Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שיר (הפעם זה ממש לא קל :) )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה רוני, צא מהפוזה.

תן בדרינק, ידיים למעלה, תזיז ת'תחת... יאסו!

:drinking::multi:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה זה, חזרנו לשנות ה-90?

בשנות ה 90 היו להיטים ממש ממש טובים ואין לי כוח להתחיל לרשום כי הרשימה ארוכה-ארוכה. למעשה, זאת התקופה הכי טובה

שאני זוכר מבחינת להיטים ומבחנת הסצנה בארץ.

רק בדבר אחד צדקת: השירים בשנים האחרונות ממש לא משהו,ולכן אני מוצא נחמה בהאוס,טכ-האוס,פרוגרסיב ומוזיקה לטינית.

פורסם
בשנות ה 90 היו להיטים ממש ממש טובים ואין לי כוח להתחיל לרשום כי הרשימה ארוכה-ארוכה. למעשה, זאת התקופה הכי טובה

שאני זוכר מבחינת להיטים ומבחנת הסצנה בארץ.

רק בדבר אחד צדקת: השירים בשנים האחרונות ממש לא משהו,ולכן אני מוצא נחמה בהאוס,טכ-האוס,פרוגרסיב ומוזיקה לטינית.

דווקא בעיני אניני הטעם הניינטיז הם סוג של שואה מוזיקלית. אני דווקא אהבתי, כי אלה שירים שגדלתי עליהם.

כל שיר שמביא מצב רוח, אפילו אם הוא דבילי ברמות (ע"ע נוסה הברזילאי), מבורך... כמובן שזה לא יהיה שיר החופה שלי אבל מצב רוח טוב זה תמיד טוב.

אורן, אם שמעת את השיר בכינרת בפסח כנראה שערסים ידעו לזהות הכי טוב. נסה לפרסם בפורום הונדה או משהו בסגנון.

172

פורסם

רוני, צודק, זה אחד המכוערים:

(מישהו אמר קוין ופרי קורעים את איביזה? :wink: ).

וגם זה:

סתם דוגמאות בשלוף, יש עוד מלא :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דווקא בעיני אניני הטעם הניינטיז הם סוג של שואה מוזיקלית.

אניני הטעם זה ביטוי מפוצץ. מה שאנין בעיני ,לא אנין בעינך ולהיפך.

עובדה שאז יצאו אינספור אוספים סטייל אלנבי 58,גוש דאנס וכו' ....היום אין אוספים בכלל.(וטוב שכך)

פורסם

וואי אתם גדולים ;)

שומכר - החזרת אותי 15 שנה אחורה לילדות היפה ;) אם יש לך עוד כמה כאלו אני אשמח :)

נ.ב תרומה מהירה - milk inc - la vacha היה הלהיט התורן של הערסיידה המקומית בבית ספר ;)

• תוכן חדש...