינתי המוצרים הנ"ל, הם מפורסמים באוקראינה בכל פינה, לפי הבירור שלי המוצר אכן מיוצר באוקראינה.

אבא שלי שגר באוקראינה, הלך לקנות לי את המוצרים הנ"ל שזולים שם בהרבה, אך לפני זה הוא התעניין אצל חבר שלו מכונאי ועוד כמה אנשים מבינים, הם אמרו שזה מוצרים טובים כפתרון ניקודתי, אך משימוש שלהם נגיד במנוע, לאחר השימוש במוצרים הללו במקרה וקורה משהו המנוע אינו ניתן לשיפוץ, אלה רק לזריקה לפח.

כך שאני כבר ויתרתי על זה מזמן.

שלא תחשבו המוצרים עובדים, אך יש תופעות לוואי, שלדעתי יותר גרועות, במקום טובות.

פורסם

ההבנה שלי בכימיה \ פיזיקה היא בסיסית ביותר אבל נקח לדוגמא תוסף דלק בגדול זהו חומר שפשוט אמור לנקות את כל מה שהוא זורם דרכו לעומת זאת התוסף הזה מבטיח הרים וגבעות איך בדיוק הג'ל הזה שהם מתעשרים ממנו "יודע" מה לשקם איך לשקם לאן "להדבק"? אין הוקוס פוקוס לפי האתר שלהם אתה מוזג אותו לתוך המנוע ואברה קדברה המנוע השתקם ונהיה יותר טוב מהמצב הראשוני שלו. זה לא ממש הגיוני לי.

פורסם

כמה דברים

קודם כל החוו"ד של אלו שהשתמשו בארץ ובחו"ל היו טובות מאד - למי שניסה לא הספקנים שקראו אמרו ולא ניסו.

אני יכול לספר מה אני מרגיש ברכב, כמוני יש לא מעט. כולל הבחור שאביו מאוקראינה וגם שם נאמר לו שהתוסף עוזר.

ככל הנראה במדינתנו הקטנה בה כבר לא עושים אוברול אלא מחליפים מנוע אז ניסיון לתיקון מנוע גמור לא ממש רלוונטי...

ההיגיון הכימי פיסיקלי די פשוט התוסף מתחבר לכל חלקי הברזל הנעים פונקציה של לחץ וחום -תוצר של חיכוך. איפה שיש שקעים הוא ממלא אותם ואיפה שאין למעשה החיכוך בין החלקים הוא זה שמאזן את נקודת המגע ולא מאפשר לגדול מעבר לנדרש.

באתר הכניסו בדיקות לחצים של מנועים כולל של חברת דן.

לצערי לי אין שיטה מדעית לבדוק את הנתונים של הרכב שלי, אבל אם יש למישו אמצעים ורצון באזור חדרה אגיע עם הניסן הישנה לבדיקות (למרות שכבר נסעה 100 ק"מ עם תוסף) ונראה איך יתקדמו הנתונים האוביקטיביים ובנוסף מה תחושת הנסיעה.

אני אומר שלא תמיד כדאי להפסיד בגלל ספקנות, אם יש לא מעט דעות חיוביות שמגובות במבחנים אז המוצר כנראה עובד...

פורסם

קודם כל אני רוצה לומר שאני מכיר את מוטי היבואן.

אני יכול לומר לכם שאולי אתר האינטרנט שלהם לא הכי משכנע, אבל מנסיוני יש שיפור לטובה משימוש במוצרים.

אני יכול לומר לכם גם מההיכרות שלי איתו, שהוא מקבל הרבה פידבקים חיוביים על המוצרים.

אני יכול להעיד ששימוש בשמן גיר של XADO פתר לי בעיות של מכות בגיר, שמן המנוע שלהם ביטל תקתוקים שהיו עם שמן קודם של ELF

אני מכיר אישית לקוח שהוסיף לגיר של מוסטנג עתיקה תוסף, ופתר בעיות של מכות בהעברת הילוכים.

לא מדובר בקסם, אבל ישנם מקרים רבים בהם שימוש במוצרים אכן עוזר.

אם מישהו מעוניין לבצע בדיקה לא תלויה, לפני ואחרי שימוש בתוסף, במעבדה, יתכן ויהיה אפשר לבצע זאת.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...