Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 XS 1600 ידני/ פולו 1.4 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לאיזה כיוון אני הולך. שתיהן נכנסות לי בתקציב של עד 30,000 ש''ח (ולא שקל מעבר).

מה כדאי?

אני מחפש-אמינות (בראש סדר העדיפויות), דלק(שני בסדר), טיפולים/חלפים זולים עד כמה שניתן.

הבנתי שהמנוע של הפולו שנכנסת לי בתקציב (2003-2005) מאד עצל לעומת הפיג'ו.

בעיקרון נדלקתי יותר על ה-206. אשמח לשמוע תגובות מכאלה שיש להם את הרכב הנ''ל. כל פיסת מידע תעזור לי!

תודה ושבת שלום.

פורסם

לא ה-206XS ולא הפולו מתאימות לדרישות שלך. אם זה מה שאתה מחפש, אולי עדיף שתשקול רכבים אחרים שיהיו אמינים יותר, זולים יותר לאחזקה וגם חסכוניים יותר. חבל שתרכוש אחת מהן ותתאכזב, אחר כך תישאר עם טעם רע וכל חייך תתבאס באיזו משפחתומטית אפרורית :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא ה-206XS ולא הפולו מתאימות לדרישות שלך. אם זה מה שאתה מחפש, אולי עדיף שתשקול רכבים אחרים שיהיו אמינים יותר, זולים יותר לאחזקה וגם חסכוניים יותר. חבל שתרכוש אחת מהן ותתאכזב, אחר כך תישאר עם טעם רע וכל חייך תתבאס באיזו משפחתומטית אפרורית :-D

אז מה כדאי לחפש?

משתדל להימנע מרכבים משעממים כמו סיריון, סוויפט וכיו"ב

פורסם

איזה תשובות חברים ממש לעניין , הרמה פה בפורום רק "משתפרת עם הזמן" , אני לא אענה כי אני סתם אשמע חסיד של פיג'ו , ואחד שממש ממש חושב שפיג'ו זה ממש אמין יחסית לרכבים אחרים שמתעללים בהם (5 וחצי שנים עם 5 צרפתיות שונות ומשונות)

אבל תריץ חיפוש אני מאמין שתמצא את מבוקשך ביעילות ובזריזות.

אם תרצה לדעת קצת יותר על הפיג'ו והמחלות אל תהסס לפנות אליי בפרטי.אומנם לא מכיר את הרכב , אך מכיר היטב את המנוע ששוכן ב-206 :)

• תוכן חדש...