Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 306 שנת 1997 ויש לי ביטוח שמשות וגרירה בנתי שירות דרך

עכשיו לפני איזה חודש בטעות הבאתי מכה למראה שבשמשה בקידמית והיא נישברה וניהיה לי סדק בשמשה

עכשיו השאלה שלי אם יחליפו לי את השמשה או שיגידו לי זה אשמתך ותשלם ?

פורסם
תקשיב הסדק נוצר ביכלל שנישברה המראה אבל עכשיו הוא רק מחמיר ומחמיר כל פעם שנוגעים בוא

אז מה אתה משחק בחיים שלך? אם הסדק מתרחב אז כל אבן קטנה שתעוף לך בנסיעה בכביש מהיר יכול לפוצץ את השמשה

לך להחליף אם זה מכוסה בביטוח הרווחת אם לא מכוסה בביטוח תשלם ויש לך שקט נפשי

פורסם

לא אני קונה רכב חדש עכשיו בשביל לימכור אני צריך שתיהיה שמשמה נורמלית

השאלה שלי עכשיו אם אני יזרוק אבן וינפץ את השמשה ויגיד שזרקו אליי אבן ונישבר השמשה יחלפיו לי אותה ?

פורסם
לא אני קונה רכב חדש עכשיו בשביל לימכור אני צריך שתיהיה שמשמה נורמלית

השאלה שלי עכשיו אם אני יזרוק אבן וינפץ את השמשה ויגיד שזרקו אליי אבן ונישבר השמשה יחלפיו לי אותה ?

סביר להניח שכן

אלא אם נציג של החברה המבטחת קורא את הפוסט הזה....

פורסם
חח מה הסיכוי שזה יקרה?

תשאל את מרפי...

את חברת הביטוח לא מעניין אך השמשה נשברה. יש לך ביטוח והשמשה תוחלף.

אין להם את היכולת לבדוק האם שברת אותה בזדון או לא ולכן הם גם לא מתעסקים עם זה. אתה מדווח על שמשה שבורה, הם שולחים אותך לזגג שבהסכם והוא מחליף את השמה. סטו.

ארז רונן

פורסם
נכון אבל כן מעניין אותם אם הנזק נגרם מהראי

נכנסתי לאוטו, דפקתי את הראש בראי והשמשה נשברה. מה, לא מבוטח?

להכין את כתב התביעה או לגשת להחליף שמשה ע"ח הביטוח?

ארז רונן

פורסם

אז אתם אומרים שאם אני הולך אליהם ואומר להם שדפקתי את הראש בראי והשמשה נישברה (מה שבאמת קרה ) אז הם כן יחליפו לי את השמשה ?

• תוכן חדש...