Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה FRV קומפורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה נחשב שנתון 2010? זה או שהוא עלה בדצמבר 2009 או בינואר 2010. אם רשום ברישיון 2009 אז הוא עלה על הכביש ב 2009. מעבר לכך, זה לא רכב שלדעתי שווה לשלם מעל המחירון - עם כמה שהוא נדיר בשוק. ישנן אופציות עדיפות כמו רנו סניק ( דיזל ), פורד S MAX, טויוטה ורסו ורבות אחרות.

פורסם

רק לידיעתך, הונדה FRV במצב טוב באופן כללי נמכרת הרבה מעל המחירון.

שווה או לא שווה, אני לא נכנס לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ישנם הרבה רכבים נדירים, אבל לחלק מהם אין שוק בכלל. להונדה הזאת יש כמה יתרונות - בגאז' ענק בנוסף ל 6 נוסעים, אמינות טובה וצריכת דלק לא רעה. היא גם קלה לתמרון ( מימדים של רכב קטן יותר ). הסידור של שתי שורות כאשר מקדימה יושבים שלושה, לדעתי, לא מי יודע מה מוצלח. אם צריכים לנסוע 6 באופן קבוע, זה לא כל כך נוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לשש נפשות - אין לה תחליף. בגאז' ענק + 6 מקומות מרווחים, אין דברים כאלה. אבל במושב האמצעי מקדימה ניתן להושיב רק תינוק או ילד קטן מאוד, מבוגר שישב שם יהיה סיוט עבור הנהג.

כמו כן צריך לקחת בחשבון צריכת דלק גבוהה, ממוצע 1-9 (אצלי באאוטלנדר ממוצע 1-11) ומראה אחורי של צפרדע. אבל רכב מעולה מכל הבחינות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מצטרף להמלצות על הFRV, מנסיון של שכן (שעדיין מחזיק אותה) אחלה רכב מרווח עם תא מטען גדול.

לי היה בזמנו פיאט מולטיפלה עם אותו סידור מושבים וזה היה אחד הרכבים היותר יעילים שהיו לי.

פורסם

נתחיל מהסוף - שווה, אחלה רכב.

יחד עם זאת בדוק את מה שהזכיר outlander רעידות ומזגן (אם לא תקין תוריד בחיר עוק קצת ותתקן)

ולדעתי,

אם אתה צריך את הרכב כי יש 4 ילדים או שאתה צריך לפחות 6 מקומו ואתה צריך גם מקום לעלגה או שיישאר לך הרבה מקום פנוי בתא מטען , אז זה הרכב בשבילך.

אני עם הרכב הזה כבר 6 שנים ואחרי שאני קורא את הביקורות עליו אני יכול לומר לך שתמיד יהיו שני נהגים שיחשבו הפוך.

סך הכל זה רכב זה רכב מאד אמין עם צריכת דלק טובה מהמתחרות שלו באותו הגיל והגודל (6-7 מקומות).

הוא באמת עושה בעיר 8 ק"מ לליטר ומחוץ לעיר בערך 12 (בנהיגה נורמלית לא פראית ולא רגועה מדי)

כל מבוגר שנוסע ברכב שלי מאחור מתפעל מהמקום שיש לנוסעים מאחורה, גם אם יש 3 נוסעים מבוגרים .

כל כסא מאחור הוא בנפרד וניתן למשוך אחור את הכסאות האמצעיים - בקיצור הרבה מקום.

גם אם יהיו לך שני כיסאות לילדים אדם שלישי ישב בנח.

לא קרה אפילו מקרה אחד שנסעתי עם רכב עמוס במזוודות לחו"ל/אילת/קמפינג עם 4 ילדים ולא היה לי מקום להכל!

אני מוצא את היתרונות של הרכב הזה רבות מאשר החסרונות הזניחים (שתמצא בכל רכב כזה)

בהצלחה

פורסם

צודק בכל מילה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

קראתי את כל התגובות וחוות הדעת

יש לי רכב כזה מודל 2008

רכב אמין מאוד, למעט בלאי נורמלי צמיגים בלמים.

יצא לי לדבר עם מישהו עם רכב שעשה 200000 ק"מ- אפס תקלות.

צריכת הדלק מצוינת, רק שמתי לב שכשאני נוסע מעל 100 הצריכה יותר נמוכה (:.

שני דברים שמפריעים לי :

1. שריקת הגיר ,שעם מוזיקה כבר לא שומעים.

2 .רעשי הרוח שמתחילים ב-100 קמ"ש, ואלו הכי קריטיים.

הייתה לי אודי 80 מודל 94 1600 לפני 3 שנים הייתי נוסע איתה 130ק"מ בכביש 6 ללא שום רעש.

מה שהכי קריטי זה לפתור איכשהו את הרעשים שבאמת מפריעים.

אם יש מצב שנתחיל סדרה של העלאת רעיונות, ספציפית לדגם הזה.

• תוכן חדש...