Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש עבור חבר בעלים של פורד פלקון שנת 63 גומי/אטם של פולי תחתון,

אני לא יודע על מה הוא מדבר בדיוק ולפי ההסבר שלו הגומי/אטם הזה עגול והוא מונע תזוזה של הפולי, כנראה שהוא מונע מהפולי להתפרק כי הוא עשוי משני חלקים, אני מאמין שמי שמבין ברכב יוכל לעזור.

יכול להיות שהוא מתכוון למחזיר שמן ??

בכל מיקרה מי שיש לו אטמים עבור הרכב הנ"ל שיצור איתי קשר.

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דורון יש לי מכר בשטחים (דיר קדיס) ליד העיר מודיעין ויש לו הכל לפורד סיירה ולכל רכב אפשרי חדשים או ישנים במחירים סבירים ותמיד תוכל להתמכח בקיצר קוראים לו אבו חדיד והפלאפון שלו הוא0545317512 ואם לא תסתדר איתו בקשר למחיר דבר איתי ואני יבדוק אצל עוד כמה אנשים !!

פורסם
מעוניין לקנות אקדח הצתה לרכב-רן

רן שלום,

יש לי חבר שמוכר אקדח הצתה, אם תהיה מעוניין אני אמסור לך את הטלפון שלו .

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מחפש סעפת יניקה למנוע פינטו מתצורת פורד.

הסעפת הגיעה בסיירה הראשונות שהגיעו ארצה (אם הגיעו) יחד עם קרבורטור וובר 32-36 DGAV, עוד רכבים שאפשר היה למצוא את הסעפת הם קורטינה וקפרי.

תמונה של הסעפת:

20091022_005037_21102009444.jpg

המק''ט של הסעפת הוא 71HF-9425 HB JB. מוכן להחלפה בעד חלקי מנוע וכו' מפורד סיירה.

0545871791, ג'ניה. אם אני לא עונה השאירו הודעה.

פורסם
מעוניין לקנות אקדח הצתה לרכב-רן

איפה היית בשוקעתיק... היו שם כמה!:? לו רק אני הייתי יודע להשתמש בו- כבר מזמן היה לי, וככה- מה אני אעשה איתו?!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחפש חלקים לפורד אסקורט 86-90(רכב 2 דלתות) כגון XR או קופה או קבריולט:

1. זוג כסאות קדמיים - שמתקפל קדימה ומאפשר כניסה לאחור (מוכן לקבל גם הצעות מתאימות של דגמים אחרים)

2. ריפודי דלתות - חלקי הפסטיק שמשמשים בתור כיס אחסון

3. מעטפת פלסטיק מסביב לידית ההילוכים

4. חלקי הפלסטיק שבצדדי הדלת (ליד הרגליים של הנוסע/נהג) היכן שישובים הרמקולים

תודה,

סורין

052-8356482

[email protected]

פורסם
חברים שלום

אני מחפש חלק חילוף לפורד סיירה שלי, שנת 84 דגם L. מדובר בשבכה (גריל) שבין השמשה הקדמית למכסה המנוע, היכן שמונחים הבסיסים לוישרים.

חיפשתי בלא מעט מגרשי מכוניות וחנויות לחלקי חילוף בחולון ובירושלים, לאף אחד לא היה.

מישהו מכיר?

ראיתם יש שני דורון א בפורום ושנינו אנשי פורד

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

מחפש כמה חלקים למרצדס 280S בודי 116 שנת76

מכסה תא מטען

דלת לטנק דלק

שימשה קדמית

הצעה לכול חלק אחר תתקבל בברכה או רכישה רכב שלם לפרוק...

אריק

0508585462 או בהודעה פרטית

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

מחפש שמשה קידמית לטריומף ספיטפייר + המסגרת מסביב.

תודה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...