Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוגוסט החלטתי שאני מסיים את פרק הקבע בחיי ומשתחרר. עשיתי 3 שנים בקבע וכיום אני בן 24. אני רוצה ללמוד הנדסה אזרחית ושני מקומות הגיעו "לגמר": בן גוריון וסמי שמעון.

בשביל סמי שמעון אני צריך לעשות רק מכינה מקוצרת של שלושה וחצי חודשים ולכן אני יכול להתחיל ללמוד כבר באוקטובר הקרוב. אם אני מתעקש ללכת לבן גוריון אני נאלץ לדחות את הלימודים בשנה, לעשות פסיכומטרי ומכינה מה שאומר עוד כסף ו"בזבוז" זמן נוסף.

התייעצתי עם מגוון גורמים, גם מהתעשייה, והדעות היו חלוקות. חלק אמרו לי שזה לא קריטי במיוחד בעקבות המחסור שקיים במהנדסים אזרחיים ושהמקצוע עצמו נלמד כבר יותר בחברה עצמה (זאת דעה שקיבלתי משני מהנדסים שעובדים בחברות גדולות). יש גם דעה נגדית שעדיף להתעכב עוד שנה וללכת ללמוד במקום נחשב יותר.

מה אתם דעתכם?

*טכניון לא בא בחשבון, לא רוצה ללמוד שם. מקומות אחרים עוד אפשר לשקול במידה והם באמת שווים את זה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

במילה אחת - אוניברסיטה!

אתה מאריך בשנה אבל חוסך סבל של חיפוש עבודה בתום הלימודים.

כך בחשבון שסטודנטים של שנה ד' בבן גוריון נותנים תרגולים בסמי שמעון ב"ש - להפך זה לא עובד,

תסיק מסקנות.

שיהיה בהצלחה!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ובנוסף, הסיכוי שלך למצוא עבודה (בתקן מהנדס!) בשנה שלישית, ואחרי סיום הלימודים להמשיך באותה חברה, גבוה הרבה יותר אם אתה בא מאוני'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה על התשובות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

דלתא, מדוע את הפוסל את הטכניון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטכניון נפסל בעיקר מהפן "החברתי". במרכז ובדרום אני מסודר. מה גם שהשמועות אומרות מבחינה חברתית בן גוריון זה "המקום".

בלו-ר, אתה ממליץ מניסיון? לומד שם?

פורסם

בני הבכור עומד לסיים את הטכניון, דווקא מרוצה מחיי החברה. וכמובן מהלימודים.

כנראה שהשמועה שהטכניון הוא המקום שבו המרובעים פוגשים את העקומות מתבדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שאני יודע אין הנדסה אזרחית בסמי שמעון ולגבי המכינה, כבר אין את המכינה הסמסטריאלית אלא יש רק מכינה שנתית.

לגבי זה שאמר שסטודנטים שנה ד' מאוני' מתרגלים בסמי שמעון זה ממש לא נכון. רוב המתרגלים אצלנו עם תואר שני ובטוח שלא סטודנטים.

Renault clio RT 1994

פורסם
לפי מה שאני יודע אין הנדסה אזרחית בסמי שמעון ולגבי המכינה, כבר אין את המכינה הסמסטריאלית אלא יש רק מכינה שנתית.

לגבי זה שאמר שסטודנטים שנה ד' מאוני' מתרגלים בסמי שמעון זה ממש לא נכון. רוב המתרגלים אצלנו עם תואר שני ובטוח שלא סטודנטים.

אולי כיום המצב שונה,

אני בשנה ד' תרגלתי בסמי שמעון סטודנטים להנדסה (בתחום של חוזק)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כנראה שמאז שהם נותנים BSC הנהלים השתנו

התואר בסמי שמעון הוא B-TECH ולא BSC. ככה לפחות נאמר לי ביום הפתוח. הם נמצאים בתהליך של אישור התואר כBSC אבל זה כרוך בלא מעא בירוקרטיה ופוליטיקה.

ויש בסמי שמעון הנדסת בניין.

• תוכן חדש...