Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר שנה+ מגבר של קלריון קטן של 60RMS ונמאס לי ממנו כי הוא לא חזק ובנוסף יש לי תקלה מוזרה ברמקולים שמדי פעם הסאונד עובר צד ולפעמים שומעים עיוות רציני עד שזה מסתדר,התושבות באוטו גמורות וצריך להחליפן(האוטו רועד) אבל לא יודע עד כמה זה קשור.

אני מחפש מגבר קטן עד 1000 שקל שיהיה חזק מאוד.יש לי התקנה גרועה עם כבלים סיניים והייתי מעדיף מגבר חדש עם התקנה חדשה. בזבזתי מלא כסף על המערכת והיא לא מוצאת חן בעיניי. יש לי רמקולים סבבה של טמפו מאחורה ומקדימה(מספיק חזקים לספיגה), לכן אני מחפש מגבר טוב באיזור חדרה של איזה 80-110 רמס עם התקנה.

אם מישהו יכול לעזור אני אשמח, בעבר חיפשתי מלא מגברים כמו של JBL ומאק אדיו אבל זה לא קרוב אליי ואין מי שיתקין לי ובנוסף הם ישנים וקשה למצוא ואם מוצאים כמו שאמרתי אין מי שיתקין.

תודה !

• תוכן חדש...