Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו קליאו B 2002 ידנית.

לאחרונה אני שומע רעשים דומים לחריקות כאשר אני מסובב את ההגה.

הלכתי למוסך אחד ונאמר לי שהבעיה היא מסרק הגה והדבר לא ניראה לי הגיוני. לכן הלכתי למוסך מורשה של רנו ונאמר לי שהבעיה היא בחובקים שהם הרעישו.

השאלה שלי היא כמה אמור לעלות בערך תיקון של חובקים+בדיקת מנורות כללית והחלפה של 2 מנורות?

האם זה מסוכן להמשיך לנסוע עם הבעיה של החובקים ולהתעלם מהרעש?

עוד שאלה,

המנורה של הSERVICE והכרית אוויר דולקות אצלי באוטו. עשיתי סריקה במוסך אחד והמחשב הראה שהבעיה היא כזאת: Passanger seat airbag ciruit.

במוסך המורשה של רנו נאמר לי שהכריות אוויר והסליל שלהם לא תקינות (גם של הנהג וגם של הנוסע לייד).

כמה החלפה של הכריות אוויר והתיקון הזה אמור לעלות?

אשמח לתשובה מהירה,

תודה.

פורסם

לגבי כריות האוויר - יש מחברי מתח מתחת למושבים הקדמיים, תבדוק שהם מחוברים כייאות ואין חוטים מנותקים.

אם אתה מגלה פגם כל שהוא ורוצה לתקן לבד, אז תנתק קודם את המצבר.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...