Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתם אומרים שאם אני הולך אליהם ואומר להם שדפקתי את הראש בראי והשמשה נישברה (מה שבאמת קרה ) אז הם כן יחליפו לי את השמשה ?

שאלות קיטבג גוררות בדרך כלל ענישה. אין לך שום צורך להגיד שום דבר מעבר ל"נשברה לי השמשה, לאן אני אמור לפנות כדי להחליף". אני לא מאמין שסוכן הביטוח ישאל בכלל "איך זה קרה?". גם אם תשאל השאלה, התשובה צריכה להיות הרמת כתפיים. ברור שאם תענה ששפכת חומצה על השמשה או בדקת את חוזקה בעזרת פטיש או אלה, דרישתך תדחה.

ארז רונן

פורסם

הביטוי המקובל הו "משיכת כתפיים" ופירושו "לא יודע".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה. :-)

אהבתם להסתלבט אליי אה חחח

בקיצור תענו פשוט בלי סטאלבט עכשיו הביטוח שואל אותי איך זה קרה מה אני אומר לו ?

ניתקעתי עם הראש בראי ונישברה השמשה

או לא יודע איך זה קרה באתי לרכב וראיתי אתזה ככה ?????

פורסם

ניחוש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אהבתם להסתלבט אליי אה חחח

בקיצור תענו פשוט בלי סטאלבט עכשיו הביטוח שואל אותי איך זה קרה מה אני אומר לו ?

ניתקעתי עם הראש בראי ונישברה השמשה

או לא יודע איך זה קרה באתי לרכב וראיתי אתזה ככה ?????

אתה מכניס את עצמך לסרט ללא צורך. אף אחד לא ישאל כלום. במקרה הכי גרוע תגיד שכנראה נכנס לך בשמשה יתוש עם ראש גדול. באמת, אתה לא מבין שאין כאן עניין לחברת הביטוח? זה דבר שאינו ניתן להוכיח ולכן גם לא מנסים. "לא יודע" זו התשובה הכי טובה שאתה יכול לתת. אין חובת הוכחה במקרה של שמשה שבורה.

ארז רונן

פורסם
אתה מכניס את עצמך לסרט ללא צורך. אף אחד לא ישאל כלום. במקרה הכי גרוע תגיד שכנראה נכנס לך בשמשה יתוש עם ראש גדול. באמת, אתה לא מבין שאין כאן עניין לחברת הביטוח? זה דבר שאינו ניתן להוכיח ולכן גם לא מנסים. "לא יודע" זו התשובה הכי טובה שאתה יכול לתת. אין חובת הוכחה במקרה של שמשה שבורה.

הבנתי תודה רבה לך ומצטער על החפירה יום ראשון אני יסדר אתזה

• תוכן חדש...