Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה ממש אחלה מפגש למרות שציפיתי שיהיה די דליל המפגש, אבל היה נוכחות מכובדת מאוד.

המפגש היה יותר SQ כמו שאני אוהב, היה הרבה מה לשמוע.

תודה לחברה מהדרום על הנוכחות הגדולה יחסית, ועל עזרה של רכישת הצעצוע החדש לי.:-D

מקווה לראות גם את סרול באחת המפגשים הקרובים אצלנו, ואת רועי עם המערכת שלו.

תודה לליאור ארזה שויתר על ארוכת ערב טובה במרכז בשביל לעזור לי.:-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוני

אפשר לשאול מה הרכש החדש? (אני מקווה שלא תפרוץ כאן מלחמת עולם בגלל זה, מתנצל מראש)

ואת סרול אני לא חושב שאתה תראה אם המפגש מתקיים בשעות של כניסת שבת, תעשו מפגש שישי מספיק מוקדם ורוב הסיכוי שאתה כן תצליח להפגש איתו.

אם יש תמונות - רק עושה שרשיר סיכום יותר שמח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן כן.

בעזרת השם שנה הבאה ברכב שלי רמקולים של BEWITH מותקנים לפי הספר, מקווה שלא יהיה יבואן בארץ עד אז כי המכיר יהיה מטורף מידי ולא יהיה עם מי לדבר.

פורסם

תתחדש, רדיו דיסק נהדר, אני כבר שמתי לב שאתה מתחבר יותר למוצרים של פיוניר ביחידות ראש.

BEWITH אפרופו הם הפנטזיה שלי - אפילו רק המיד-טוויטרים שלהם

אבל מאוד מוזר לי לשמוע שדווקא אתה מכוון לשם - חשבתי שאתה היית בדיעה שרמקולים בוטיק זה דבר מיותר.

מתי כל זה השתנה יוני? יותר מעניין, מה גרם לזה?

(אני שואל ברצינות, לא עוקץ אותך - באמת רוצה להבין).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לליאור יבגני ויוני על הסבלנות והעזרה במעבר לאקטיבי

וכמובן המון תודה לטום על החיזוקים הנפשיים :-D ברגעים הקשים !

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

זה לא בסדר אני ההייתי בדרך. פיתאום איזה כלבה עצרה נכנסתי בא נכון לעכשיו האוטו אצל פחח ואז צבע

באסה

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

כן הא חחחח בא לי למות כמה כסף צריך להשאיר אלטרנטור רדיאטור גריל חדש מלא

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

אני רוצה להגיד שמזמן לא נהנתי ככה במפגש! ועוד דווקא שהייתי צריך לצאת מוקדם (20:15 :lol: ).

פשוט תענוג, כל החבר׳ה הוותיקים בהרכב מלא.

תודה לכל האורחים שהגיעו מהדרום/מרכז תמיד כיף לראותכם.

יוני תתחדש על המערכת!! מחכה לראות מה כבר תוציא ממנה ואל תשכח אני תמיד מוכן לקבל אותה אם לא תהיה מרוצה:twisted:

• תוכן חדש...